top of page

Loopbaancoaches regio Brussel

Evelyne Schöller

Evelyne Schöller

Coach Sint-Pieters-Woluwe

Door mijn 20 jaar ervaring als Human Resources verantwoordelijke (lid van het management team) in verschillende sectoren, kan ik een situatie snel inschatten en de elementen aangeven om naar het beoogde doel te evolueren.

Als licentiehouder van het Keuzekompas® ondersteun ik mensen bij het maken van cruciale keuzes in hun leven. Het Keuzekompas® helpt jou om die dingen, die er voor jou echt toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij jouw intern kompas. Meer info over het Keuzekompas® vind je op www.keuzekompas.be

Meer info op https://www.stravigo.be/nl
+32 477 24 66 44
evelyne.scholler@stravigo.be

Sabine Houtman

Sabine Houtman

Coach Overijse

Verveel je je of voel je stress in je huidige job? Heb je nood aan heroriëntatie?

​Ik ondersteun je in je transitie zodat je naar je droom kunt luisteren en je persoonlijke project kan ontwikkelen om deze droom te belichamen.

Ook wanneer je problemen ondervindt bij het nemen van een belangrijke beslissing of je verscheurd voelt door loyaliteitsconflicten die impact hebben op je werkkeuzes.
​Ik help je de zaken weer helder te zien, zodat je, door afgestemd te zijn op wie je werkelijk bent, keuzes kan maken die in lijn liggen met wat je denkt, voelt, verlangt en liefhebt.

Meer info op https://nl.sabinehoutman.com/coaching-individuel

sabinehoutman68@gmail.com
+32 476 56 78 73

Rik De Greef

Rik De Greef

Coach Ternat en Brugge

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst.

Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.

Meer info op https://www.linkedin.com/in/rik-de-greef-3b71473/?originalSubdomain=be

+32 496 90 38 60
rikdegreef@istobe.be

Katrien T’Jonck

Katrien T’Jonck

Coach Vlezenbeek, Sint-Pieters-Leeuw

Vanuit een warm hart, mijn ervaringen in de HR-wereld, mijn coachingsvaardigheden en mijn achtergrond als gestalttherapeut wil ik mee zorgen dat je weer goesting en betekenis kan vinden in je werk. Zoeken naar wat je écht graag doet, nodig hebt en wat je vrolijk maakt,

Ik werk gevoelsmatig EN sta tegelijk met de voeten in de werkwereld.

katrien.tjonck@telenet.be
+32 477 20 68 37

Rebekka Schotte

Rebekka Schotte

Coach Kortenberg

Gefascineerd door werk en waarom we doen wat we doen, coach ik multipotentials om terug hun eigen koers te varen. Ik hou ervan om wat je drijft te ontrafelen en dit samen terug helder te krijgen. Mijn sterkte is te inspireren en out-of-the-box oplossingen te bedenken. Hiervoor tap ik uit mijn professionele ervaring als counseler, coachend leidinggevende in de zorgsector en hogeschooldocent. Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling en groei en blijf mezelf hierin uitdagen. Mag ik jou ook challengen?

Meer info op http://www.rebekkaschotte.be

rebekkaschotte@hotmail.com
+32 474 80 35 99

Tom Koninckx

Tom Koninckx

Coach Brussel centrum

We leven in een wereld die steeds sneller verandert, waar een hoge mate van onzekerheid en complexiteit heerst. Soms zijn we even de richting kwijt, of lopen we onszelf vast in terugkerende patronen. Op dat moment is het belangrijk om je te verbinden met jouw unieke kern zodat je opnieuw in je kracht kan komen te staan. Een coach kan hierbij helpen. Als vertrouwenspersoon en sparring partner help ik je om dichter bij je eigen essentie te komen en je eigen roots te (her)ontdekken door je te spiegelen en met je mee te wandelen. Samen onderzoeken en ontmantelen we de eventuele obstakels onderweg. Samen ontwikkelen we je onontgonnen potentieel. Zo word jij terug meester van jouw levenspad.

Meer info op http://jobyourself.be/nl/entrepreneur/tom-koninckx/
+32 478 88 01 79

Herlinde Vandecandelaere

Herlinde Vandecandelaere

Coach Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel

Mijn missie is mensen te coachen bij het maken van duurzame loopbaankeuzes. Je goed voelen, levenslang leren en ondernemerschap staan hierbij centraal.

Mijn motto is: Droom. Durf. Doe.

Ook wanneer je twijfelt tussen studeren en werken of zoekt naar een volgende stap, maar weet niet goed in welke richting. Ook met vragen over het Brusselse netwerk (Actiris, VDAB,..) kan je bij mij terecht.
https://www.linkedin.com/in/herlindevandecandelaere/
herlinde.vdc@gmail.com
+32 478 19 27 19

Hendrik Geleyte

Hendrik Geleyte

Coach Overijse

Hendrik heeft als persoonlijke missie om mensen en organisaties te begeleiden in hun groei. In een snel veranderende wereld is een status quo geen optie. Groei door leren en innovatie is de weg waarin Hendrik gelooft en die weg bewandelt hij graag met zijn klanten.

Meer info op https://www.hrevolution.be/
hendrik.geleyte@myfutureworks.be
+32 477 87 86 15

bottom of page