top of page

Onze coaches

Onze coaches gaan op zoek naar wat wél werkt voor jou. Ze zijn warm, matuur, empathisch en hebben een duidelijke focus op duurzaamheid. Ze waarderen sterktes en wat energie geeft boven specifieke diploma's of ervaring. Ze geloven dat iedere dag nieuwe keuzes en kansen in zich draagt. Ze brengen je dichterbij je pure kern: jouw hoogstpersoonlijk intern kompas. 


Twijfel je wie precies bij jou aansluit? Neem dan contact met Dominique Meirlaen dominique.meirlaen@myfutureworks.be of via +32 477 658556

Image-empty-state.png

Annelies Boelaert

Mechelen, Sint-Katelijne-Waver

Met een resultaatgerichte en empathische aanpak gaat Annelies mee op zoek naar je loopbaandroom en de kracht om stappen te durven zetten. Krachtgericht coach, 20 jaar ervaring in HR en voeling met energie en stressthema's. Als je wil helder krijgen wat je doelen zijn, je sterktes en zicht wil krijgen op de arbeidsmarkt.
http://www.anneliesboelaert.be

Image-empty-state.png

Bart Buckinx

Antwerpen centrum

Ik heb een lange carrière van meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven achter me. Als coach heb ik mijn werkgeluk gevonden. Al die werkervaring is vandaag een enorme bonus geworden om jou te helpen een succesvol pad te laten bewandelen. En dat gaat lukken. Geloof me.
Het is mijn missie om jou te helpen opnieuw te dromen. Ik wil graag jouw gids zijn op een tocht naar jezelf, je waarden en je kracht. Met jouw kompas ontdekken we samen waar jouw hart en ziel naar uitgaan. Zodat je loopbaan (op welk vlak ook) iets wordt wat energie geeft in plaats van ze verbruikt.
Ik coach vanuit groepspraktijk Harmonie in Antwerpen stad.

Meer info op https://www.b-biz.org/

Image-empty-state.png

Els Lecompte

Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray). Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
http://mindzet.incendiary.be/our-story/

Image-empty-state.png

Greta Janssens

Grobbendonk, Nijlen

Greta heeft tal van mensen in hun veranderingstraject succesvol begeleid. Ze heeft ruime ervaring in verschillende bedrijven en sectoren. Bovendien is ze opgeleid tot Personal Certified coach.
https://gretajanssens.be/

Image-empty-state.png

Herlinde Vandecandelaere

Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel

Mijn missie is mensen te coachen bij het maken van duurzame loopbaankeuzes. Je goed voelen, levenslang leren en ondernemerschap staan hierbij centraal.

Mijn motto is: Droom. Durf. Doe.

Ook wanneer je twijfelt tussen studeren en werken of zoekt naar een volgende stap, maar weet niet goed in welke richting. Ook met vragen over het Brusselse netwerk (Actiris, VDAB,..) kan je bij mij terecht.

Profiel van Herlinde: https://www.linkedin.com/in/herlindevandecandelaere/

Image-empty-state.png

Jeanne Akkermans

Brasschaat

Persoonlijk groei en ontwikkeling stimuleren. Samen zoeken naar talenten, passies en energiebronnen. Ondersteuning bieden bij de zoektocht naar zinvol bezig zijn en meer harmonie en balans in werksituaties.

https://www.linkedin.com/in/jeanne-akkermans-8334947/

Image-empty-state.png

Kelly De Prycker

Belsele

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten en je passies zijn en welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balans vindt?

Kelly ontdekt samen met jou, jouw talenten en ze benoemt in welke context én werkomgeving jouw talenten het best tot hun recht komen. Bovendien geeft ze jou hefboomvaardigheden zodat jij ze optimaal kan inzetten en je kan kiezen voor wat écht bij je past.

Als je doet waar je goed in bent, als je vertrekt vanuit jouw eigen talent, dan laad je je batterijen op.
Als je je batterijen oplaadt, dan groeit jouw veerkracht én jouw weerbaarheid.

Kiezen voor je eigen talent is dé weg naar zelfrealisatie én authenticiteit.

‘Doen waar je goed in bent’ is een garantie op blijvende goesting in werken en leven.

