top of page

Onze coaches

Onze coaches gaan op zoek naar wat wél werkt voor jou. Ze zijn warm, matuur, empathisch en hebben een duidelijke focus op duurzaamheid. Ze waarderen sterktes en wat energie geeft boven specifieke diploma's of ervaring. Ze geloven dat iedere dag nieuwe keuzes en kansen in zich draagt. Ze brengen je dichterbij je pure kern: jouw hoogstpersoonlijk intern kompas. 


Twijfel je wie precies bij jou aansluit? Neem dan contact met Dominique Meirlaen dominique.meirlaen@myfutureworks.be of via +32 477 658556

Image-empty-state.png

Annelies Boelaert

Coach Mechelen, Sint-Katelijne-Waver

Met een resultaatgerichte en empathische aanpak gaat Annelies mee op zoek naar je loopbaandroom en de kracht om stappen te durven zetten. Krachtgericht coach, 20 jaar ervaring in HR en voeling met energie en stressthema's. Als je wil helder krijgen wat je doelen zijn, je sterktes en zicht wil krijgen op de arbeidsmarkt.

Image-empty-state.png

Bart Buckinx

Coach Antwerpen centrum

Ik heb een lange carrière van meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven achter me. Als coach heb ik mijn werkgeluk gevonden. Al die werkervaring is vandaag een enorme bonus geworden om jou te helpen een succesvol pad te laten bewandelen. En dat gaat lukken. Geloof me.
Het is mijn missie om jou te helpen opnieuw te dromen. Ik wil graag jouw gids zijn op een tocht naar jezelf, je waarden en je kracht. Met jouw kompas ontdekken we samen waar jouw hart en ziel naar uitgaan. Zodat je loopbaan (op welk vlak ook) iets wordt wat energie geeft in plaats van ze verbruikt.
Ik coach vanuit groepspraktijk Harmonie in Antwerpen stad.

Meer info op https://www.b-biz.org/

Image-empty-state.png

Ellen De Wolf

Coach Mechelen

De kwaliteit van onze relaties, bepalen een groot stuk ons geluk, zegt de bekende therapeute Esther Perel. De relatie met ons werk is niet anders. Toch loopt het daar vaak mis en voelen veel mensen zich niet goed in hun job of voelen ze zich niet goed in hun vel en heeft dit ook invloed op de andere domeinen van hun leven.

Als loopbaancoach help ik je om je relatie met je werk te herstellen en zelfs te verbeteren. We staan stil bij wat werken én leven voor jou persoonlijk betekent en hoe jij jouw droomscenario ziet. Je krijgt concrete handvaten om bewuster te worden van wie je bent en wie je wil zijn en hoe dit zich vertaalt in je huidige situatie. Je durft te vertrouwen op je eigen kompas en weet zelf oplossingen te realiseren voor je persoonlijke loopbaanvragen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met krachtgericht coachen en mensen begeleiden in veranderingen en het vergroten van hun persoonlijk leiderschap.

Meer info op http://www.changemkrs.be/

ellen@changemkrs.be
+32 486 80 12 62

Image-empty-state.png

Greta Janssens

Coach Grobbendonk, Nijlen

Greta heeft tal van mensen in hun veranderingstraject succesvol begeleid. Ze heeft ruime ervaring in verschillende bedrijven en sectoren. Bovendien is ze opgeleid tot Personal Certified coach.
https://gretajanssens.be/

Image-empty-state.png

Isabelle Bouckaert

Coach Sint-Eloois-Winkel

Stel je jezelf op het werk wel eens de vraag “is dit het nu?”? Op bepaalde momenten in ons leven willen we weten dat wat we doen ook zinvol is en waarde heeft. Ik begeleid jou graag in jouw ontdekkingstocht naar zingeving in jouw job, naar jouw waarde(n), naar jouw talenten. Samen verkennen we jouw innerlijke drijfveren en bepaal jij jouw groeipad. Want geef nu toe, het ultieme doel van iedereen is toch doen wat je graag doet en wat je energie geeft.

Image-empty-state.png

Katrien T’Jonck

Coach Vlezenbeek, Sint-Pieters-Leeuw

Vanuit een warm hart, mijn ervaringen in de HR-wereld, mijn coachingsvaardigheden en mijn achtergrond als gestalttherapeut wil ik mee zorgen dat je weer goesting en betekenis kan vinden in je werk. Zoeken naar wat je écht graag doet, nodig hebt en wat je vrolijk maakt,

Ik werk gevoelsmatig EN sta tegelijk met de voeten in de werkwereld.

