top of page
Industrial Lamp

Outplacement voor werknemers

Wat kun je verwachten?

Outplacement is de begeleiding naar een nieuwe job. Meestal volgt die op een beslissing die je werkgever voor jou heeft genomen. Bij MFW willen we jou begeleiden om dit nieuwe hoofdstuk van je loopbaan zo goed mogelijk te schrijven.
 
Elke deelnemer stapt in outplacement met een eigen, persoonlijke ervaring, achtergrond, verwachtingen. Sommige deelnemers weten precies wat ze willen, anderen zien dit als een kans om de droom waar te maken die al lang ergens sluimert, nog anderen zitten in zak en as. Hoe je je ook voelt of wat je ook denkt, wij staan klaar om je in deze fase van je loopbaan te begeleiden met een aanpak die voor jou werkt. 

Hoe werkt het?

traject@2x-8-1412x1536.png

Het traject is opgesplitst in 3 blokken van telkens 20 uur. Zo heeft de deelnemer over de maximale duur een aangepaste ondersteuning.

Tijdens de eerste 2 maanden begeleiden we tijdens individuele coaching de individuele aspecten van het ontslag en de start van de zoektocht naar een nieuwe job. Tijdens workshops geven we alle kennis en tools mee die nodig zijn om op een duurzame manier een nieuwe job te vinden.

Tijdens de 2 volgende blokken focussen we op individuele behoeften en actie tijdens individuele coaching en peer coaching. Tegelijk zijn er verdiepingsworkshops voor die thema’s die voor de deelnemer het meest relevant zijn.

Loopbaancheques; loopbaancoaching; loopbaanbegeleiding; droomjob; werkbaar werk; inside-out benadering.
bottom of page