Maak de juiste loopbaankeuzes die je energie geven en je doen groeien en voel ook de positieve effecten buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!
https://dagenraad.be/team/kelly-de-prycker/

Image-empty-state.png

Mieke Vermoesen

Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Samen op zoek gaan naar waar de mogelijkheden liggen om te komen tot meer werkgeluk, bevlogenheid en een balans binnen werk- en prive. Handvaten aanreiken die ook verder kunnen ingezet worden in andere domeinen en keuzes die we dienen te maken op ons pad. Pragmatische aanpak die leidt tot het kunnen nemen van concrete acties.
https://www.linkedin.com/in/mieke-vermoesen-feedbackbooster-27577518/?originalSubdomain=be

Image-empty-state.png

Rebekka Schotte

Kortenberg

Gefascineerd door werk en waarom we doen wat we doen, coach ik multipotentials om terug hun eigen koers te varen. Ik hou ervan om wat je drijft te ontrafelen en dit samen terug helder te krijgen. Mijn sterkte is te inspireren en out-of-the-box oplossingen te bedenken. Hiervoor tap ik uit mijn professionele ervaring als counseler, coachend leidinggevende in de zorgsector en hogeschooldocent. Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling en groei en blijf mezelf hierin uitdagen. Mag ik jou ook challengen?
http://www.rebekkaschotte.be

Image-empty-state.png

Sabine Keerman

Oostkamp

Wanneer nam jij nog eens 7 uur de tijd om stil te staan bij je loopbaan? In een traject loopbaanbegeleiding werken we aan je werk zodat het in je werk weer meer werkt. Samen met jou vertrek ik vanuit wie jij bent en we verkennen wat jij nodig hebt om je (terug) ‘wel in je vel’ te voelen in je job. We zetten deze inzichten om in concrete, instapbare acties.
Ik ben sinds 2008 zelfstandig coach onder de naam Coaching4you.
Klanten typeren mijn aanpak als deskundig en terzelfdertijd to the point, toegankelijk en op maat.
‘Met meer inzicht en overzicht terug uitzicht creëren…’
www.coaching4you.be

Image-empty-state.png

Suzy Scheers

Mortsel, Leest

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.
https://www.suzycoacht.be/

Image-empty-state.png

Annelies Braeckevelt

Oostrozebeke

“Elke reis begint met de eerste stap.” (Ghandi)
Vanuit de absolute overtuiging dat jij de capaciteiten hebt om zelf oplossingen te bedenken voor jouw uitdagingen, wil ik je graag helpen bij het ontdekken van jouw intrinsieke potentieel en de richting die jij wil uitgaan. Jij bent de expert van jouw leven.
https://www.42coaching.be/

Image-empty-state.png

Dominique Meirlaen

Sint-Maria-Horebeke, Gent

Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ ‘Haemin Sunim.
Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 10 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden.
https://www.linkedin.com/in/dominique-meirlaen-a5200213/?originalSubdomain=be

Image-empty-state.png

Evelyne Schöller

Sint-Pieters-Woluwe

Door mijn 20 jaar ervaring als Human Resources verantwoordelijke (lid van het management team) in verschillende sectoren, kan ik een situatie snel inschatten en de elementen aangeven om naar het beoogde doel te evolueren.

Als licentiehouder van het Keuzekompas® ondersteun ik mensen bij het maken van cruciale keuzes in hun leven. Het Keuzekompas® helpt jou om die dingen, die er voor jou echt toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij jouw intern kompas. Meer info over het Keuzekompas® vind je op www.keuzekompas.be

https://www.stravigo.be/nl/

Image-empty-state.png

Griet Vanhooren

Deinze, Koksijde-Oostduinkerke

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.
https://www.beweegengroei.be/

Image-empty-state.png

Inge Peeters

Mechelen

Heb je een wake-upcall gekregen? Voel je dat je een ander pad wil verkennen of bewandelen en weet je niet hoe?

Ik neem jou mee op ontdekkingsreis in jezelf en leer jou bewuste keuzes maken vanuit wie jij bent.

Om te groeien in kracht en potentieel.
Ik heb veel affiniteit met de onderwijscontext als leerkracht. Mensen uit andere sectoren zijn ook zeer welkom.
"The meaning of life is to find your gift.
The purpose of life is to give it away.” (Pablo Picasso)

https://inge-peeters-coach.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Image-empty-state.png

Karen Van Garsse

Destelbergen

Ik zet mijn coachende en faciliterende vaardigheden graag in zodat jij ervaart wie je bent in je volle authenticiteit. Je ontdekt hoe je jezelf remt in voluit leven en werken in flow en je leert bewuster en moedig kiezen voor je eigen pad.
We onderzoeken hoe je jezelf in je eigen leerproces kan ondersteunen zodat je missie zich kan ontvouwen en je de beste versie van jezelf wordt.

