Back to All Events

Waardenproeverij: Welke smaakt mij best?

 • Oud Gemeentehuis Ruisbroek-Dorp 51a 2870 Puurs Belgium (map)

Wel of niet leven vanuit jouw waarden bepaalt hoe gelukkig jij je voelt. Een nogal krasse uitspraak en toch…  Krijg in 2u tijd meer inzicht in jezelf en je leven door je waarden te (her)ontdekken.

Heb jij soms het gevoel dat alles voortdurend verandert en dat het leven in een sneltempo voorbij raast? Je lijkt dan maar niet op die trein te raken.  Niets is nog voorspelbaar, niet op je werk en vaak ook niet in sociale kring. Alles wordt complexer en je voelt je soms verloren. Wat is nu nog echt? Want de realiteit van vandaag, blijkt vaak de volgende dag weeral achterhaald of gewoonweg fake. En jij? Wat doet dat met jou? Voel jij je dan overweldigd of onzeker? Of twijfel je misschien aan wie je echt bent en wat je wil?

Wanneer gebeurtenissen of situaties tegen je waarden indruisen, dan voel je je daar niet goed bij maar je kan er niet direct de vinger op leggen. Als dit echt vaak gebeurt dan is het tijd om eens stil te staan bij jezelf om te kijken hoe het anders kan. Hoe je je weer beter kan gaan voelen. Onze waardenproeverij is een gezond gerecht voor jouw lichaam én geest! Schrijf je nu in (zie onder)!

Veelgestelde vragen:

 • Jij: Wat zijn waarden? 

 • Wij: Volgens Wikipedia zijn het ‘omgangsvormen en principes volgens welke men publiekelijk en in sociaal verband handelt’.

 • Volgens ons gaan waarden veel dieper dan omgangsvormen en principes. Waarden sturen ons, ze drijven ons in wat we doen, wat we denken, hoe we ons voelen. Waarden vormen de ruggengraat van ons bestaan. 

 • Jij: En hoe weet ik dan welke waarden mij drijven?

 • Wij: Stel je eens de vraag: wat vind ik écht belangrijk? 

 • Dat kan vanalles zijn: schoonheid, originaliteit, productiviteit, loyaliteit, wijsheid, … 

 • En stel je dan eens de vraag: leef ik volgens mijn waarden?

 • Want als je voelt dat je niet volgens je waarden leeft, dan is het alsof de kern van wie jij bent aangetast wordt. Soms ben je je hiervan bewust, soms ook niet.  

 • Jij: Wat brengt de waardenproeverij me?

 • Wij: Tijdens de workshop kom je in contact met waarden waar je mogelijk al aan gedacht had en nog meer waarden die je nu nog niet kent. Op een luchtige en speelse manier laten we je proeven van waarden en bouwen we jouw unieke waardenboom zodat jij meer zicht krijgt op wat jou drijft en wat jij nodig hebt om je goed te voelen in elke situatie. 

 • jij: Ik heb nog meer vragen…

 • Wij: Neem contact met ons op (zie verder)!

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Naam *
Naam
Adres *
Adres

Meer praktische informatie

Wanneer en waar?
-11 februari 2019 van 19u tot 21u te Puurs (Oud Gemeentehuis - Ruisbroek 51a)
-18 februari 2019 van 19u tot 21u te Turnhout (De Beweeghoek - Otterstraat 79)
-25 februari 2019 19u tot 21u te Wilrijk (The Future Alliance - Prins Boudewljnlaan 355)

Prijs
20 EUR - inschrijving is definitief als het bedrag is overgeschreven naar:
BE67 0688 9530 6387 met als vermelding: ‘VOORNAAM + NAAM + DATUM WORKSHOP Waarden’

Contactpersonen
-
Ingrid Jansen: ingrid.jansen@myfutureworks.be of gsm 0494 70 74 59
-Lisbeth Peeters: lisbeth.peeters@myfutureworks.be of 0497 48 84 44

Over My Future Works

My Future Works is een erkend loopbaancentrum. Bij #loopbaanbegeleiding sluiten we op het eind van het traject af met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, kortweg POP genoemd. Het helpt je verder om jouw acties uit het traject te volbrengen in het licht van jouw loopbaan (keuzes). Geregeld komen thema's, vragen naar boven die we kunnen situeren in andere levensdomeinen en/of zaken die meer aandacht nodig hebben buiten de jobcoaching. In samenwerking met onze loopbaancoaches organiseren wij een reeks van workshops die onze klanten verder helpen in het realiseren van hun ambities en doelen, ook buiten de loopbaan. Zo hebben we in februari en maart ook nog een workshop rond Meer zelfvertrouwen. Onze collega-coach Lisbeth Peeters neemt je mee in vervoering. Wil je er meer over weten, klik hier.

Lisbeth Peeters is loopbaancoach bij My Future Works te Puurs. Ingrid Jansen is loopbaancoach in Turnhout.

Earlier Event: December 15
Met meer zelfvertrouwen door het leven
Later Event: February 18
Waardenproeverij: Welke smaakt mij best?