top of page

Loopbaancoaches regio Antwerpen

Nele Ceelen

Nele Ceelen

Coach Kontich

Ben je uitgekeken op wat je doet? Wil je graag die ene droom op professioneel vlak waarmaken en ben je zoekend? Twijfel je aan wat je nu doet en kan je moeilijk kiezen welke richting je uit wilt gaan?

Ben je ooit mee in het familiebedrijf gestapt omdat iedereen dat verwachtte?
Veel vragen... ik zoek graag mee naar de antwoorden. Als systemisch coach en
trainer in “wicked skills” (de zogenaamde soft skills) in prive en overheidsorganisaties beschik ik over een creatief pakket van tools om samen aan de slag te gaan: het keuzecompas is onze leidraad, ons buikgevoel een van
de vele hulpbronnen naast hoofd en hart, beweging, stilte en een goede streep humor. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Je vindt mij in de Geboortepraktijk in Kontich. https://www.geboortepraktijk.be/praktijk.html

Je kunt me contacteren via neleceelen@gmail.com
of telefonisch op +32 497 28 86 18

Read More
Jeanne Akkermans

Jeanne Akkermans

Coach Brasschaat

Persoonlijk groei en ontwikkeling stimuleren. Samen zoeken naar talenten, passies en energiebronnen. Ondersteuning bieden bij de zoektocht naar zinvol bezig zijn en meer harmonie en balans in werksituaties.
+32 477 45 70 79
jeanne.akkermans@hotmail.com

Read More
Greta Janssens

Greta Janssens

Coach Grobbendonk, Nijlen

Greta heeft tal van mensen in hun veranderingstraject succesvol begeleid. Ze heeft ruime ervaring in verschillende bedrijven en sectoren. Bovendien is ze opgeleid tot Personal Certified coach.

https://gretajanssens.be/

Read More
Bart Buckinx

Bart Buckinx

Coach Antwerpen Stad (Harmonie)

Ik heb een lange carrière van meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven achter me. Als coach heb ik mijn werkgeluk gevonden. Al die werkervaring is vandaag een enorme bonus geworden om jou te helpen een succesvol pad te laten bewandelen. En dat gaat lukken. Geloof me.

Het is mijn missie om jou te helpen opnieuw te dromen. Ik wil graag jouw gids zijn op een tocht naar jezelf, je waarden en je kracht. Met jouw kompas ontdekken we samen waar jouw hart en ziel naar uitgaan. Zodat je loopbaan (op welk vlak ook) iets wordt wat energie geeft in plaats van ze verbruikt.

Ik coach vanuit groepspraktijk Harmonie in Antwerpen stad.

Meer info op https://www.b-biz.org/
+32 486 57 47 05
bbiz@telenet.be

Read More
Patricia Proot

Patricia Proot

Coach Hoboken en online (on the road)

Mijn intern kompas leidde mij en mijn gezin naar ons ZUURSTOF-project. We leven, leren en werken vaak on the road, in ons klein rijdend huisje, meestal in de natuur. De helft van het jaar in België, de andere helft reizen we in het buitenland. Ik neem je graag mee onderweg om samen jouw intern kompas te (her)ontdekken. Ik neem je online mee op pad of je bent natuurlijk altijd welkom aan ons rijdend huisje op een plekje in de natuur in België of in het buitenland. De meeste loopbaantrajecten verlopen in een combinatie online en elkaar ontmoeten in levende lijve.

www.zuurstof.net
+32 499 72 19 08
patricia.proot@gmail.com

Read More
Suzy Scheers

Suzy Scheers

Coach Mortsel, Deurne en Leest

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.

Ik coach in mijn thuispraktijk in Mortsel. Je kunt ook terecht bij mij in Deurne of in de Zenhoeve in Leest bij Mechelen.

Meer info op : https://suzyscheers.webnode.be/
+32 494 71 72 62
suzy.scheers@myfutureworks.be

Read More
Lies Janssens

Lies Janssens

Coach Ekeren

Mijn favoriete quote: "Live like a wildflower, search for sunshine, grow after the rain and embrace your uniqueness" (CM. Writer) - Wildflowers shows us that life doesn’t always have to grow according to plan to still be quite beautiful.

Want ja, zowel in het leven als binnen je job wijzigen er voortdurende zaken. Het verloopt vaak niet zoals je gepland had… Het kan zijn dat jij op zoek bent naar wat meer balans en ademruimte of dat je net méér uitdagingen zoekt. Weet jij wel wat je talenten en sterktes zijn én word je hier voldoende op ingezet? Zou jij ook graag nog meer energie en werkvreugde halen uit je werk?

Ik ga dan héél graag met jou op zoek naar wat jij wil, wat jou energie geeft, wat jouw talenten en waarden zijn en hoe jij die meer kan inzetten, hoe jij meer werkvreugde kan ervaren,… Zoek jouw sparkle, jouw energie, jouw kracht en je zal je bevlogen en veerkrachtig voelen. Ik help je mee een loopbaan te kiezen , die écht bij je past, InsideOut.

Ik heb 18 jaar ervaring als teamcoach en individuele coach. Ik ben steeds sterk bezig geweest met waarderende en krachtgerichte coaching, welzijn van medewerkers, inzetten op talenten en versterken van veerkracht en bevlogenheid.

Wat wil ik je dus graag ontmoeten en samen met jou je pad uitstippelen. Kijk voor meer info zeker eens op mijn website: www.coachingbylies.be

Ik coach vanuit mijn gezellige tuinpraktijk te Ekeren, vlot bereikbaar met openbaar vervoer (trein en bus).

contact@coachingbyLies.be
+32 478 11 31 47

Read More
bottom of page