top of page

Valerie Schuermans

Coach Leuven

“Nog zoveel jaren werken…” Is dit ook soms een gedachte die bij je opkomt en je met een vervelend gevoel achterlaat? Ooit was deze zelf vaak aanwezig in mijn denken. Totdat ik besloot dat werken ook anders zou moeten kunnen. Het leven is te kort om je dagen af te tellen naar het weekend en naar vakantie, niet?!

Wat heeft mij geholpen? … Loopbaanbegeleiding! Dit traject gaf me inzichten in mijn waarden, in mijn energie gevers, mijn sterktes en hoe ik deze inzichten vervolgens kon inzetten in mijn eigen (werk)omgeving. Ik moest eindelijk geen rolletje meer spelen.

Heden, als ICF gecertificeerd coach met een achtergrond in economie en human resources toegepast in de bedrijfswereld, is het mijn missie om mensen te begeleiden in hun reis naar meer werkplezier. En dit in jouw eigen context en omgeving, binnen jouw eigen mogelijkheden want elke persoon en elk pad is uniek.

Klaar om samen met mij op pad te gaan naar job voldoening? Laten we dan alvast kennismaken en contacteer me via valerie_schuermans@hotmail.com

0474/57.79.92

Valerie Schuermans
bottom of page