top of page

Loopbaancoaches regio West-Vlaanderen

Griet Vanhooren

Griet Vanhooren

Coach Deinze, Koksijde

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.

Meer info op https://www.beweegengroei.be/

Sabine Keerman

Sabine Keerman

Coach Oostkamp

Wanneer nam jij nog eens 7 uur de tijd om stil te staan bij je loopbaan? In een traject loopbaanbegeleiding werken we aan je werk zodat het in je werk weer meer werkt. Samen met jou vertrek ik vanuit wie jij bent en we verkennen wat jij nodig hebt om je (terug) ‘wel in je vel’ te voelen in je job. We zetten deze inzichten om in concrete, instapbare acties.
Ik ben sinds 2008 zelfstandig coach onder de naam Coaching4you.
Klanten typeren mijn aanpak als deskundig en terzelfdertijd to the point, toegankelijk en op maat.
‘Met meer inzicht en overzicht terug uitzicht creëren…’

Meer info op www.coaching4you.be
sabine.keerman@myfutureworks.be
+32 476 43 93 99

Mieke Vallaeys

Mieke Vallaeys

Coach Beernem

Als arbeidspsycholoog werk ik al mijn hele carrière samen met mensen in verschillende rollen. Als coach zet ik graag mijn ervaring in om jou te helpen ontdekken wat je echt wil.

mieke@menzenco.be
www.menzenco.be

Rik De Greef

Rik De Greef

Coach Brugge centrum en Ternat

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst. Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.

Meer info op https://www.linkedin.com/in/rik-de-greef-3b71473/?originalSubdomain=be
+32 496 90 38 60
rikdegreef@istobe.be

Annelies Braeckevelt

Annelies Braeckevelt

Coach Oostrozebeke

“Elke reis begint met de eerste stap.” (Ghandi)
Vanuit de absolute overtuiging dat jij de capaciteiten hebt om zelf oplossingen te bedenken voor jouw uitdagingen, wil ik je graag helpen bij het ontdekken van jouw intrinsieke potentieel en de richting die jij wil uitgaan. Jij bent de expert van jouw leven.

https://www.42coaching.be/

Isabelle Bouckaert

Isabelle Bouckaert

Coach Sint-Eloois-Vijve

Stel je jezelf op het werk wel eens de vraag “is dit het nu?”? Op bepaalde momenten in ons leven willen we weten dat wat we doen ook zinvol is en waarde heeft. Ik begeleid jou graag in jouw ontdekkingstocht naar zingeving in jouw job, naar jouw waarde(n), naar jouw talenten. Samen verkennen we jouw innerlijke drijfveren en bepaal jij jouw groeipad. Want geef nu toe, het ultieme doel van iedereen is toch doen wat je graag doet en wat je energie geeft.

bottom of page