top of page

Loopbaancoaches regio Brussel

Evelyne Schöller

Evelyne Schöller

Coach Sint-Pieters-Woluwe

Door mijn 20 jaar ervaring als Human Resources verantwoordelijke (lid van het management team) in verschillende sectoren, kan ik een situatie snel inschatten en de elementen aangeven om naar het beoogde doel te evolueren.

Als licentiehouder van het Keuzekompas® ondersteun ik mensen bij het maken van cruciale keuzes in hun leven. Het Keuzekompas® helpt jou om die dingen, die er voor jou echt toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij jouw intern kompas. Meer info over het Keuzekompas® vind je op www.keuzekompas.be

Meer info op https://www.stravigo.be/nl
+32 477 24 66 44
evelyne.scholler@stravigo.be

Yoni Van Den Eede

Yoni Van Den Eede

Coach Opwijk & Online

Stoppen met moeten… en beginnen met mogen.

Als coach help ik je om jezelf eindelijk toe te staan wat je werkelijk wil. En dat vervolgens echt te gaan doen. Vanuit mijn filosofische achtergrond help ik je met afstand te kijken naar de verwachtingen die je jezelf oplegt, en die vaak je verlangens in de weg staan. Met sérieux waar het moet, vrolijkheid waar het past en een beetje provocatie waar het kan. Stap voor stap gaan we zo aan de slag, om je dichter bij jou te brengen.

Want het kán anders. Je kunt met meer gemak, meer lichtvoetigheid door het leven gaan. Al wat nodig is om te beginnen, is die eerste stap… en die heb je al gezet, want je bent hier.

Meer over mij: https://www.hetanderewerk.be/

yoni@hetanderewerk.be
+32 486 52 58 30

Katrien T’Jonck

Katrien T’Jonck

Coach Vlezenbeek, Sint-Pieters-Leeuw

Vanuit een warm hart, mijn ervaringen in de HR-wereld, mijn coachingsvaardigheden en mijn achtergrond als gestalttherapeut wil ik mee zorgen dat je weer goesting en betekenis kan vinden in je werk. Zoeken naar wat je écht graag doet, nodig hebt en wat je vrolijk maakt,

Ik werk gevoelsmatig EN sta tegelijk met de voeten in de werkwereld.

katrien.tjonck@telenet.be
+32 477 20 68 37

Liesbeth Vandeputte

Liesbeth Vandeputte

Coach Meise

“Na meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld als manager, communicatie- en public affairs expert, heb ik de switch gemaakt om te leven van mijn grote passie: paarden. Die switch is een opeenstapeling van kleine stapjes geweest en begon met één ding: de “goesting” om te veranderen.

Hunker je ook naar iets nieuws, maar weet je nog niet goed naar wat? Of hoe je eraan moet beginnen? Of twijfel je of er wel verandering nodig is? Vanuit jouw vraag gaan we op zoek naar het pad dat het beste bij je past, op jouw ritme. Niets moet, alles kan!

Liesbeth werkt als loopbaancoach, paardencoach en geeft regelmatig opleidingen in bedrijven. Met haar verschillende ervaringen vormt ze een leuke sparringpartner die je zal helpen diep vanbinnen kijken om de juiste richting te geven aan je leven.”

Meer info:
https://impala-coaching.be/nl/

Liesbeth@impala-coaching.be
0492 73 57 52

Rebekka Schotte

Rebekka Schotte

Coach Kortenberg

Gefascineerd door werk en waarom we doen wat we doen, coach ik multipotentials om terug hun eigen koers te varen. Ik hou ervan om wat je drijft te ontrafelen en dit samen terug helder te krijgen. Mijn sterkte is te inspireren en out-of-the-box oplossingen te bedenken. Hiervoor tap ik uit mijn professionele ervaring als counseler, coachend leidinggevende in de zorgsector en hogeschooldocent. Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling en groei en blijf mezelf hierin uitdagen. Mag ik jou ook challengen?

Meer info op http://www.rebekkaschotte.be

rebekkaschotte@hotmail.com
+32 474 80 35 99

Sabine Houtman

Sabine Houtman

Coach Overijse

Verveel je je of voel je stress in je huidige job? Heb je nood aan heroriëntatie?

​Ik ondersteun je in je transitie zodat je naar je droom kunt luisteren en je persoonlijke project kan ontwikkelen om deze droom te belichamen.

Ook wanneer je problemen ondervindt bij het nemen van een belangrijke beslissing of je verscheurd voelt door loyaliteitsconflicten die impact hebben op je werkkeuzes.
​Ik help je de zaken weer helder te zien, zodat je, door afgestemd te zijn op wie je werkelijk bent, keuzes kan maken die in lijn liggen met wat je denkt, voelt, verlangt en liefhebt.

Meer info op https://nl.sabinehoutman.com/coaching-individuel

sabinehoutman68@gmail.com
+32 476 56 78 73

Rik De Greef

Rik De Greef

Coach Ternat en Brugge

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst.

Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.

Meer info op https://www.linkedin.com/in/rik-de-greef-3b71473/?originalSubdomain=be

+32 496 90 38 60
rikdegreef@istobe.be

bottom of page