top of page

Loopbaancoaches regio Leuven

Ciska Devloo

Ciska Devloo

Coach Leuven en Heverlee

Na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen mij toe te leggen op datgene waar mijn hart naar uitgaat: mensen en organisaties begeleiden en inspireren om duurzaam en betekenisvol te bewegen in werk en leven. Zodat ze meer energie, goesting, bevlogenheid, betrokkenheid en een betere communicatie met zichzelf en de anderen creëren, waardoor hun welbevinden groeit.

Meer info op https://franciskadevloo.com/
+32 474 55 96 46
franciska.devloo@myfutureworks.be

Winnie Winters

Winnie Winters

Online Coach in Leuven

Ik breng jou graag in contact met je Soulbase:

Ontdekken wie je écht bent, wat jou energie geeft, hoe je in flow geraakt, je dromen en doelen helder maken zodat je bewuste en duurzame keuzes kan maken.

Dat betekent jouw plek vinden in deze wereld:
• vol overtuiging, inside-out, vanuit je kerntalenten & waarden
• met flow, en werkgeluk als intentie

Mijn aanpak? “You own it when you feel it in your body”.

Van opleiding psycholoog met een passie voor dansen, ben ik gefascineerd geraakt door hoe we de verbinding tussen lichaam en geest kunnen inzetten om betere keuzes te maken. In mijn eigen zoektocht naar betekenis besefte ik dat hoe meer ik mentaal werk deed, des te belangrijker de connectie met mijn lichaam werd. En die mind-body connectie bleek cruciaal voor de verandering zelf!

Why? Ik krijg er energie van als mensen hun eigen pad vinden; hun aliveness.
‘Don’t ask what the world needs, ask what makes you come alive and go do it. Cause what the world needs is people who have come alive” (Howard Thurman).

Thema’s: work-life balans, loopbaanvragen, zingeving, jobkeuzes, flow, werkgeluk, keuzestress (en dat mogen dus zeker onconventionele keuzes zijn!)

Annemie Decavele

Annemie Decavele

Coach Leuven

Mijn passie? Mensen ondersteunen om hun verhaal helder te krijgen zodat ze vanuit vertrouwen keuzes maken en spreken, om zodoende met meer voldoening in het leven te staan.
- door hun verhaal helder te krijgen voor zichzelf en voor anderen
- door hen bewust te maken van hun troeven
- door hen inzicht te geven in mogelijke belemmerende mechanismes in
zichzelf en in interactie met anderen
- door hen een op maat gemaakte rugzak vol helpende tools aan te reiken

"It is an absolute human certainty that
no one can know his own beauty
or perceive a sense of his own worth
until it has been
reflected back to him
in the mirror
of another loving, caring human being."- John Joseph Powell

Annemie coacht vanuit de belevingsoptiek in de Tiensestraat in Leuven.

www.strafverhaal.be
annemie@strafverhaal.be
+32 472 45 27 36

Valerie Schuermans

Valerie Schuermans

Coach Leuven

“Nog zoveel jaren werken…” Is dit ook soms een gedachte die bij je opkomt en je met een vervelend gevoel achterlaat? Ooit was deze zelf vaak aanwezig in mijn denken. Totdat ik besloot dat werken ook anders zou moeten kunnen. Het leven is te kort om je dagen af te tellen naar het weekend en naar vakantie, niet?!
Wat heeft mij geholpen? … Loopbaanbegeleiding! Dit traject gaf me inzichten in mijn waarden, in mijn energie gevers, mijn sterktes en hoe ik deze inzichten vervolgens kon inzetten in mijn eigen (werk)omgeving. Ik moest eindelijk geen rolletje meer spelen.
Heden, als ICF gecertificeerd coach met een achtergrond in economie en human resources toegepast in de bedrijfswereld, is het mijn missie om mensen te begeleiden in hun reis naar meer werkplezier. En dit in jouw eigen context en omgeving, binnen jouw eigen mogelijkheden want elke persoon en elk pad is uniek.
Klaar om samen met mij op pad te gaan naar job voldoening? Laten we dan alvast kennismaken en contacteer me via valerie_schuermans@hotmail.com

Rebekka Schotte

Rebekka Schotte

Coach Kortenberg

Gefascineerd door werk en waarom we doen wat we doen, coach ik multipotentials om terug hun eigen koers te varen. Ik hou ervan om wat je drijft te ontrafelen en dit samen terug helder te krijgen. Mijn sterkte is te inspireren en out-of-the-box oplossingen te bedenken. Hiervoor tap ik uit mijn professionele ervaring als counseler, coachend leidinggevende in de zorgsector en hogeschooldocent. Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling en groei en blijf mezelf hierin uitdagen. Mag ik jou ook challengen?

http://www.rebekkaschotte.be
+32 474 80 35 99
rebekka.schotte@myfutureworks.be
OF
rebekkaschotte@hotmail.com

bottom of page