Waarom voor My Future Works kiezen?

My Future Works (MFW) is een belangrijke referentie in loopbaancoaching en voegt daar vanaf 2021 ook Outplacement aan toe. De specialiteit van MFW is professionals helpen bij loopbaanvragen en -beslissingen. We doen dit voor mensen die uit eigen beweging hun loopbaan onder de loep willen nemen én voor mensen die niet uit eigen keuze geconfronteerd worden met loopbaanbeslissingen.
Wat My Future Works toevoegt aan het loopbaan- en outplacementlandschap en waar wij het verschil maken, is dat wij vertrekken vanuit de kwaliteiten, sterktes en de goesting van de mens. Dat is hoogst individueel en biedt een rijkdom aan inzichten en handvaten om ontwikkelingsstappen te zetten. Voor ons betekent het mensen helpen om dé job te vinden of te maken die hen elke dag fierheid brengt over wat ze doen; vanuit wat ze nodig hebben om duurzaam te groeien en te bloeien.
MFW biedt hiervoor alle nodige tools, coaching, opleidingen en workshops aan, inclusief een state of the art digitale ondersteuning. En dit zowel in individuele begeleiding als groepsbegeleiding.

Onze organisatie is ook ervaring: honderden jaren aan HR en loopbaancoaching-expertise vormen de competenties van waaruit wij vertrekken om mensen te begekeiden. Van huis uit zijn velen van ons team HR-professionals of business professionals en kennen we uitstekend de verwachtingen van ondernemingen en medewerkers. Die ervaring combineren we met een bijzondere empathie, gestoeld op ervaring met herstructureringen, reorganisaties, fusies en verandering tout court.
Een netwerk van 50 coaches, HR- en business consultants, verspreid over het hele land, verzekert jou een aanpak dichtbij huis en op maat van jouw vraag.

MFW heeft in de voorbije 7 jaar reeds méér dan 6.000 professionals begeleid in hun loopbaan. Onze methode werkt duurzaam omdat ze mensen zelfsturend maakt in hun werken. De tools en technieken die we hierbij gebruiken komen uit het gedachtengoed van talentgericht werken en waarderend onderzoek (appreciative inquiry), het krachtgericht coachen, de zelfdeterminatieleer en de beliefs uit de positieve psychologie.

My Future Works is een divisie van The Future Alliance (TFA) nv, sinds 1993 een leidende onderneming in HR diensten.