Location: Vlaams-Brabant

Rik De Greef

Rik De Greef

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst. Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en […]

Diane Smets

Diane Smets

Diane is professionele loopbaancoach en wil je graag ondersteunen met loopbaanvragen waar je iets mee wil doen. Samen zoeken jullie naar jouw talenten en gidst ze je in jouw zoektocht naar wat past voor jou.

Els Aelbrecht

Els Aelbrecht

Via coaching daag ik je uit om jouw grenzen te verleggen, te geloven in jouw talent en vanuit dat geloof sterker in jouw kracht te staan. Want daar wordt iedereen beter van: jijzelf, maar ook alle andere mensen in je omgeving, thuis en op jouw werk.

Franciska Devloo

Franciska Devloo

Jouw vraag helder krijgen is het vertrekpunt. We kijken samen op een verdiepende en zorgzame manier naar wat jouw energie geeft en wat voor jou precies werkt. Hoe wil jij jouw dromen, talenten en krachten vormgeven in de toekomst? Vanuit mijn ruime werkervaring binnen de Human Resources ondersteun ik je graag bij deze zoektocht zodat jij met meer […]

Guy Verloo

Guy Verloo

Guy wil een luisterend oor zijn die via een authentieke open dialoog peilt naar je talenten, en deze vertaalt naar actiepunten die leiden naar een duurzaam resultaat waarin je energie krijgt in je dagdagelijkse job.