top of page

Loopbaancoaches regio Brugge

Sabine Keerman

Sabine Keerman

Coach Oostkamp

Wanneer nam jij nog eens 7 uur de tijd om stil te staan bij je loopbaan? In een traject loopbaanbegeleiding werken we aan je werk zodat het in je werk weer meer werkt. Samen met jou vertrek ik vanuit wie jij bent en we verkennen wat jij nodig hebt om je (terug) ‘wel in je vel’ te voelen in je job. We zetten deze inzichten om in concrete, instapbare acties.
Ik ben sinds 2008 zelfstandig coach onder de naam Coaching4you.
Klanten typeren mijn aanpak als deskundig en terzelfdertijd to the point, toegankelijk en op maat.
‘Met meer inzicht en overzicht terug uitzicht creëren…’

Meer info op www.coaching4you.be
sabine.keerman@myfutureworks.be
+32 476 43 93 99

Shirley Van den Driessche

Shirley Van den Driessche

Coach Brugge centrum en Eeklo (praktijk Zilverberk)

Als loopbaancoach wil ik van betekenis zijn voor anderen in hun groei. Ik ondersteun je in jouw proces, in jouw ontdekkingen en de ontwikkeling van jouw talenten, krachten, waarden... Zo kun jij bewuster jouw keuzes afstemmen op wie je bent en wat je nodig hebt.
Ik wens vooral dat jij je vrij kunt voelen om te tonen wie je bent. Daar begeleid ik je heel graag bij!

- Master Criminologie en kandidaturen Psychologie
- Keuzekompascoach
- Krachtgericht Coach
- Acceptance & Commitment Therapy
- Talentgedreven Coach

https://www.praktijk-de-zilverberk.be/shirley-van-den-driessche.html
+32 473 22 12 67
shirleyvdd@hotmail.com

Mieke Vallaeys

Mieke Vallaeys

Coach Beernem en Gent centrum

Mieke kijkt naar loopbanen met een ontwikkelingsgerichte en dynamische insteek: de mens is méér dan zijn loopbaan en dynamische loopbanen evolueren in de tijd. De evolutie in de arbeidsmarkt, maar ook jouw groei als mens hebben een bepalende invloed op loopbaankeuzes.

Mieke's aanpak:
- Opstellen van jouw ‘handleiding’: we benoemen talenten, energiegevers, waarden, doelen…Ook valkuilen, belemmeringen, overtuigingen komen aan bod, we voelen niet enkel wat jou drijft, maar ook wat jou tegenhoudt en gaan daarmee aan de slag. Patronen worden doorbroken en nieuwe, ondersteunende patronen worden geïnstalleerd. Die echt bij jou passen.
- Vanuit jouw handleiding gaan we op zoek naar de loopbaaninhoud en de organisatiecontext die past bij jou. Aan de hand van gesprekken en oefeningen, modellen die hun waarde bewezen hebben.
- In de laatste fase zet jij je verworven inzichten om in de praktijk. We gaan concreet aan de slag, van denken naar doen.

Meer info op https://menzenco.be/wie-is-mieke/
+32 479 73 82 83
mieke@menzenco.be

Rik De Greef

Rik De Greef

Coach Brugge centrum en Ternat

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst. Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.

Meer info op https://www.linkedin.com/in/rik-de-greef-3b71473/?originalSubdomain=be
+32 496 90 38 60
rikdegreef@istobe.be

bottom of page