Image-empty-state.png

Liesbeth Vandeputte

Coach Meise

“Na meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld als manager, communicatie- en public affairs expert, heb ik de switch gemaakt om te leven van mijn grote passie: paarden. Die switch is een opeenstapeling van kleine stapjes geweest en begon met één ding: de “goesting” om te veranderen.

Hunker je ook naar iets nieuws, maar weet je nog niet goed naar wat? Of hoe je eraan moet beginnen? Of twijfel je of er wel verandering nodig is? Vanuit jouw vraag gaan we op zoek naar het pad dat het beste bij je past, op jouw ritme. Niets moet, alles kan!

Liesbeth werkt als loopbaancoach, paardencoach en geeft regelmatig opleidingen in bedrijven. Met haar verschillende ervaringen vormt ze een leuke sparringpartner die je zal helpen diep vanbinnen kijken om de juiste richting te geven aan je leven.”

Liesbeth@impala-coaching.be
+32 492 73 57 52

Image-empty-state.png

Mieke Vallaeys

Coach Beernem

Als arbeidspsycholoog werk ik al mijn hele carrière samen met mensen in verschillende rollen. Als coach zet ik graag mijn ervaring in om jou te helpen ontdekken wat je echt wil.

Image-empty-state.png

Rebekka Schotte

Coach Kortenberg

Gefascineerd door werk en waarom we doen wat we doen, coach ik multipotentials om terug hun eigen koers te varen. Ik hou ervan om wat je drijft te ontrafelen en dit samen terug helder te krijgen. Mijn sterkte is te inspireren en out-of-the-box oplossingen te bedenken. Hiervoor tap ik uit mijn professionele ervaring als counseler, coachend leidinggevende in de zorgsector en hogeschooldocent. Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling en groei en blijf mezelf hierin uitdagen. Mag ik jou ook challengen?

http://www.rebekkaschotte.be
rebekka.schotte@myfutureworks.be

Image-empty-state.png

Sabine Keerman

Coach Oostkamp

Wanneer nam jij nog eens 7 uur de tijd om stil te staan bij je loopbaan? In een traject loopbaanbegeleiding werken we aan je werk zodat het in je werk weer meer werkt. Samen met jou vertrek ik vanuit wie jij bent en we verkennen wat jij nodig hebt om je (terug) ‘wel in je vel’ te voelen in je job. We zetten deze inzichten om in concrete, instapbare acties.
Ik ben sinds 2008 zelfstandig coach onder de naam Coaching4you.
Klanten typeren mijn aanpak als deskundig en terzelfdertijd to the point, toegankelijk en op maat.
‘Met meer inzicht en overzicht terug uitzicht creëren…’

Meer info op www.coaching4you.be
sabine.keerman@myfutureworks.be
+32 476 43 93 99

Image-empty-state.png

Valerie Schuermans

Coach Leuven

“Nog zoveel jaren werken…” Is dit ook soms een gedachte die bij je opkomt en je met een vervelend gevoel achterlaat? Ooit was deze zelf vaak aanwezig in mijn denken. Totdat ik besloot dat werken ook anders zou moeten kunnen. Het leven is te kort om je dagen af te tellen naar het weekend en naar vakantie, niet?!
Wat heeft mij geholpen? … Loopbaanbegeleiding! Dit traject gaf me inzichten in mijn waarden, in mijn energie gevers, mijn sterktes en hoe ik deze inzichten vervolgens kon inzetten in mijn eigen (werk)omgeving. Ik moest eindelijk geen rolletje meer spelen.
Heden, als ICF gecertificeerd coach met een achtergrond in economie en human resources toegepast in de bedrijfswereld, is het mijn missie om mensen te begeleiden in hun reis naar meer werkplezier. En dit in jouw eigen context en omgeving, binnen jouw eigen mogelijkheden want elke persoon en elk pad is uniek.
Klaar om samen met mij op pad te gaan naar job voldoening? Laten we dan alvast kennismaken en contacteer me via valerie_schuermans@hotmail.com

Image-empty-state.png

Annelies Braeckevelt

Coach Oostrozebeke

“Elke reis begint met de eerste stap.” (Ghandi)
Vanuit de absolute overtuiging dat jij de capaciteiten hebt om zelf oplossingen te bedenken voor jouw uitdagingen, wil ik je graag helpen bij het ontdekken van jouw intrinsieke potentieel en de richting die jij wil uitgaan. Jij bent de expert van jouw leven.
https://www.42coaching.be/

Image-empty-state.png

Ciska Devloo

Coach Leuven

Na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen mij toe te leggen op datgene waar mijn hart naar uitgaat: mensen en organisaties begeleiden en inspireren om duurzaam en betekenisvol te bewegen in werk en leven. Zodat ze meer energie, goesting, bevlogenheid, betrokkenheid en een betere communicatie met zichzelf en de anderen creëren, waardoor hun welbevinden groeit.
https://franciskadevloo.com/

Image-empty-state.png

Els Lecompte

Coach Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray).

Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

els.lecompte@myfutureworks.be

+32 476 21 93 92

Image-empty-state.png

Griet Vanhooren

Coach Deinze, Koksijde

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.

Image-empty-state.png

Johan Ceuleers

Coach Meldert (Limburg)

Met drie decennia aan management ervaring in een operationele omgeving waar veiligheid centraal stond, heb ik voortdurend mijn creatieve geest ingezet om eenvoudige processen te ontwikkelen en een veilige en expressieve werkomgeving te creëren, waarin medewerkers zichzelf konden zijn en waar respect voor veiligheidsvoorschriften voorop stond. Dit was niet altijd gemakkelijk.
Mijn streven naar verdere zelfontwikkeling bracht me enkele jaren geleden naar het 'Inspirerend Coachen', de kunst van dynamische en uitdagende communicatie. Onder leiding van Jef Clement, een doorgewinterde mentor, werd ik dag in dag uit geboeid en voorzien van de juiste kennis, inzichten en begrip tijdens mijn opleiding.
Nu voel ik me klaar om de rol van gids en mentor op me te nemen. Ik ben er om jou te begeleiden in je reis naar een nieuwe uitdaging.

Mijn ambitie is heel eenvoudig :
⛳︎ coach/gids/mentor zijn
⛳︎ mijn waardevolle ervaring en vaardigheden inzetten
⛺︎om te inspireren
⛺︎om je uit je comfortzone te halen door een tikkeltje te provoceren
⛺︎om je loopbaankeuze haarscherp te stellen
⛺︎en ze je ook te doen slagen
⛳︎ je laten ontdekken wie je bent als uniek individu/persoon en hoe je daarin nog kan groeien
En dit met een waardige en nederige attitude waarbij ook ik van jou kan bijleren

En hoe sta ik tegenover coaching?
Voor mij belichaamt coaching het uitlokken / provoceren en bijstaan van leren. Het draait om het streven naar optimalisatie, om uitdaging, om het verleggen van grenzen en het betreden van nieuwe gebieden, om het omarmen van risico's. Het is de kunst van aansporen, van het verkennen van nieuwe perspectieven, van het dieper graven en het overstijgen van wat tot nu toe bereikt is. En we doen dit samen.

https://www.episteme.be/
0484882936
info@episteme.be

Image-empty-state.png

Kelly De Prycker

Coach Belsele

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten en je passies zijn en welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balans vindt?

Kelly ontdekt samen met jou, jouw talenten en ze benoemt in welke context én werkomgeving jouw talenten het best tot hun recht komen. Bovendien geeft ze jou hefboomvaardigheden zodat jij ze optimaal kan inzetten en je kan kiezen voor wat écht bij je past.

Als je doet waar je goed in bent, als je vertrekt vanuit jouw eigen talent, dan laad je je batterijen op.
Als je je batterijen oplaadt, dan groeit jouw veerkracht én jouw weerbaarheid.

Kiezen voor je eigen talent is dé weg naar zelfrealisatie én authenticiteit.

‘Doen waar je goed in bent’ is een garantie op blijvende goesting in werken en leven.

Maak de juiste loopbaankeuzes die je energie geven en je doen groeien en voel ook de positieve effecten buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Meer info op https://dagenraad.be/team/kelly-de-prycker/

kelly.deprycker@myfutureworks.be
+32 474 87 82 14

Image-empty-state.png

Lisbeth Peeters

Coach (Puurs-Sint-Amands, Bornem, Boom, Aartselaar, Mechelen en Gent)


Als ervaringsdeskundige in verandering, weet ik als geen ander wat een persoonlijk veranderingsproces teweegbrengt. Door mijn eigen zoek- en groeipad te bewandelen, weet ik hoe belangrijk het is dat jij op je eigen tempo kunt ontdekken en ontwikkelen.

