Meer leven in je (team)werk(t)

Meer leven in je (team)werk(t)

Onze kennismaking was al lachend: hij stond voor de deur met mijn nieuw logo (dat nog tegen de voorgevel stond) in zijn handen: "Breng je ook meer leven in teams?" Ja inderdaad. "Dan kan ik misschien beter heel mijn team hier op de stoep zetten." Een bijdrage van Astrid Alders, loopbaancoach in Diepenbeek.

Welkom Patricia Proot - Loopbaancoach

Welkom Patricia Proot - Loopbaancoach

My Future Works verwelkomt Patricia Proot in het netwerk van #loopbaancoaches. Vanaf nu kan je voor #loopbaanbegeleiding (met loopbaancheques) ook terecht bij Patricia (#Antwerpen, #Hoboken).

WARME KERSTDAGEN EN EEN FIJN EINDEJAAR!

“Maybe the mind is waiting for you to choose freedom so that it can have a rest.”   - Mooji

“Maybe the mind is waiting for you to choose freedom so that it can have a rest.”
- Mooji

My Future Works verleent zijn expertise aan BCF Career Event

My Future Works verleent zijn expertise aan BCF Career Event

Wilt u stappen zetten met uw Life Sciences carrière? Kom dan naar BCF Career Event op 22 november in ICC Gent. Zowel starters als professionals, van alle opleidingsniveaus, kunnen hun carrière bevorderen. My Future Works is ook van de partij met Career Support activiteiten.

Wat maakt je Werkgeluk(kig)?

Wat maakt je Werkgeluk(kig)?

Wie wil nu niet graag gelukkig zijn op het werk? We brengen daar een groot deel van onze tijd door, nietwaar? Werkgeluk heeft ook een grote invloed op de rest van ons leven. Het is een thema dat hoog in het vaandel moet gedragen worden in het werkveld, vindt My Future Works. En daarom zet My Future Works zijn schouders mee onder de Week van het Werkgeluk, een initiatief van Tryangle.