Wat doen wij ?

 

My Future Works is één van de leidende loopbaancentra in Vlaanderen en Brussel. Door met een waarderende blik naar het talent van mensen te kijken, helpen we hen bij het ontdekken en ontplooien van hun volle potentieel. Je vindt vast één van onze 40 loopbaancoaches bij jou in de buurt.

Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je meer voldoening uit je job halen? Wil je zelf je loopbaan sturen in de richting van wat je energie geeft ? Wil je graag pro-actief te werk gaan om te vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job ? Kan je vandaag jouw talenten en ambities kwijt in de huidige functie? Met deze en andere vragen over je loopbaan kan je terecht bij een loopbaancoach van My Future Works.

Onze loopbaancoaches hebben één ding gemeen: zij gaan op zoek naar wat wél werkt, eerder dan zich te concentreren op jouw problemen en moeilijkheden. Samen met jou ontwikkelen we jouw talentportfolio. Dat gebeurt niet aan de hand van computertests, maar wel door een diepgaande individuele dialoog. Wij hebben hiervoor een methodiek ontwikkeld die zich focust op jouw intern kompas.

Wat zijn de dingen waar je goed in bent? Waar krijg je écht energie van? En hoe zou je leven en je werk eruit zien mocht je je daar vooral kunnen op focussen?

Een talentportfolio bestaat uit vele puzzelstukjes. Daarom nemen we ook voldoende de tijd om deze stukjes helder te krijgen. Een diepgaande dialoog doe je immers niet in een-twee-drie …

De eerste 4 uur van je loopbaanbegeleiding werken we vooral aan het verzamelen van alle puzzelstukjes die voor jou van belang zijn. In het 2e deel van het traject (eveneens 4u) helpen we je bij het formuleren van je droombaan en onderzoeken we samen welke concrete stappen je kunt zetten om je huidige baan in te richten zodat je er meer energie van krijgt. Of – wie weet – om andere loopbaanpaden te bewandelen.

 
Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out