top of page

Loopbaancoaches regio Oost-Vlaanderen

Mieke Vermoesen

Mieke Vermoesen

Coach Dendermonde

Als coach is Mieke ervan overtuigd dat je alle antwoorden al in je hebt. Alleen zijn ze vaak door de waan van de dag wat ondergesneeuwd.

Mieke helpt jou vanop een afstandje te kijken naar jouw eigen wereld en de wereld rondom jou.
Wat heb je nodig om te begrijpen, te durven, te willen,… ?
Wat heb je nodig om in jouw kracht te komen staan en jezelf te gunnen waar je recht op hebt?
Wat heb je nodig om de moed te vinden jouw eigen pad te volgen?

Door het stellen van rake vragen, betrokken confrontatie, te benoemen van wat is en kan zijn, het aanreiken van oefeningen en handige handvaten,…helpt Mieke jou op weg om jouw eigen pad terug te bewandelen.
Ze begeleidt jou in het weer helder krijgen van de chaos, het scherp stellen van wie je bent en het mee vorm geven van de volgende stap.
Het resultaat…antwoorden op jouw loopbaanvraagstukken maar blijvende inzichten waarmee je vanaf dan zelfstandig verder mee aan de slag kan.

Meer weten over de werking van Mieke en wat zij doet: www.stuuuw.be
Interesse in een vrijblijvende kennismaking : 0474 36 29 46 of via mieke@stuuuw.be

Karen Van Garsse

Karen Van Garsse

Coach Destelbergen

Ik zet mijn coachende en faciliterende vaardigheden graag in zodat jij ervaart wie je bent in je volle authenticiteit. Je ontdekt hoe je jezelf remt in voluit leven en werken in flow en je leert bewuster en moedig kiezen voor je eigen pad.
We onderzoeken hoe je jezelf in je eigen leerproces kan ondersteunen zodat je missie zich kan ontvouwen en je de beste versie van jezelf wordt.

Als senior coach in persoonlijk leiderschap, trainer krachtgericht coachen en Keuzekompas, krijg ik energie van ondernemende mensen die eigenaarschap opnemen en diep willen duiken.
Gratis kennismakingsgesprek.
Ik coach vanuit Destelbergen.

Meer info op www.kurrent.be
+32 478 94 88 71
karen@kurrent.be

Dominique Meirlaen

Dominique Meirlaen

Coach Gent en Horebeke (Vlaamse Ardennen) & Coördinator

'Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ Haemin Sunim.

Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 14 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden. Ik ben naast loopbaancoach ook Horse Reflected Coach. De paarden kunnen ook in het loopbaancoachingstraject ingezet worden.

https://www.seahorsecoaching.be/

+32 477 65 85 56
dominique.meirlaen@gmail.com

Yoni Van Den Eede

Yoni Van Den Eede

Coach Opwijk en Online

Stoppen met moeten… en beginnen met mogen.

Als coach help ik je om jezelf eindelijk toe te staan wat je werkelijk wil. En dat vervolgens echt te gaan doen. Vanuit mijn filosofische achtergrond help ik je met afstand te kijken naar de verwachtingen die je jezelf oplegt, en die vaak je verlangens in de weg staan. Met sérieux waar het moet, vrolijkheid waar het past en een beetje provocatie waar het kan. Stap voor stap gaan we zo aan de slag, om je dichter bij jou te brengen.

Want het kán anders. Je kunt met meer gemak, meer lichtvoetigheid door het leven gaan. Al wat nodig is om te beginnen, is die eerste stap… en die heb je al gezet, want je bent hier.

Meer over mij: https://www.hetanderewerk.be/

yoni@hetanderewerk.be
+32 486 52 58 30

Els Lecompte

Els Lecompte

Coach Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray). Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.


+32 476 21 93 92
els.lecompte@myfutureworks.be

Griet Vanhooren

Griet Vanhooren

Coach Deinze en Koksijde

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.

Kelly De Prycker

Kelly De Prycker

Coach Sint-Niklaas


Kelly De Prycker
Coach Belsele

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten en je passies zijn en welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balans vindt?

Kelly ontdekt samen met jou, jouw talenten en ze benoemt in welke context én werkomgeving jouw talenten het best tot hun recht komen. Bovendien geeft ze jou hefboomvaardigheden zodat jij ze optimaal kan inzetten en je kan kiezen voor wat écht bij je past.

Als je doet waar je goed in bent, als je vertrekt vanuit jouw eigen talent, dan laad je je batterijen op.
Als je je batterijen oplaadt, dan groeit jouw veerkracht én jouw weerbaarheid.

Kiezen voor je eigen talent is dé weg naar zelfrealisatie én authenticiteit.

‘Doen waar je goed in bent’ is een garantie op blijvende goesting in werken en leven.

Maak de juiste loopbaankeuzes die je energie geven en je doen groeien en voel ook de positieve effecten buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Meer info op https://dagenraad.be/team/kelly-de-prycker/

kelly.deprycker@myfutureworks.be
+32 474 87 82 14

bottom of page