Onze coaches

Onze coaches hebben allen één ding gemeen: zij gaan op zoek naar wat wél werkt voor jou, eerder dan zich te concentreren op problemen.

Wat is verder zo typisch aan onze loopbaancoaches en outplacementcoaches? Ze zijn allen warm, matuur, empathisch en hebben een duidelijke focus op duurzaamheid in wat ze doen. Ze waarderen sterktes en wat energie geeft boven specifieke diploma's of ervaring. Ze geloven dat iedere dag nieuwe keuzes en nieuwe kansen in zich draagt. Allen willen ze je dichterbij je pure kern brengen: jouw hoogstpersoonlijk kompas. 

Twijfel je wie van hen precies bij jou aansluit? Neem dan even contact met Annelies.Boelaert@myfutureworks.be / 0478/400 278 (coördinator Loopbaancentrum) of Hendrik.Geleyte@myfutureworks.be / 0477/87 86 15 (coördinator Outplacement)

Image-empty-state.png

Ann Stockmans

Kampenhout

Graag ondersteun ik jou in je zoektocht naar persoonlijk geluk op de werkvloer. We gaan samen op zoek naar je talenten, waarden en passies. We staan stil bij de zaken die voor jou echt belangrijk zijn, zodat je op een bewustere manier keuzes kan maken en je eigen loopbaan in handen kan nemen.

Image-empty-state.png

Britt Lotens

Mortsel

Met een warm hart en mijn geloof in ieders potentieel ga ik graag samen met jou op zoek naar je sterktes, je energiegevers en je verlangens. Ik nodig je uit om vanuit verschillende invalshoeken naar je situatie te kijken om zo het beste in jezelf te (her)ontdekken. Op die manier ontstaan jouw kansen om te groeien en te stralen in je kracht!

Image-empty-state.png

Els Lecompte

Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray). Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Image-empty-state.png

Greta Janssens

Grobbendonk

Greta heeft tal van mensen in hun veranderingstraject succesvol begeleid. Ze heeft ruime ervaring in verschillende bedrijven en sectoren. Bovendien is ze opgeleid tot Personal Certified coach.

Image-empty-state.png

Helen Michel

Tielt

Samen met jou kijken naar wat je energie geeft en wat voor jou werkt. Aansluitend plannen maken en opportuniteiten kiezen die je leiden naar een voor jou nog mooiere toekomst. You decide!

Image-empty-state.png

Jeanne Akkermans

Brasschaat

Persoonlijk groei en ontwikkeling stimuleren. Samen zoeken naar talenten, passies en energiebronnen. Ondersteuning bieden bij de zoektocht naar zinvol bezig zijn en meer harmonie en balans in werksituaties.

Image-empty-state.png

Kelly De Prycker

Belsele

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten en je passies zijn en welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balans vindt?

Kelly ontdekt samen met jou, jouw talenten en ze benoemt in welke context én werkomgeving jouw talenten het best tot hun recht komen. Bovendien geeft ze jou hefboomvaardigheden zodat jij ze optimaal kan inzetten en je kan kiezen voor wat écht bij je past.

Als je doet waar je goed in bent, als je vertrekt vanuit jouw eigen talent, dan laad je je batterijen op.
Als je je batterijen oplaadt, dan groeit jouw veerkracht én jouw weerbaarheid.

Kiezen voor je eigen talent is dé weg naar zelfrealisatie én authenticiteit.

‘Doen waar je goed in bent’ is een garantie op blijvende goesting in werken en leven.

Maak de juiste loopbaankeuzes die je energie geven en je doen groeien en voel ook de positieve effecten buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Image-empty-state.png

Mieke Vermoesen

Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Samen op zoek gaan naar waar de mogelijkheden liggen om te komen tot meer werkgeluk, bevlogenheid en een balans binnen werk- en prive. Handvaten aanreiken die ook verder kunnen ingezet worden in andere domeinen en keuzes die we dienen te maken op ons pad. Pragmatische aanpak die leidt tot het kunnen nemen van concrete acties.

Image-empty-state.png

Rik De Greef

Ternat, Brugge

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst. Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.

Image-empty-state.png

Shirley Van den Driessche

Eeklo, Brugge

Ik wil van betekenis zijn voor anderen in hun groei.
Al jaren werk ik met en voor jongeren en jongvolwassenen.
Ik ondersteun hen in hun proces, in hun ontdekkingen en hun ontwikkeling van talenten,
krachten, waarden...
Zo kunnen zij bewuster hun keuzes afstemmen op wie ze zijn en wat ze nodig hebben.
Ik wens vooral dat mensen zich vrij kunnen voelen om te tonen wie ze zijn.
- Licentiaat in de Criminologische Wetenschappen en kandidaturen Psychologie,
Ugent
- Ervaring met jongeren en jongvolwassenen met verschillende problematieken
- Permanente bijscholing en vorming
- SOVA training, 2015
- Certificaat Keuzekompascoach, 2017
- Basisopleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy), 2019
- Opleiding Krachtgericht Coachen, 2019
- Opleiding Iksplorer, 2019
- Talentgedreven Coaching, 2021

