Wat doen wij ?

 

My Future Works is één van de leidende loopbaancentra in Vlaanderen en Brussel. Door met een waarderende blik naar het talent van mensen te kijken, helpen we hen bij het ontdekken en ontplooien van hun volle potentieel. Je vindt vast één van onze 40 loopbaancoaches bij jou in de buurt.

Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je meer voldoening uit je job halen? Wil je zelf je loopbaan sturen in de richting van wat je energie geeft ? Wil je graag pro-actief te werk gaan om te vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job ? Met deze en andere vragen over je loopbaan kan je terecht bij een loopbaancoach van My Future Works.

Onze loopbaancoaches hebben één ding gemeen: zij gaan op zoek naar wat wél werkt, eerder dan zich te concentreren op jouw problemen en moeilijkheden. Samen met jou zetten we jouw Keuzekompas® scherp. Dat gebeurt niet aan de hand van computertests, maar wel door een diepgaande individuele dialoog. Wij hebben hiervoor een methodiek ontwikkeld die gestoeld is op de inzichten uit het waarderend onderzoek (appreciative inquiry), positieve psychologie, zelfdeterminatieleer en krachtgerichte coaching. 

Het Keuzekompas® helpt jou bij het maken van duurzame keuzes in leven en loopbaan. Het biedt jou een overzicht van:

  • Jouw waarden, jouw sterktes en jouw energiebronnen;
  • Jouw dromen of doelen;
  • De domeinen waarin je meer wil gaan doen of net niet;
  • De (werk)omgevingen die voor jou kloppen of net niet.

Met jouw kompas in de hand verkennen we vervolgens samen jouw werkveld:

  • Wat klopt en wat klopt niet ?
  • Hoe kun je jouw job zo inrichten, zodat je nog meer energie vindt in wat je doet ?
  • Of is het misschien tijd om een andere baan te kiezen ?

Samen met jouw coach maak je tenslotte een persoonlijk ontwikkelingsplan, helemaal in lijn met jouw Keuzekompas®. Op weg naar meer werkplezier en voldoening in jouw job !