Mijn specialisatie is dat ik je hierbij begeleid. Ik vergezel je om van binnenuit te ontdekken en te groeien, los van wat anderen zeggen of vinden. Samen met jou gaan we kijken naar wat jouw kern is, wat voor jou werkt, wat jij wilt, waar jij naar verlangt.

Dit alles brengen we letterlijk in kaart. We maken er een kompas van dat je voor de rest van je leven richting geeft, dat je helpt bij het maken van grote en kleine beslissingen in gelijk welk fase van je leven waarin je je bevindt.

Het is ook met dit kompas dicht bij jou dat jij stappen gaat zetten naar die toekomst waar jij je goed bij voelt!

Image-empty-state.png

Mieke Vermoesen

Coach Dendermonde

Als coach is Mieke ervan overtuigd dat je alle antwoorden al in je hebt. Alleen zijn ze vaak door de waan van de dag wat ondergesneeuwd.

Mieke helpt jou vanop een afstandje te kijken naar jouw eigen wereld en de wereld rondom jou.
Wat heb je nodig om te begrijpen, te durven, te willen,… ?
Wat heb je nodig om in jouw kracht te komen staan en jezelf te gunnen waar je recht op hebt?
Wat heb je nodig om de moed te vinden jouw eigen pad te volgen?

Door het stellen van rake vragen, betrokken confrontatie, te benoemen van wat is en kan zijn, het aanreiken van oefeningen en handige handvaten,…helpt Mieke jou op weg om jouw eigen pad terug te bewandelen.
Ze begeleidt jou in het weer helder krijgen van de chaos, het scherp stellen van wie je bent en het mee vorm geven van de volgende stap.
Het resultaat…antwoorden op jouw loopbaanvraagstukken maar blijvende inzichten waarmee je vanaf dan zelfstandig verder mee aan de slag kan.

Meer weten over de werking van Mieke en wat zij doet: www.stuuuw.be
Interesse in een vrijblijvende kennismaking : 0474 36 29 46 of via mieke@stuuuw.be

Image-empty-state.png

Rik De Greef

Coach Ternat, Brugge

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst. Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.

Image-empty-state.png

Shirley Van den Driessche

Coach Eeklo, Gent

Als loopbaancoach wil ik van betekenis zijn voor anderen in hun groei. Ik ondersteun je in jouw proces, in jouw ontdekkingen en de ontwikkeling van jouw talenten, krachten, waarden... Zo kun jij bewuster jouw keuzes afstemmen op wie je bent en wat je nodig hebt.
Ik wens vooral dat jij je vrij kunt voelen om te tonen wie je bent. Daar begeleid ik je heel graag bij!

- Master Criminologie en kandidaturen Psychologie
- Keuzekompascoach
- Krachtgericht Coach
- Acceptance & Commitment Therapy
- Talentgedreven Coach

Web: https://www.praktijk-de-zilverberk.be/shirley-van-den-driessche.html

Image-empty-state.png

Winnie Winters

Online Coach in Leuven

Ik breng jou graag in contact met je Soulbase:

Ontdekken wie je écht bent, wat jou energie geeft, hoe je in flow geraakt, je dromen en doelen helder maken zodat je bewuste en duurzame keuzes kan maken.

Dat betekent jouw plek vinden in deze wereld:
• vol overtuiging, inside-out, vanuit je kerntalenten & waarden
• met flow, en werkgeluk als intentie

Mijn aanpak? “You own it when you feel it in your body”.

Van opleiding psycholoog met een passie voor dansen, ben ik gefascineerd geraakt door hoe we de verbinding tussen lichaam en geest kunnen inzetten om betere keuzes te maken. In mijn eigen zoektocht naar betekenis besefte ik dat hoe meer ik mentaal werk deed, des te belangrijker de connectie met mijn lichaam werd. En die mind-body connectie bleek cruciaal voor de verandering zelf!

Why? Ik krijg er energie van als mensen hun eigen pad vinden; hun aliveness.
‘Don’t ask what the world needs, ask what makes you come alive and go do it. Cause what the world needs is people who have come alive” (Howard Thurman).

