top of page

Loopbaancoaches regio Antwerpen en Limburg

Margot Van Haegenborgh

Margot Van Haegenborgh

Coach Kontich

Super welkom om samen op zoek te gaan naar jouw essentie. We verliezen soms onderweg uit het oog waar ons hart écht blij van wordt. Wat geeft jou energie? Hoe kan jij ten volle in je kracht staan? Hoe kan jij het werk opnemen dat past bij wie je bent in een context die jou voedt en ondersteunt?

Jouw sterktes en verlangens vertellen zoveel over wie jij in wezen bent. Dit opnieuw ontdekken zorgt ervoor dat jouw energie weer kan stromen. Via een zachte, liefdevolle en krachtgerichte benadering kan je bij mij ondersteuning vinden in jouw zoekproces. Mijn achtergrond als psycholoog en therapeut vormen een stevige basis en een veilige ruimte om te onderzoeken wat jij nodig hebt om hier stappen in te zetten.

Een reis die jou opnieuw verbindt met jouw essentie!

Welkom in Kontich, in de geboortepraktijk (Kapelstraat 39) of in praktijk Hoge Akker 13 in Kontich.
www.verbindendleven.be
margot@verbindendleven.be
0473414071

Read More
Bart Buckinx

Bart Buckinx

Coach Antwerpen Stad (Harmonie)

Ik heb een lange carrière van meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven achter me. Als coach heb ik mijn werkgeluk gevonden. Al die werkervaring is vandaag een enorme bonus geworden om jou te helpen een succesvol pad te laten bewandelen. En dat gaat lukken. Geloof me.

Het is mijn missie om jou te helpen opnieuw te dromen. Ik wil graag jouw gids zijn op een tocht naar jezelf, je waarden en je kracht. Met jouw kompas ontdekken we samen waar jouw hart en ziel naar uitgaan. Zodat je loopbaan (op welk vlak ook) iets wordt wat energie geeft in plaats van ze verbruikt.

Ik coach vanuit groepspraktijk Harmonie in Antwerpen stad.

Meer info op https://www.b-biz.org/
+32 486 57 47 05
bbiz@telenet.be

Read More
Nele Ceelen

Nele Ceelen

Coach Kontich

Ben je uitgekeken op wat je doet? Wil je graag die ene droom op professioneel vlak waarmaken en ben je zoekend? Twijfel je aan wat je nu doet en kan je moeilijk kiezen welke richting je uit wilt gaan?

Ben je ooit mee in het familiebedrijf gestapt omdat iedereen dat verwachtte?
Veel vragen... ik zoek graag mee naar de antwoorden. Als systemisch coach en
trainer in “wicked skills” (de zogenaamde soft skills) in prive en overheidsorganisaties beschik ik over een creatief pakket van tools om samen aan de slag te gaan: het keuzecompas is onze leidraad, ons buikgevoel een van
de vele hulpbronnen naast hoofd en hart, beweging, stilte en een goede streep humor. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Je vindt mij in de Geboortepraktijk in Kontich. https://www.geboortepraktijk.be/praktijk.html

Je kunt me contacteren via neleceelen@gmail.com
of telefonisch op +32 497 28 86 18

Read More
Johan Ceuleers

Johan Ceuleers

Coach Meldert (Limburg)

Met drie decennia aan management ervaring in een operationele omgeving waar veiligheid centraal stond, heb ik voortdurend mijn creatieve geest ingezet om eenvoudige processen te ontwikkelen en een veilige en expressieve werkomgeving te creëren, waarin medewerkers zichzelf konden zijn en waar respect voor veiligheidsvoorschriften voorop stond. Dit was niet altijd gemakkelijk.
Mijn streven naar verdere zelfontwikkeling bracht me enkele jaren geleden naar het 'Inspirerend Coachen', de kunst van dynamische en uitdagende communicatie. Onder leiding van Jef Clement, een doorgewinterde mentor, werd ik dag in dag uit geboeid en voorzien van de juiste kennis, inzichten en begrip tijdens mijn opleiding.
Nu voel ik me klaar om de rol van gids en mentor op me te nemen. Ik ben er om jou te begeleiden in je reis naar een nieuwe uitdaging.