Als senior coach in persoonlijk leiderschap, trainer krachtgericht coachen en Keuzekompas, krijg ik energie van ondernemende mensen die eigenaarschap opnemen en diep willen duiken.
Gratis kennismakingsgesprek.
Ik coach vanuit Destelbergen en Gent.
Meer info op www.kurrent.be

Image-empty-state.png

Marc Bähner

Genk, Zonhoven, Diepenbeek, Tongeren

Startend met goed in kaart brengen wie jij bent, exploreer je samen met mij waar jij energie van krijgt en hoe jij jezelf verder wil ontwikkelen op de meest bij jou passende wijze. We formuleren antwoorden op jouw loopbaanvragen en kijken hoe jij, met de juiste motivatie, de veranderingen zal willen aanpakken.
https://marcbahner.jimdofree.com/

Image-empty-state.png

Nele Ceelen

Kontich

Ben je uitgekeken op wat je doet? Wil je graag die ene droom op professioneel
vlak waarmaken en ben je zoekend? Twijfel je aan wat je nu doet en kan je
moeilijk kiezen welke richting je uit wilt gaan? Ben je ooit mee in het
familiebedrijf gestapt omdat iedereen dat verwachtte?
Veel vragen...ik zoek graag mee naar de antwoorden. Als systemisch coach en
trainer in “wicked skills” (de zogenaamde soft skills) in prive en
overheidsorganisaties beschik ik over een creatief pakket van tools om samen
aan de slag te gaan: het keuzecompas is onze leidraad, ons buikgevoel een van
de vele hulpbronnen naast hoofd en hart, beweging, stilte en een goede streep
humor. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Je vindt mij in de Geboortepraktijk in Kontich. https://www.geboortepraktijk.be/praktijk.html

Image-empty-state.png

Rik De Greef

Ternat, Brugge

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst. Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.
https://www.linkedin.com/in/rik-de-greef-3b71473/?originalSubdomain=be

Image-empty-state.png

Shirley Van den Driessche

Eeklo, Brugge

Als loopbaancoach wil ik van betekenis zijn voor anderen in hun groei. Ik ondersteun je in jouw proces, in jouw ontdekkingen en de ontwikkeling van jouw talenten, krachten, waarden... Zo kun jij bewuster jouw keuzes afstemmen op wie je bent en wat je nodig hebt.
Ik wens vooral dat jij je vrij kunt voelen om te tonen wie je bent. Daar begeleid ik je heel graag bij!

- Master Criminologie en kandidaturen Psychologie
- Keuzekompascoach
- Krachtgericht Coach
- Acceptance & Commitment Therapy
- Talentgedreven Coach

Web: https://www.praktijk-de-zilverberk.be/shirley-van-den-driessche.html

Image-empty-state.png

Tom Koninckx

Brussel

We leven in een wereld die steeds sneller verandert, waar een hoge mate van onzekerheid en complexiteit heerst. Soms zijn we even de richting kwijt, of lopen we onszelf vast in terugkerende patronen. Op dat moment is het belangrijk om je te verbinden met jouw unieke kern zodat je opnieuw in je kracht kan komen te staan. Een coach kan hierbij helpen. Als vertrouwenspersoon en sparring partner help ik je om dichter bij je eigen essentie te komen en je eigen roots te (her)ontdekken door je te spiegelen en met je mee te wandelen. Samen onderzoeken en ontmantelen we de eventuele obstakels onderweg. Samen ontwikkelen we je onontgonnen potentieel. Zo word jij terug meester van jouw levenspad.
http://jobyourself.be/nl/entrepreneur/tom-koninckx/

Image-empty-state.png

Annemie Decavele

Leuven

Mijn passie? Mensen ondersteunen om hun verhaal helder te krijgen zodat ze vanuit vertrouwen keuzes maken en spreken, om zodoende met meer voldoening in het leven te staan.
- door hun verhaal helder te krijgen voor zichzelf en voor anderen
- door hen bewust te maken van hun troeven
- door hen inzicht te geven in mogelijke belemmerende mechanismes in
zichzelf en in interactie met anderen
- door hen een op maat gemaakte rugzak vol helpende tools aan te reiken

"It is an absolute human certainty that
no one can know his own beauty
or perceive a sense of his own worth
until it has been
reflected back to him
in the mirror
of another loving, caring human being."- John Joseph Powell

Annemie coacht vanuit de belevingsoptie in de Tiensestraat in Leuven.

www.strafverhaal.be

Image-empty-state.png

Ellen De Wolf

Mechelen

De kwaliteit van onze relaties, bepalen een groot stuk ons geluk, zegt de bekende therapeute Esther Perel. De relatie met ons werk is niet anders. Toch loopt het daar vaak mis en voelen veel mensen zich niet goed in hun job of voelen ze zich niet goed in hun vel en heeft dit ook invloed op de andere domeinen van hun leven.