Image-empty-state.png

Tom Koninckx

Brussel

We leven in een wereld die steeds sneller verandert, waar een hoge mate van onzekerheid en complexiteit heerst. Soms zijn we even de richting kwijt, of lopen we onszelf vast in terugkerende patronen. Op dat moment is het belangrijk om je te verbinden met jouw unieke kern zodat je opnieuw in je kracht kan komen te staan. Een coach kan hierbij helpen. Als vertrouwenspersoon en sparring partner help ik je om dichter bij je eigen essentie te komen en je eigen roots te (her)ontdekken door je te spiegelen en met je mee te wandelen. Samen onderzoeken en ontmantelen we de eventuele obstakels onderweg. Samen ontwikkelen we je onontgonnen potentieel. Zo word jij terug meester van jouw levenspad.

Image-empty-state.png

Annelies Boelaert

Mechelen, Sint-Katelijne-Waver

Resultaatgerichte - Empathische Coaching & HR
voor particulieren, zelfstandigen & organisaties
Op zoek naar je Kracht, en Spring Vooruit »

Image-empty-state.png

Dominique Meirlaen

Sint-Maria-Horebeke, Gent

Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ ‘Haemin Sunim.
Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 10 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden.

Image-empty-state.png

Evelyne Schöller

Sint-Pieters-Woluwe

Image-empty-state.png

Griet Vanhooren

Deinze

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.

Image-empty-state.png

Hendrik Geleyte

Overijse, Waterloo

Hendrik heeft als persoonlijke missie om mensen en organisaties te begeleiden in hun groei. In een snel veranderende wereld is een status quo geen optie. Groei door leren en innovatie is de weg waarin Hendrik gelooft en die weg bewandelt hij graag met zijn klanten.

Image-empty-state.png

Karen Van Garsse

Destelbergen, Gent

Het is mijn missie bron te zijn en je te coachen zodat jij leert hoe je jezelf kan transformeren naar wie je werkelijk bent. Je ontdekt je sterktes en je dromen en je leert bewust keuzes maken die je ondersteunen op je eigen pad.

Image-empty-state.png

Marc Bähner

Genk, Zonhoven, Diepenbeek, Tongeren

Startend met goed in kaart brengen wie jij bent, exploreer je samen met mij waar jij energie van krijgt en hoe jij jezelf verder wil ontwikkelen op de meest bij jou passende wijze. We formuleren antwoorden op jouw loopbaanvragen en kijken hoe jij, met de juiste motivatie, de veranderingen zal willen aanpakken.

Image-empty-state.png

Patricia Proot

Hoboken

Mijn intern kompas leidde mij en mijn gezin naar ons ZUURSTOF-project. We leven, leren en werken vaak on the road, in ons klein rijdend huisje, meestal in de natuur. De helft van het jaar in België, de andere helft reizen we in het buitenland. Ik neem je graag mee onderweg om samen jouw intern kompas te (her)ontdekken. Ik neem je online mee op pad of je bent natuurlijk altijd welkom aan ons rijdend huisje op een plekje in de natuur in België of in het buitenland. De meeste loopbaantrajecten verlopen in een combinatie online en elkaar ontmoeten in levende lijve.
www.zuurstof.net

Image-empty-state.png

Sabine Houtman

Overijse

Verveel je je of voel je stress in je huidige job? Heb je nood aan heroriëntatie?

​Ik ondersteun je in je transitie zodat je naar je droom kunt luisteren en je persoonlijke project kan ontwikkelen om deze droom te belichamen.

Ook wanneer je problemen ondervindt bij het nemen van een belangrijke beslissing of je verscheurd voelt door loyaliteitsconflicten die impact hebben op je werkkeuzes.
​Ik help je de zaken weer helder te zien, zodat je, door afgestemd te zijn op wie je werkelijk bent, keuzes kan maken die in lijn liggen met wat je denkt, voelt, verlangt en liefhebt.

Image-empty-state.png

Sofie Goethals

Eeklo

We worden allemaal geboren met een goed werkend innerlijk kompas, dat ons de weg wijst. Maar we zijn het afgeleerd om dit te gebruiken. We volgen eerder anderen dan onze eigen intuïtie. Hierdoor geraken we soms het noorden kwijt. Of gaan we een verkeerde richting uit. Zonder dat we het echt doorhebben. Tot we voelen wel dat er iets niet klopt.
Is dit voor jou herkenbaar? Wil je ook nieuwe stappen zetten en weet je niet goed in welke richting? Of weet je wel in welke richting, maar blijf je toch stil staan?
Dan ben je bij mij aan het juist adres. Want ik ga samen met mensen onderweg. Letterlijk en Figuurlijk. Om richting te vinden, en antwoorden. En om in beweging te komen. Tijdens dag- en meerdaagse tochten, of in enkele losse sessies.

Image-empty-state.png

Veerle Scevenels

Sint-Denijs-Westrem, Gent, Diepenbeek

Met volle aandacht mensen begeleiden om inzicht te krijgen in hun ware drijfveren en talenten en om vaardig te worden ze vervolgens vanuit innerlijke rust en zelfvertrouwen in te zetten bij het maken van loopbaankeuzes die henzelf en hun omgeving energie geven, elke dag opnieuw.

