top of page
Image-empty-state.png

Johan Ceuleers

Coach Meldert (Limburg)

Met drie decennia aan management ervaring in een operationele omgeving waar veiligheid centraal stond, heb ik voortdurend mijn creatieve geest ingezet om eenvoudige processen te ontwikkelen en een veilige en expressieve werkomgeving te creëren, waarin medewerkers zichzelf konden zijn en waar respect voor veiligheidsvoorschriften voorop stond. Dit was niet altijd gemakkelijk.
Mijn streven naar verdere zelfontwikkeling bracht me enkele jaren geleden naar het 'Inspirerend Coachen', de kunst van dynamische en uitdagende communicatie. Onder leiding van Jef Clement, een doorgewinterde mentor, werd ik dag in dag uit geboeid en voorzien van de juiste kennis, inzichten en begrip tijdens mijn opleiding.
Nu voel ik me klaar om de rol van gids en mentor op me te nemen. Ik ben er om jou te begeleiden in je reis naar een nieuwe uitdaging.

Mijn ambitie is heel eenvoudig :
⛳︎ coach/gids/mentor zijn
⛳︎ mijn waardevolle ervaring en vaardigheden inzetten
⛺︎om te inspireren
⛺︎om je uit je comfortzone te halen door een tikkeltje te provoceren
⛺︎om je loopbaankeuze haarscherp te stellen
⛺︎en ze je ook te doen slagen
⛳︎ je laten ontdekken wie je bent als uniek individu/persoon en hoe je daarin nog kan groeien
En dit met een waardige en nederige attitude waarbij ook ik van jou kan bijleren

En hoe sta ik tegenover coaching?
Voor mij belichaamt coaching het uitlokken / provoceren en bijstaan van leren. Het draait om het streven naar optimalisatie, om uitdaging, om het verleggen van grenzen en het betreden van nieuwe gebieden, om het omarmen van risico's. Het is de kunst van aansporen, van het verkennen van nieuwe perspectieven, van het dieper graven en het overstijgen van wat tot nu toe bereikt is. En we doen dit samen.

https://www.episteme.be/
0484882936
info@episteme.be

+32 484882936

bottom of page