Mijn ambitie is heel eenvoudig :
⛳︎ coach/gids/mentor zijn
⛳︎ mijn waardevolle ervaring en vaardigheden inzetten
⛺︎om te inspireren
⛺︎om je uit je comfortzone te halen door een tikkeltje te provoceren
⛺︎om je loopbaankeuze haarscherp te stellen
⛺︎en ze je ook te doen slagen
⛳︎ je laten ontdekken wie je bent als uniek individu/persoon en hoe je daarin nog kan groeien
En dit met een waardige en nederige attitude waarbij ook ik van jou kan bijleren

En hoe sta ik tegenover coaching?
Voor mij belichaamt coaching het uitlokken / provoceren en bijstaan van leren. Het draait om het streven naar optimalisatie, om uitdaging, om het verleggen van grenzen en het betreden van nieuwe gebieden, om het omarmen van risico's. Het is de kunst van aansporen, van het verkennen van nieuwe perspectieven, van het dieper graven en het overstijgen van wat tot nu toe bereikt is. En we doen dit samen.

https://www.episteme.be/
0484882936
info@episteme.be

Read More
Suzy Scheers

Suzy Scheers

Coach Mortsel, Deurne en Leest

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.

Ik coach in mijn thuispraktijk in Mortsel. Je kunt ook terecht bij mij in Deurne of in de Zenhoeve in Leest bij Mechelen.

Meer info op : https://suzyscheers.webnode.be/
+32 494 71 72 62
suzy.scheers@myfutureworks.be

Read More
Greta Janssens

Greta Janssens

Coach Grobbendonk, Nijlen

Greta heeft tal van mensen in hun veranderingstraject succesvol begeleid. Ze heeft ruime ervaring in verschillende bedrijven en sectoren. Bovendien is ze opgeleid tot Personal Certified coach.

https://gretajanssens.be/

Read More
Lies Janssens

Lies Janssens

Coach Ekeren

Mijn favoriete quote: "Live like a wildflower, search for sunshine, grow after the rain and embrace your uniqueness" (CM. Writer) - Wildflowers shows us that life doesn’t always have to grow according to plan to still be quite beautiful.

Want ja, zowel in het leven als binnen je job wijzigen er voortdurende zaken. Het verloopt vaak niet zoals je gepland had… Het kan zijn dat jij op zoek bent naar wat meer balans en ademruimte of dat je net méér uitdagingen zoekt. Weet jij wel wat je talenten en sterktes zijn én word je hier voldoende op ingezet? Zou jij ook graag nog meer energie en werkvreugde halen uit je werk?

Ik ga dan héél graag met jou op zoek naar wat jij wil, wat jou energie geeft, wat jouw talenten en waarden zijn en hoe jij die meer kan inzetten, hoe jij meer werkvreugde kan ervaren,… Zoek jouw sparkle, jouw energie, jouw kracht en je zal je bevlogen en veerkrachtig voelen. Ik help je mee een loopbaan te kiezen , die écht bij je past, InsideOut.

Ik heb 18 jaar ervaring als teamcoach en individuele coach. Ik ben steeds sterk bezig geweest met waarderende en krachtgerichte coaching, welzijn van medewerkers, inzetten op talenten en versterken van veerkracht en bevlogenheid.

Wat wil ik je dus graag ontmoeten en samen met jou je pad uitstippelen. Kijk voor meer info zeker eens op mijn website: www.coachingbylies.be

Ik coach vanuit mijn gezellige tuinpraktijk te Ekeren, vlot bereikbaar met openbaar vervoer (trein en bus).

contact@coachingbyLies.be
+32 478 11 31 47

Read More
Lisbeth Peeters

Lisbeth Peeters

Coach (Puurs-Sint-Amands, Bornem, Boom, Aartselaar, Mechelen en Gent)


Als ervaringsdeskundige in verandering, weet ik als geen ander wat een persoonlijk veranderingsproces teweegbrengt. Door mijn eigen zoek- en groeipad te bewandelen, weet ik hoe belangrijk het is dat jij op je eigen tempo kunt ontdekken en ontwikkelen.

Mijn specialisatie is dat ik je hierbij begeleid. Ik vergezel je om van binnenuit te ontdekken en te groeien, los van wat anderen zeggen of vinden. Samen met jou gaan we kijken naar wat jouw kern is, wat voor jou werkt, wat jij wilt, waar jij naar verlangt.

Dit alles brengen we letterlijk in kaart. We maken er een kompas van dat je voor de rest van je leven richting geeft, dat je helpt bij het maken van grote en kleine beslissingen in gelijk welk fase van je leven waarin je je bevindt.

Het is ook met dit kompas dicht bij jou dat jij stappen gaat zetten naar die toekomst waar jij je goed bij voelt!

Read More
bottom of page