top of page

Loopbaancoaches regio Gent

Dominique Meirlaen

Dominique Meirlaen

Coach Gent en Horebeke & Coördinator

'Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ Haemin Sunim.

Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 14 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden. Ik ben naast loopbaancoach ook Horse Reflected Coach. De paarden kunnen ook in het loopbaancoachingstraject ingezet worden.


https://www.seahorsecoaching.be/

+32 477 65 85 56
dominique.meirlaen@gmail.com

Read More
Griet Vanhooren

Griet Vanhooren

Coach Deinze, Koksijde

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.

Meer info op https://www.beweegengroei.be/

+32 495 51 39 27
beweegengroei@gmail.com

Read More
Els Lecompte

Els Lecompte

Coach Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray). Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


+32 476 21 93 92
els.lecompte@myfutureworks.be

Read More
Shirley Van den Driessche

Shirley Van den Driessche

Coach Gent en Eeklo

Als loopbaancoach wil ik van betekenis zijn voor anderen in hun groei. Ik ondersteun je in jouw proces, in jouw ontdekkingen en de ontwikkeling van jouw talenten, krachten, waarden... Zo kun jij bewuster jouw keuzes afstemmen op wie je bent en wat je nodig hebt.
Ik wens vooral dat jij je vrij kunt voelen om te tonen wie je bent. Daar begeleid ik je heel graag bij!

- Master Criminologie en kandidaturen Psychologie
- Keuzekompascoach
- Krachtgericht Coach
- Acceptance & Commitment Therapy
- Talentgedreven Coach

Read More
Karen Van Garsse

Karen Van Garsse

Coach Destelbergen

Ik zet mijn coachende en faciliterende vaardigheden graag in zodat jij ervaart wie je bent in je volle authenticiteit. Je ontdekt hoe je jezelf remt in voluit leven en werken in flow en je leert bewuster en moedig kiezen voor je eigen pad.
We onderzoeken hoe je jezelf in je eigen leerproces kan ondersteunen zodat je missie zich kan ontvouwen en je de beste versie van jezelf wordt.

Als senior coach in persoonlijk leiderschap, trainer krachtgericht coachen en Keuzekompas, krijg ik energie van ondernemende mensen die eigenaarschap opnemen en diep willen duiken.
Gratis kennismakingsgesprek.
Ik coach vanuit Destelbergen en Gent.
Meer info op www.kurrent.be
+32 478 94 88 71
karen@kurrent.be

Read More
Lisbeth Peeters

Lisbeth Peeters

Coach (Puurs-Sint-Amands, Bornem, Boom, Aartselaar, Mechelen en Gent)


Als ervaringsdeskundige in verandering, weet ik als geen ander wat een persoonlijk veranderingsproces teweegbrengt. Door mijn eigen zoek- en groeipad te bewandelen, weet ik hoe belangrijk het is dat jij op je eigen tempo kunt ontdekken en ontwikkelen.

Mijn specialisatie is dat ik je hierbij begeleid. Ik vergezel je om van binnenuit te ontdekken en te groeien, los van wat anderen zeggen of vinden. Samen met jou gaan we kijken naar wat jouw kern is, wat voor jou werkt, wat jij wilt, waar jij naar verlangt.

Dit alles brengen we letterlijk in kaart. We maken er een kompas van dat je voor de rest van je leven richting geeft, dat je helpt bij het maken van grote en kleine beslissingen in gelijk welk fase van je leven waarin je je bevindt.

Het is ook met dit kompas dicht bij jou dat jij stappen gaat zetten naar die toekomst waar jij je goed bij voelt!

Read More
bottom of page