top of page

Loopbaancoaches regio Mechelen

Ellen De Wolf

Ellen De Wolf

Coach Mechelen Noord (Praktijk De Maan) en centrum

De kwaliteit van onze relaties, bepalen een groot stuk ons geluk, zegt de bekende therapeute Esther Perel. De relatie met ons werk is niet anders. Toch loopt het daar vaak mis en voelen veel mensen zich niet goed in hun job of voelen ze zich niet goed in hun vel en heeft dit ook invloed op de andere domeinen van hun leven.

Als loopbaancoach help ik je om je relatie met je werk te herstellen en zelfs te verbeteren. We staan stil bij wat werken én leven voor jou persoonlijk betekent en hoe jij jouw droomscenario ziet. Je krijgt concrete handvaten om bewuster te worden van wie je bent en wie je wil zijn en hoe dit zich vertaalt in je huidige situatie. Je durft te vertrouwen op je eigen kompas en weet zelf oplossingen te realiseren voor je persoonlijke loopbaanvragen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met krachtgericht coachen en mensen begeleiden in veranderingen en het vergroten van hun persoonlijk leiderschap.

Meer info op http://www.changemkrs.be/

ellen@changemkrs.be
+32 486 80 12 62

Read More
Suzy Scheers

Suzy Scheers

Coach Leest (Zenhoeve), Mortsel en Deurne

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.

Meer info op https://www.suzycoacht.be/
+32 494 71 72 62
suzy.scheers@myfutureworks.be

Read More
Lisbeth Peeters

Lisbeth Peeters

Coach (Puurs-Sint-Amands, Bornem, Boom, Aartselaar, Mechelen en Gent)


Als ervaringsdeskundige in verandering, weet ik als geen ander wat een persoonlijk veranderingsproces teweegbrengt. Door mijn eigen zoek- en groeipad te bewandelen, weet ik hoe belangrijk het is dat jij op je eigen tempo kunt ontdekken en ontwikkelen.
Mijn specialisatie is dat ik je hierbij begeleid. Ik vergezel je om van binnenuit te ontdekken en te groeien, los van wat anderen zeggen of vinden. Samen met jou gaan we kijken naar wat jouw kern is, wat voor jou werkt, wat jij wilt, waar jij naar verlangt.
Dit alles brengen we letterlijk in kaart. We maken er een kompas van dat je voor de rest van je leven richting geeft, dat je helpt bij het maken van grote en kleine beslissingen in gelijk welk fase van je leven waarin je je bevindt.
Het is ook met dit kompas dicht bij jou dat jij stappen gaat zetten naar die toekomst waar jij je goed bij voelt!

Read More
Annelies Boelaert

Annelies Boelaert

Coach Sint-Katelijne-Waver

Met een resultaatgerichte en empathische aanpak gaat Annelies mee op zoek naar je loopbaandroom en de kracht om stappen te durven zetten. Krachtgericht coach, 20 jaar ervaring in HR en voeling met energie en stressthema's. Als je wil helder krijgen wat je doelen zijn, je sterktes en zicht wil krijgen op de arbeidsmarkt.

Meer info op http://www.anneliesboelaert.be

+32 478 400 278
annelies.boelaert@myfutureworks.be

Read More
Inge Peeters

Inge Peeters

Coach Mechelen Zuid

Heb je een wake-upcall gekregen? Voel je dat je een ander pad wil verkennen of bewandelen en weet je niet hoe?

Ik neem jou mee op ontdekkingsreis in jezelf en leer jou bewuste keuzes maken vanuit wie jij bent.

Om te groeien in kracht en potentieel.
Ik heb veel affiniteit met de onderwijscontext als leerkracht. Mensen uit andere sectoren zijn ook zeer welkom.
"The meaning of life is to find your gift.
The purpose of life is to give it away.” (Pablo Picasso)

Info op www.ingepeeters.be

+32 476 98 05 04
info.ingepeeters@gmail.com

Read More
bottom of page