Back to All Events

Inspiratiesessie over je loopbaan: Ben ik mezelf in mijn job?

  • 31 Muizendries Destelbergen, Vlaanderen, 9070 Belgium (map)

Kan je vandaag je sterktes kwijt in je job? Ben je gelukkig op je werk? Is je job je passie? Krijg je energie van het werk dat je doet of eigenlijk niet? 

Tijdens deze inspiratiesessie zet ik je op weg om een energie-scan van je werk te maken. Je krijgt inzicht in wat je wél energie geeft en wat niet of minder. We onderzoeken of wat je doet, eigenlijk wel past bij wat je wil. 

De inspiratiesessie word je gratis aangeboden. Schrijf je nu in (zie onder)!

Hartelijk welkom!

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Naam *
Naam
Adres *
Adres

Meer praktische informatie

Wanneer en waar?
-23 maart 2019 van 10u tot 13u te Heusden (Muizendries 31)
Prijs
GRATIS - inschrijven vooraf is vereist
Contactpersoon
-
Karen Van Garsse: karen.vangarsse@myfutureworks.be of gsm 0478 94 88 71

Over My Future Works

My Future Works is een erkend loopbaancentrum. Bij #loopbaanbegeleiding sluiten we op het eind van het traject af met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, kortweg POP genoemd. Het helpt je verder om jouw acties uit het traject te volbrengen in het licht van jouw loopbaan (keuzes). Geregeld komen thema's, vragen naar boven die we kunnen situeren in andere levensdomeinen en/of zaken die meer aandacht nodig hebben buiten de jobcoaching. In samenwerking met onze loopbaancoaches organiseren wij een reeks van workshops die onze klanten verder helpen in het realiseren van hun ambities en doelen, ook buiten de loopbaan. Zo hebben we in maart ook nog een workshop rond Meer zelfvertrouwen. Onze collega-coach Lisbeth Peeters neemt je mee in vervoering. Wil je er meer over weten, klik hier.

Karen Van Garsse is loopbaancoach in Heusden (Destelbergen).