Loopbaancoaches regio Oost-Vlaanderen

Sofie Goethals

Sofie Goethals

Coach Lembeke

We worden allemaal geboren met een goed werkend innerlijk kompas, dat ons de weg wijst. Maar we zijn het afgeleerd om dit te gebruiken. We volgen eerder anderen dan onze eigen intuïtie. Hierdoor geraken we soms het noorden kwijt. Of gaan we een verkeerde richting uit. Zonder dat we het echt doorhebben. Tot we voelen wel dat er iets niet klopt.
Is dit voor jou herkenbaar? Wil je ook nieuwe stappen zetten en weet je niet goed in welke richting? Of weet je wel in welke richting, maar blijf je toch stil staan?
Dan ben je bij mij aan het juist adres. Want ik ga samen met mensen onderweg. Letterlijk en Figuurlijk. Om richting te vinden, en antwoorden. En om in beweging te komen. Tijdens dag- en meerdaagse tochten, of in enkele losse sessies.

Meer info op https://sofiegoethals.weebly.com

sofie.onderweg@gmail.com

+32 494 42 25 01

Shirley Van den Driessche

Shirley Van den Driessche

Coach Eeklo (praktijk Zilverberk)

Als loopbaancoach wil ik van betekenis zijn voor anderen in hun groei. Ik ondersteun je in jouw proces, in jouw ontdekkingen en de ontwikkeling van jouw talenten, krachten, waarden... Zo kun jij bewuster jouw keuzes afstemmen op wie je bent en wat je nodig hebt.
Ik wens vooral dat jij je vrij kunt voelen om te tonen wie je bent. Daar begeleid ik je heel graag bij!

- Master Criminologie en kandidaturen Psychologie
- Keuzekompascoach
- Krachtgericht Coach
- Acceptance & Commitment Therapy
- Talentgedreven Coach

Meer info op https://www.praktijk-de-zilverberk.be/shirley-van-den-driessche.html

shirleyvdd@hotmail.com
+32 473 22 12 67

Dominique Meirlaen

Dominique Meirlaen

Coach Gent centrum en Sint-Maria-Horebeke

Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ ‘Haemin Sunim.

Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 10 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden.

dominique.meirlaen@myfutureworks.be

+32 477 65 85 56

Laurence Rottesman

Laurence Rottesman

Coach Aalter

Op bepaalde momenten in ons leven zijn wij op zoek naar zingeving om onze keuzes te sturen. Soms voelen we dat we een weg bewandelen die niet meer klopt voor onszelf. De vragen die dan opkomen, zijn heilzaam: de eerste stap naar afstemming met het gevoel dat “het klopt”. Zoals de natuur, die altijd een nieuw evenwicht vindt. Ik ben hier om je te begeleiden in deze verkenning en om samen je waarden, je sterktes en je energie te (her)ontdekken, alles wat de essentie uitmaakt van je authentieke zijn. Deze ruimte van rust die je hebt tijdens onze sessies stelt je in staat om je opnieuw te verbinden met jezelf, om jezelf te vertrouwen en uiteindelijk om acties te ondernemen die je vooruit helpen op het pad dat jij hebt gekozen, in de richting van je professionele en persoonlijke doelen. Mijn coachingservaring heeft roots al meer dan 20 jaar in de bedrijfswereld, HR, talent management en (zelf)leiderschapsontwikkeling.

Meer info op https://nl.yourtalentadvisor.be/

laurence@yourtalentadvisor.be

+32 491 24 05 74

Mieke Vermoesen

Mieke Vermoesen

Coach Dendermonde

Samen op zoek gaan naar waar de mogelijkheden liggen om te komen tot meer werkgeluk, bevlogenheid en een balans binnen werk- en prive. Handvaten aanreiken die ook verder kunnen ingezet worden in andere domeinen en keuzes die we dienen te maken op ons pad. Pragmatische aanpak die leidt tot het kunnen nemen van concrete acties.

Meer info op https://www.linkedin.com/in/mieke-vermoesen-feedbackbooster-27577518/?originalSubdomain=be

mieke_vermoesen@telenet.be

+32 474 36 29 46


Els Lecompte


Els Lecompte

Coach Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray).

Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Meer info op http://mindzet.incendiary.be/our-story

els.lecompte@mindzet.be

+32 476 21 93 92

Kelly De Prycker

Kelly De Prycker

Coach Sint-Niklaas / Belsele (praktijk Dag & Raad)

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten en je passies zijn en welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balans vindt?

Kelly ontdekt samen met jou, jouw talenten en ze benoemt in welke context én werkomgeving jouw talenten het best tot hun recht komen. Bovendien geeft ze jou hefboomvaardigheden zodat jij ze optimaal kan inzetten en je kan kiezen voor wat écht bij je past.

Als je doet waar je goed in bent, als je vertrekt vanuit jouw eigen talent, dan laad je je batterijen op.
Als je je batterijen oplaadt, dan groeit jouw veerkracht én jouw weerbaarheid.

Kiezen voor je eigen talent is dé weg naar zelfrealisatie én authenticiteit.

‘Doen waar je goed in bent’ is een garantie op blijvende goesting in werken en leven.

Maak de juiste loopbaankeuzes die je energie geven en je doen groeien en voel ook de positieve effecten buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Meer info op https://dagenraad.be/team/kelly-de-prycker/

kelly.deprycker@myfutureworks.be
+32 474 87 82 14

Mieke Vallaeys

Mieke Vallaeys

Coach Gent centrum en Beernem

Mieke kijkt naar loopbanen met een ontwikkelingsgerichte en dynamische insteek: de mens is méér dan zijn loopbaan en dynamische loopbanen evolueren in de tijd. De evolutie in de arbeidsmarkt, maar ook jouw groei als mens hebben een bepalende invloed op loopbaankeuzes.

Mieke's aanpak:
- Opstellen van jouw ‘handleiding’: we benoemen talenten, energiegevers, waarden, doelen…Ook valkuilen, belemmeringen, overtuigingen komen aan bod, we voelen niet enkel wat jou drijft, maar ook wat jou tegenhoudt en gaan daarmee aan de slag. Patronen worden doorbroken en nieuwe, ondersteunende patronen worden geïnstalleerd. Die echt bij jou passen.
- Vanuit jouw handleiding gaan we op zoek naar de loopbaaninhoud en de organisatiecontext die past bij jou. Aan de hand van gesprekken en oefeningen, modellen die hun waarde bewezen hebben.
- In de laatste fase zet jij je verworven inzichten om in de praktijk. We gaan concreet aan de slag, van denken naar doen.

Meer info op https://menzenco.be/wie-is-mieke/

mieke@menzenco.be

+32 479 73 82 83

Karen Van Garsse

Karen Van Garsse

Coach Destelbergen en Gent

Het is mijn missie bron te zijn en je te coachen zodat jij leert hoe je jezelf kan transformeren naar wie je werkelijk bent. Je ontdekt je sterktes en je dromen en je leert bewust keuzes maken die je ondersteunen op je eigen pad.

Meer info op https://www.kurrent.be/

karen@kurrent.be

+32 478 94 88 71