Thema’s: work-life balans, loopbaanvragen, zingeving, jobkeuzes, flow, werkgeluk, keuzestress (en dat mogen dus zeker onconventionele keuzes zijn!)

www.winniewinters.com

Image-empty-state.png

Annemie Decavele

Coach Leuven

Mijn passie? Mensen ondersteunen om hun verhaal helder te krijgen zodat ze vanuit vertrouwen keuzes maken en spreken, om zodoende met meer voldoening in het leven te staan.
- door hun verhaal helder te krijgen voor zichzelf en voor anderen
- door hen bewust te maken van hun troeven
- door hen inzicht te geven in mogelijke belemmerende mechanismes in
zichzelf en in interactie met anderen
- door hen een op maat gemaakte rugzak vol helpende tools aan te reiken

"It is an absolute human certainty that
no one can know his own beauty
or perceive a sense of his own worth
until it has been
reflected back to him
in the mirror
of another loving, caring human being."- John Joseph Powell

Annemie coacht vanuit de belevingsoptie in de Tiensestraat in Leuven.

www.strafverhaal.be

Image-empty-state.png

Dominique Meirlaen

Coach Horebeke, Gent en Coördinator


Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ ‘Haemin Sunim.

Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 14 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden. Ik ben naast loopbaancoach ook Horse Reflected Coach. De paarden kunnen ook in het loopbaancoachingstraject ingezet worden

Ik coach vanuit Gent (Sint-Denijs-Westrem) en Horebeke.
www.seahorsecoaching.be

Image-empty-state.png

Evelyne Schöller

Coach Sint-Pieters-Woluwe

Door mijn 20 jaar ervaring als Human Resources verantwoordelijke (lid van het management team) in verschillende sectoren, kan ik een situatie snel inschatten en de elementen aangeven om naar het beoogde doel te evolueren.

Als licentiehouder van het Keuzekompas® ondersteun ik mensen bij het maken van cruciale keuzes in hun leven. Het Keuzekompas® helpt jou om die dingen, die er voor jou echt toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij jouw intern kompas. Meer info over het Keuzekompas® vind je op www.keuzekompas.be

https://www.stravigo.be/nl/

Image-empty-state.png

Inge Peeters

Coach Mechelen

Heb je een wake-upcall gekregen? Voel je dat je een ander pad wil verkennen of bewandelen en weet je niet hoe?

Ik neem jou mee op ontdekkingsreis in jezelf en leer jou bewuste keuzes maken vanuit wie jij bent.

Om te groeien in kracht en potentieel.
Ik heb veel affiniteit met de onderwijscontext als leerkracht. Mensen uit andere sectoren zijn ook zeer welkom.
"The meaning of life is to find your gift.
The purpose of life is to give it away.” (Pablo Picasso)

Website: www.ingepeeters.be

Image-empty-state.png

Karen Van Garsse

Coach Destelbergen

Ik zet mijn coachende en faciliterende vaardigheden graag in zodat jij ervaart wie je bent in je volle authenticiteit. Je ontdekt hoe je jezelf remt in voluit leven en werken in flow en je leert bewuster en moedig kiezen voor je eigen pad.
We onderzoeken hoe je jezelf in je eigen leerproces kan ondersteunen zodat je missie zich kan ontvouwen en je de beste versie van jezelf wordt.

Als senior coach in persoonlijk leiderschap, trainer krachtgericht coachen en Keuzekompas, krijg ik energie van ondernemende mensen die eigenaarschap opnemen en diep willen duiken.
Gratis kennismakingsgesprek.
Ik coach vanuit Destelbergen.
Meer info op www.kurrent.be

Image-empty-state.png

Lies Janssens

Coach Ekeren

Mijn favoriete quote: "Live like a wildflower, search for sunshine, grow after the rain and embrace your uniqueness" (CM. Writer) - Wildflowers shows us that life doesn’t always have to grow according to plan to still be quite beautiful.

Want ja, zowel in het leven als binnen je job wijzigen er voortdurende zaken. Het verloopt vaak niet zoals je gepland had… Het kan zijn dat jij op zoek bent naar wat meer balans en ademruimte of dat je net méér uitdagingen zoekt. Weet jij wel wat je talenten en sterktes zijn én word je hier voldoende op ingezet? Zou jij ook graag nog meer energie en werkvreugde halen uit je werk?

Ik ga dan héél graag met jou op zoek naar wat jij wil, wat jou energie geeft, wat jouw talenten en waarden zijn en hoe jij die meer kan inzetten, hoe jij meer werkvreugde kan ervaren,… Zoek jouw sparkle, jouw energie, jouw kracht en je zal je bevlogen en veerkrachtig voelen. Ik help je mee een loopbaan te kiezen , die écht bij je past, InsideOut.

