Back to All Events

Help... waarom val ik steeds voor de foute vacature?

  • My Future Works Sint Denijslaan 98a 9000 Gent Belgium (map)
  • “Ik voel me niet gelukkig in mijn job. Ik vraag me vaak af: op welke vacature solliciteer ik nu het best?”

  • “Ik heb reeds verschillende keren gesolliciteerd, maar er komt geen reactie. Misschien blijf ik maar beter waar ik zit.”

  • “Telkens ik enthousiast ben over een job, reageert mijn omgeving negatief. Ik begin te twijfelen aan mezelf, wordt onzeker en onderneem uiteindelijk niks.”

  • “Ik zit in een specialistische job en als ik kijk naar mogelijke alternatieven, dan ben ik ervan overtuigd dat er gewoon te weinig mogelijkheden zijn voor mij.”

  • “Telkens ik op zoek ga naar een mogelijke job, dan kom ik vacatures tegen waar ik maar aan de helft van de criteria voldoe. Ik durf dan daar niet op te reageren, ook al lijken me dat toffe jobs te zijn.”

Blijf niet bij de pakken zitten.

Herken je jezelf in één van bovenstaande uitspraken, dan ben je helemaal niet alleen! My Future Works helpt je graag verder. Blijf aan het stuur zitten van je zoektocht naar meer werkgeluk, en neem deel aan de workshop ‘Help… waarom val ik steeds voor de foute vacature?’

Loopbaancoaches Veerle Schoefs en Elie Naudts nemen je mee achter de coulissen van een vacature en helpen je ontdekken waarom bepaalde vacatures je professionele ambities faciliteren of je net in een keurslijf dwingen. Doorheen de avond laten we je kennismaken met het Inside-Out perspectief van My Future Works en kan je ervaren wat dat betekent voor de manier waarop je keuzes maakt. Breng gerust een aantal vacatures mee die je intrigeren of waar je twijfels bij hebt: zo kan je direct alles wat je leert toetsen aan de realiteit.

Praktische informatie

Wanneer?
-
15 november 2018 van 19u uur tot 21u30 te Lier, (max. 10 deelnemers)
-20 november 2018 van 19u uur tot 21u30 te Gent
(max. 10 deelnemers)

Locatie
Senses Praktijkhuis - Hofstraat 14, 2500 Lier (15 nov)
My Future Works - Sint Denijslaan 98a, 9000 Gent
(20 nov)

Prijs
30 EUR - inschrijving is definitief als het bedrag is overgeschreven naar:
BE61 3770 6864 4917 met als vermelding ‘VOORNAAM+NAAM+PLAATS WORKSHOP’.

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Naam *
Naam
Adres *
Adres

Over My Future Works

My Future Works is een erkend loopbaancentrum. Bij loopbaanbegeleiding sluiten we op het eind van het traject af met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, kortweg POP genoemd. Het helpt je verder om jouw acties uit het traject te volbrengen in het licht van jouw loopbaan (keuzes). Geregeld komen thema's, vragen naar boven die we kunnen situeren in andere levensdomeinen en/of zaken die meer aandacht nodig hebben buiten de jobcoaching. In samenwerking met onze loopbaancoaches organiseren wij een reeks van workshops die onze klanten verder helpen in het realiseren van hun ambities en doelen, ook buiten de loopbaan. Zo hebben we begin december een workshop rond Meer zelfvertrouwen. Onze collega-coach Lisbeth Peeters neemt je mee in vervoering. Wil je er meer over weten, klik hier.

Veerle Schoefs van Coach@Work is loopbaancoach bij My Future Works te Lier, Bouwel en Antwerpen. Elie Naudts is coördinator van het loopbaancentrum en tevens loopbaancoach in zijn thuisstad Harelbeke.