Als loopbaancoach help ik je om je relatie met je werk te herstellen en zelfs te verbeteren. We staan stil bij wat werken én leven voor jou persoonlijk betekent en hoe jij jouw droomscenario ziet. Je krijgt concrete handvaten om bewuster te worden van wie je bent en wie je wil zijn en hoe dit zich vertaalt in je huidige situatie. Je durft te vertrouwen op je eigen kompas en weet zelf oplossingen te realiseren voor je persoonlijke loopbaanvragen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met krachtgericht coachen en mensen begeleiden in veranderingen en het vergroten van hun persoonlijk leiderschap.

http://www.changemkrs.be/

Image-empty-state.png

Franciska Devloo

Leuven

Na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen mij toe te leggen op datgene waar mijn hart naar uitgaat: mensen en organisaties begeleiden en inspireren om duurzaam en betekenisvol te bewegen in werk en leven. Zodat ze meer energie, goesting, bevlogenheid, betrokkenheid en een betere communicatie met zichzelf en de anderen creëren, waardoor hun welbevinden groeit.
https://franciskadevloo.com/

Image-empty-state.png

Helen Michel

Tielt

Samen met jou kijken naar wat je energie geeft en wat voor jou werkt. Aansluitend plannen maken en opportuniteiten kiezen die je leiden naar een voor jou nog mooiere toekomst. You decide!
https://www.fyrconsulting.be/helen-michel

Image-empty-state.png

Isabelle Bouckaert

Sint-Eloois-Vijve

Stel je jezelf op het werk wel eens de vraag “is dit het nu?”? Op bepaalde momenten in ons leven willen we weten dat wat we doen ook zinvol is en waarde heeft. Ik begeleid jou graag in jouw ontdekkingstocht naar zingeving in jouw job, naar jouw waarde(n), naar jouw talenten. Samen verkennen we jouw innerlijke drijfveren en bepaal jij jouw groeipad. Want geef nu toe, het ultieme doel van iedereen is toch doen wat je graag doet en wat je energie geeft.

Als arbeidspsycholoog werk ik al mijn hele carrière samen met mensen in verschillende rollen. Als coach zet ik graag mijn ervaring in om jou te helpen ontdekken wat je echt wil.

bouckaert.isabelle@telenet.be
0471 677 827

Image-empty-state.png

Katrien T’Jonck

Vlezenbeek, Sint-Pieters-Leeuw

Vanuit een warm hart, mijn ervaringen in de HR-wereld, mijn coachingsvaardigheden en mijn achtergrond als gestalttherapeut wil ik mee zorgen dat je weer goesting en betekenis kan vinden in je werk. Zoeken naar wat je écht graag doet, nodig hebt en wat je vrolijk maakt,

Ik werk gevoelsmatig EN sta tegelijk met de voeten in de werkwereld.
mail: katrien.tjonck@pandora.be

https://www.linkedin.com/in/katrien-t-jonck-2465801/?originalSubdomain=be

Image-empty-state.png

Mieke Vallaeys

Beernem

Mieke kijkt naar loopbanen met een ontwikkelingsgerichte en dynamische insteek: de mens is méér dan zijn loopbaan en dynamische loopbanen evolueren in de tijd. De evolutie in de arbeidsmarkt, maar ook jouw groei als mens hebben een bepalende invloed op loopbaankeuzes.