Ik heb 18 jaar ervaring als teamcoach en individuele coach. Ik ben steeds sterk bezig geweest met waarderende en krachtgerichte coaching, welzijn van medewerkers, inzetten op talenten en versterken van veerkracht en bevlogenheid.

Wat wil ik je dus graag ontmoeten en samen met jou je pad uitstippelen. Kijk voor meer info zeker eens op mijn website: www.coachingbylies.be

Ik coach vanuit mijn gezellige tuinpraktijk te Ekeren, vlot bereikbaar met openbaar vervoer (trein en bus).

contact@coachingbyLies.be
+32 478 11 31 47

Image-empty-state.png

Margot Van Haegenborgh

Coach Kontich

Super welkom om samen op zoek te gaan naar jouw essentie. We verliezen soms onderweg uit het oog waar ons hart écht blij van wordt. Wat geeft jou energie? Hoe kan jij ten volle in je kracht staan? Hoe kan jij het werk opnemen dat past bij wie je bent in een context die jou voedt en ondersteunt?

Jouw sterktes en verlangens vertellen zoveel over wie jij in wezen bent. Dit opnieuw ontdekken zorgt ervoor dat jouw energie weer kan stromen. Via een zachte, liefdevolle en krachtgerichte benadering kan je bij mij ondersteuning vinden in jouw zoekproces. Mijn achtergrond als psycholoog en therapeut vormen een stevige basis en een veilige ruimte om te onderzoeken wat jij nodig hebt om hier stappen in te zetten.

Een reis die jou opnieuw verbindt met jouw essentie!

Welkom in Kontich, in de geboortepraktijk (Kapelstraat 39) of in praktijk Hoge Akker 13 in Kontich.
www.verbindendleven.be
margot@verbindendleven.be
0473414071

Image-empty-state.png

Nele Ceelen

Coach Kontich

Ben je uitgekeken op wat je doet? Wil je graag die ene droom op professioneel
vlak waarmaken en ben je zoekend? Twijfel je aan wat je nu doet en kan je
moeilijk kiezen welke richting je uit wilt gaan? Ben je ooit mee in het
familiebedrijf gestapt omdat iedereen dat verwachtte?
Veel vragen...ik zoek graag mee naar de antwoorden. Als systemisch coach en
trainer in “wicked skills” (de zogenaamde soft skills) in prive en
overheidsorganisaties beschik ik over een creatief pakket van tools om samen
aan de slag te gaan: het keuzecompas is onze leidraad, ons buikgevoel een van
de vele hulpbronnen naast hoofd en hart, beweging, stilte en een goede streep
humor. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Je vindt mij in de Geboortepraktijk in Kontich. https://www.geboortepraktijk.be/praktijk.html

Image-empty-state.png

Sabine Houtman

Coach Overijse

Verveel je je of voel je stress in je huidige job? Heb je nood aan heroriëntatie?

​Ik ondersteun je in je transitie zodat je naar je droom kunt luisteren en je persoonlijke project kan ontwikkelen om deze droom te belichamen.

Ook wanneer je problemen ondervindt bij het nemen van een belangrijke beslissing of je verscheurd voelt door loyaliteitsconflicten die impact hebben op je werkkeuzes.
​Ik help je de zaken weer helder te zien, zodat je, door afgestemd te zijn op wie je werkelijk bent, keuzes kan maken die in lijn liggen met wat je denkt, voelt, verlangt en liefhebt.
https://nl.sabinehoutman.com/coaching-individuel

Image-empty-state.png

Suzy Scheers

Mortsel, Leest

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.

https://suzyscheers.webnode.be/

Image-empty-state.png

Yoni Van Den Eede

Coach Opwijk & Online

Stoppen met moeten… en beginnen met mogen.

Als coach help ik je om jezelf eindelijk toe te staan wat je werkelijk wil. En dat vervolgens echt te gaan doen. Vanuit mijn filosofische achtergrond help ik je met afstand te kijken naar de verwachtingen die je jezelf oplegt, en die vaak je verlangens in de weg staan. Met sérieux waar het moet, vrolijkheid waar het past en een beetje provocatie waar het kan. Stap voor stap gaan we zo aan de slag, om je dichter bij jou te brengen.

Want het kán anders. Je kunt met meer gemak, meer lichtvoetigheid door het leven gaan. Al wat nodig is om te beginnen, is die eerste stap… en die heb je al gezet, want je bent hier.

Meer over mij: https://www.hetanderewerk.be/

yoni@hetanderewerk.be
+32 486 52 58 30

bottom of page