Image-empty-state.png

Annelies Braeckevelt

Oostrozebeke

“Elke reis begint met de eerste stap.” (Ghandi)

Vanuit de absolute overtuiging dat jij de capaciteiten hebt om zelf oplossingen te bedenken voor jouw uitdagingen, wil ik je graag helpen bij het ontdekken van jouw intrinsieke potentieel en de richting die jij wil uitgaan. Jij bent de expert van jouw leven.

Image-empty-state.png

Elie Naudts

Harelbeke, Kortrijk

Velen dromen over een ander werk of een beter leven of voelen zich op een kruispunt staan. Is dit het nu? Wat wil ik werkelijk? Wie ben ik? Waar ik wil naartoe? Vanuit verbinding en mijn eigen authenticiteit wil ik mensen ondersteunen in hun groei en ontwikkeling naar meer geluk en tevredenheid in het (werk)leven.

-Kan jij in jouw job al je talenten gebruiken?-Kan jij je job zo boetseren zodat hij helemaal aansluit bij waar je energie van krijgt?-Kan jij werken in een omgeving die stimulerend is voor jou??-Kan jij jouw doelen/levenskeuzes realiseren in/met jouw job?

In coaching daag ik je uit om jouw grenzen te verleggen, te geloven in jouw talent en vanuit dat geloof sterker in jouw kracht te staan.

Image-empty-state.png

Franciska Devloo

Leuven

Na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen mij toe te leggen op datgene waar mijn hart naar uitgaat: mensen en organisaties begeleiden en inspireren om duurzaam en betekenisvol te bewegen in werk en leven. Zodat ze meer energie, goesting, bevlogenheid, betrokkenheid en een betere communicatie met zichzelf en de anderen creëren, waardoor hun welbevinden groeit.

Image-empty-state.png

Hans Claeys

Mechelen, Sint-Niklaas

Ik bied een rustpunt waarin mensen ruimte en vertrouwen kunnen vinden om hun eigen krachten en talenten te (her)vinden of zichzelf erdoor te laten herbronnen. Daarnaast ben ik ook stimulerend aanwezig om hen vanuit hun eigen talenten, energiebronnen en dromen te laten groeien naar een nieuwe stap in hun (persoonlijke) loopbaan.

Image-empty-state.png

Inge Peeters

Mechelen

Heb je een wake-upcall gekregen? Voel je dat je een ander pad wil verkennen of bewandelen en weet je niet hoe?

Ik neem jou mee op ontdekkingsreis in jezelf en leer jou bewuste keuzes maken vanuit wie jij bent.

Om te groeien in kracht en potentieel.
Ik heb veel affiniteit met de onderwijscontext als leerkracht. Mensen uit andere sectoren zijn ook zeer welkom.
"The meaning of life is to find your gift.
The purpose of life is to give it away.” (Pablo Picasso)

Image-empty-state.png

Katrien T’Jonck

Vlezenbeek

Vanuit een warm hart help ik je de juiste(re) werkplek te ontdekken waar je weer goesting en betekenis ervaart.

Image-empty-state.png

Mieke Vallaeys

Beernem, Gentbrugge

Mieke kijkt naar loopbanen met een ontwikkelingsgerichte en dynamische insteek: de mens is méér dan zijn loopbaan en dynamische loopbanen evolueren in de tijd. De evolutie in de arbeidsmarkt, maar ook jouw groei als mens hebben een bepalende invloed op loopbaankeuzes.

Mieke's aanpak:
- Opstellen van jouw ‘handleiding’: we benoemen talenten, energiegevers, waarden, doelen…Ook valkuilen, belemmeringen, overtuigingen komen aan bod, we voelen niet enkel wat jou drijft, maar ook wat jou tegenhoudt en gaan daarmee aan de slag. Patronen worden doorbroken en nieuwe, ondersteunende patronen worden geïnstalleerd. Die echt bij jou passen.
- Vanuit jouw handleiding gaan we op zoek naar de loopbaaninhoud en de organisatiecontext die past bij jou. Aan de hand van gesprekken en oefeningen, modellen die hun waarde bewezen hebben.
- In de laatste fase zet jij je verworven inzichten om in de praktijk. We gaan concreet aan de slag, van denken naar doen.

Image-empty-state.png

Rebekka Schotte

Everberg

Vanuit de verbinding met de kern van jezelf jouw beste plek op de arbeidsmarkt vinden. Daarbij ondersteun ik je graag!

Image-empty-state.png

Sabine Keerman

Oostkamp

'Met meer inzicht en overzicht (terug) uitzicht creëren.’ Ik help je graag bewuster, krachtiger en met meer voldoening in je leven en werk te staan. Ik ben heel erg vertrouwd met de onderwijswereld. Ook mensen uit andere sectoren zijn welkom.

Image-empty-state.png

Suzy Scheers

Mortsel, Leest

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.