top of page

Loopbaancoaches regio Antwerpen

Read More
Jeanne Akkermans

Jeanne Akkermans

Coach Brasschaat

Persoonlijk groei en ontwikkeling stimuleren. Samen zoeken naar talenten, passies en energiebronnen. Ondersteuning bieden bij de zoektocht naar zinvol bezig zijn en meer harmonie en balans in werksituaties.
+32 477 45 70 79
jeanne.akkermans@hotmail.com

Read More
Bart Buckinx

Bart Buckinx

Coach Antwerpen Stad (Harmonie)

Ik heb een lange carrière van meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven achter me. Als coach heb ik mijn werkgeluk gevonden. Al die werkervaring is vandaag een enorme bonus geworden om jou te helpen een succesvol pad te laten bewandelen. En dat gaat lukken. Geloof me.

Het is mijn missie om jou te helpen opnieuw te dromen. Ik wil graag jouw gids zijn op een tocht naar jezelf, je waarden en je kracht. Met jouw kompas ontdekken we samen waar jouw hart en ziel naar uitgaan. Zodat je loopbaan (op welk vlak ook) iets wordt wat energie geeft in plaats van ze verbruikt.

Ik coach vanuit groepspraktijk Harmonie in Antwerpen stad.

Meer info op https://www.b-biz.org/
+32 486 57 47 05
bbiz@telenet.be

Read More
Patricia Proot

Patricia Proot

Coach Hoboken en online (on the road)

Mijn intern kompas leidde mij en mijn gezin naar ons ZUURSTOF-project. We leven, leren en werken vaak on the road, in ons klein rijdend huisje, meestal in de natuur. De helft van het jaar in België, de andere helft reizen we in het buitenland. Ik neem je graag mee onderweg om samen jouw intern kompas te (her)ontdekken. Ik neem je online mee op pad of je bent natuurlijk altijd welkom aan ons rijdend huisje op een plekje in de natuur in België of in het buitenland. De meeste loopbaantrajecten verlopen in een combinatie online en elkaar ontmoeten in levende lijve.

www.zuurstof.net
+32 499 72 19 08
patricia.proot@gmail.com

Read More
Suzy Scheers

Suzy Scheers

Coach Mortsel, Deurne en Leest

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.

Ik coach in mijn thuispraktijk in Mortsel. Je kunt ook terecht bij mij in Deurne of in de Zenhoeve in Leest bij Mechelen.

Meer info op https://www.suzycoacht.be/
+32 494 71 72 62
suzy.scheers@myfutureworks.be

Read More
bottom of page