Mieke's aanpak:
- Opstellen van jouw ‘handleiding’: we benoemen talenten, energiegevers, waarden, doelen…Ook valkuilen, belemmeringen, overtuigingen komen aan bod, we voelen niet enkel wat jou drijft, maar ook wat jou tegenhoudt en gaan daarmee aan de slag. Patronen worden doorbroken en nieuwe, ondersteunende patronen worden geïnstalleerd. Die echt bij jou passen.
- Vanuit jouw handleiding gaan we op zoek naar de loopbaaninhoud en de organisatiecontext die past bij jou. Aan de hand van gesprekken en oefeningen, modellen die hun waarde bewezen hebben.
- In de laatste fase zet jij je verworven inzichten om in de praktijk. We gaan concreet aan de slag, van denken naar doen.
https://menzenco.be/wie-is-mieke/

Image-empty-state.png

Patricia Proot

Hoboken

Mijn intern kompas leidde mij en mijn gezin naar ons ZUURSTOF-project. We leven, leren en werken vaak on the road, in ons klein rijdend huisje, meestal in de natuur. De helft van het jaar in België, de andere helft reizen we in het buitenland. Ik neem je graag mee onderweg om samen jouw intern kompas te (her)ontdekken. Ik neem je online mee op pad of je bent natuurlijk altijd welkom aan ons rijdend huisje op een plekje in de natuur in België of in het buitenland. De meeste loopbaantrajecten verlopen in een combinatie online en elkaar ontmoeten in levende lijve.
www.zuurstof.net

Image-empty-state.png

Sabine Houtman

Overijse

Verveel je je of voel je stress in je huidige job? Heb je nood aan heroriëntatie?

​Ik ondersteun je in je transitie zodat je naar je droom kunt luisteren en je persoonlijke project kan ontwikkelen om deze droom te belichamen.

Ook wanneer je problemen ondervindt bij het nemen van een belangrijke beslissing of je verscheurd voelt door loyaliteitsconflicten die impact hebben op je werkkeuzes.
​Ik help je de zaken weer helder te zien, zodat je, door afgestemd te zijn op wie je werkelijk bent, keuzes kan maken die in lijn liggen met wat je denkt, voelt, verlangt en liefhebt.
https://nl.sabinehoutman.com/coaching-individuel

Image-empty-state.png

Sofie Goethals

Eeklo

We worden allemaal geboren met een goed werkend innerlijk kompas, dat ons de weg wijst. Maar we zijn het afgeleerd om dit te gebruiken. We volgen eerder anderen dan onze eigen intuïtie. Hierdoor geraken we soms het noorden kwijt. Of gaan we een verkeerde richting uit. Zonder dat we het echt doorhebben. Tot we voelen wel dat er iets niet klopt.
Is dit voor jou herkenbaar? Wil je ook nieuwe stappen zetten en weet je niet goed in welke richting? Of weet je wel in welke richting, maar blijf je toch stil staan?
Dan ben je bij mij aan het juist adres. Want ik ga samen met mensen onderweg. Letterlijk en Figuurlijk. Om richting te vinden, en antwoorden. En om in beweging te komen. Tijdens dag- en meerdaagse tochten, of in enkele losse sessies.
https://sofiegoethals.weebly.com/

Image-empty-state.png

Winnie Winters

Wilsele, Tremelo, online

Van opleiding psycholoog en gefascineerd door de verbinding tussen lichaam en geest en hoe je die connectie kunt inzetten om keuzes te maken die beter bij jou passen.
Ik help je:
- jouw plek te vinden in deze wereld, op alle gebieden
- al je kwaliteiten kennen en kunnen inzetten, vol overtuiging
- te weten wat je wil
- gezien en begrepen te worden in je talenten.
- Flow, en (werk)geluk te ervaren
- Jouw spark (terug) te vinden.

Als loopbaancoach faciliteer ik graag dit transformatieproces.

Wat is specifiek aan mijn aanpak? “You own it when you feel it in your body” In mijn eigen zoektocht naar betekenis stootte ik op een belangrijke tegenstelling. Hoe meer ik mentaal werk deed (psychologie, academisch werk, psychotherapie, spiritualiteit), hoe meer ik het belang van belichaming besefte: die mind-body connectie is cruciaal voor de verandering zelf!

Ik help je dus graag een loopbaan te kiezen die past bij wie jij écht bent, niet op basis van de verwachtingen van buitenaf, maar van binnenuit en met je lichaam als tool, zodat je fully engaged kan werken en leven. We bekijken samen welke mind/body verhouding voor jou werkt.

Voorbeeldthema’s: keuzestress, work-life balans, loopbaanvragen, zingeving, jobkeuzes maken in verbinding met je lichaam, flow,…
Mijn specialisatie is creatieve generalisten.
Welkom in onze groepspraktijk in Tremelo!
Website https://www.winniewinters.com/nl/
+32 496 28 23 10

bottom of page