top of page

Loopbaancoaches regio Oost-Vlaanderen

Griet Vanhooren

Griet Vanhooren

Coach Deinze, Koksijde

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.

Meer info op https://www.beweegengroei.be/

Shirley Van den Driessche

Shirley Van den Driessche

Coach Gent en Eeklo

Als loopbaancoach wil ik van betekenis zijn voor anderen in hun groei. Ik ondersteun je in jouw proces, in jouw ontdekkingen en de ontwikkeling van jouw talenten, krachten, waarden... Zo kun jij bewuster jouw keuzes afstemmen op wie je bent en wat je nodig hebt.
Ik wens vooral dat jij je vrij kunt voelen om te tonen wie je bent. Daar begeleid ik je heel graag bij!

- Master Criminologie en kandidaturen Psychologie
- Keuzekompascoach
- Krachtgericht Coach
- Acceptance & Commitment Therapy
- Talentgedreven Coach

Meer info op https://www.praktijk-de-zilverberk.be/shirley-van-den-driessche.html

shirleyvdd@hotmail.com
+32 473 22 12 67

Dominique Meirlaen

Dominique Meirlaen

Coach Gent en Sint-Maria-Horebeke

Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ ‘Haemin Sunim.

Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 10 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden. Daarnaast bied ik ook coaching met paarden aan.

https://www.seahorsecoaching.be/

dominique.meirlaen@myfutureworks.be

+32 477 65 85 56

Sofie Goethals

Sofie Goethals

Coach Lembeke

We worden allemaal geboren met een goed werkend innerlijk kompas, dat ons de weg wijst. Maar we zijn het afgeleerd om dit te gebruiken. We volgen eerder anderen dan onze eigen intuïtie. Hierdoor geraken we soms het noorden kwijt. Of gaan we een verkeerde richting uit. Zonder dat we het echt doorhebben. Tot we voelen wel dat er iets niet klopt.
Is dit voor jou herkenbaar? Wil je ook nieuwe stappen zetten en weet je niet goed in welke richting? Of weet je wel in welke richting, maar blijf je toch stil staan?
Dan ben je bij mij aan het juist adres. Want ik ga samen met mensen onderweg. Letterlijk en Figuurlijk. Om richting te vinden, en antwoorden. En om in beweging te komen. Tijdens dag- en meerdaagse tochten, of in enkele losse sessies.

Meer info op https://sofiegoethals.weebly.com

sofie.onderweg@gmail.com

+32 494 42 25 01

Mieke Vermoesen

Mieke Vermoesen

Coach Dendermonde

Als coach is Mieke ervan overtuigd dat je alle antwoorden al in je hebt. Alleen zijn ze vaak door de waan van de dag wat ondergesneeuwd.

Mieke helpt jou vanop een afstandje te kijken naar jouw eigen wereld en de wereld rondom jou.
Wat heb je nodig om te begrijpen, te durven, te willen,… ?
Wat heb je nodig om in jouw kracht te komen staan en jezelf te gunnen waar je recht op hebt?
Wat heb je nodig om de moed te vinden jouw eigen pad te volgen?

Door het stellen van rake vragen, betrokken confrontatie, te benoemen van wat is en kan zijn, het aanreiken van oefeningen en handige handvaten,…helpt Mieke jou op weg om jouw eigen pad terug te bewandelen.
Ze begeleidt jou in het weer helder krijgen van de chaos, het scherp stellen van wie je bent en het mee vorm geven van de volgende stap.
Het resultaat…antwoorden op jouw loopbaanvraagstukken maar blijvende inzichten waarmee je vanaf dan zelfstandig verder mee aan de slag kan.

Meer weten over de werking van Mieke en wat zij doet: www.stuuuw.be
Interesse in een vrijblijvende kennismaking : 0474 36 29 46 of via mieke@stuuuw.be


Els Lecompte


Els Lecompte

Coach Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray).

Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

els.lecompte@mindzet.be

+32 476 21 93 92

Kelly De Prycker

Kelly De Prycker

Coach Sint-Niklaas / Belsele (praktijk Dag & Raad)

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten en je passies zijn en welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balans vindt?

Kelly ontdekt samen met jou, jouw talenten en ze benoemt in welke context én werkomgeving jouw talenten het best tot hun recht komen. Bovendien geeft ze jou hefboomvaardigheden zodat jij ze optimaal kan inzetten en je kan kiezen voor wat écht bij je past.

Als je doet waar je goed in bent, als je vertrekt vanuit jouw eigen talent, dan laad je je batterijen op.
Als je je batterijen oplaadt, dan groeit jouw veerkracht én jouw weerbaarheid.

Kiezen voor je eigen talent is dé weg naar zelfrealisatie én authenticiteit.

‘Doen waar je goed in bent’ is een garantie op blijvende goesting in werken en leven.

Maak de juiste loopbaankeuzes die je energie geven en je doen groeien en voel ook de positieve effecten buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Meer info op https://dagenraad.be/team/kelly-de-prycker/

kelly.deprycker@myfutureworks.be
+32 474 87 82 14

Yoni Van Den Eede

Yoni Van Den Eede

Coach Opwijk & Online

Stoppen met moeten… en beginnen met mogen.

Als coach help ik je om jezelf eindelijk toe te staan wat je werkelijk wil. En dat vervolgens echt te gaan doen. Vanuit mijn filosofische achtergrond help ik je met afstand te kijken naar de verwachtingen die je jezelf oplegt, en die vaak je verlangens in de weg staan. Met sérieux waar het moet, vrolijkheid waar het past en een beetje provocatie waar het kan. Stap voor stap gaan we zo aan de slag, om je dichter bij jou te brengen.

Want het kán anders. Je kunt met meer gemak, meer lichtvoetigheid door het leven gaan. Al wat nodig is om te beginnen, is die eerste stap… en die heb je al gezet, want je bent hier.

Meer over mij: https://www.hetanderewerk.be/

yoni@hetanderewerk.be
+32 486 52 58 30

Karen Van Garsse

Karen Van Garsse

Coach Destelbergen

Het is mijn missie bron te zijn en je te coachen zodat jij leert hoe je jezelf kan transformeren naar wie je werkelijk bent. Je ontdekt je sterktes en je dromen en je leert bewust keuzes maken die je ondersteunen op je eigen pad.

Meer info op https://www.kurrent.be/

karen@kurrent.be

+32 478 94 88 71

bottom of page