top of page

Onze coaches

Onze coaches gaan op zoek naar wat wél werkt voor jou. Ze zijn warm, matuur, empathisch en hebben een duidelijke focus op duurzaamheid. Ze waarderen sterktes en wat energie geeft boven specifieke diploma's of ervaring. Ze geloven dat iedere dag nieuwe keuzes en kansen in zich draagt. Ze brengen je dichterbij je pure kern: jouw hoogstpersoonlijk intern kompas. 


Twijfel je wie precies bij jou aansluit? Neem dan contact met Dominique Meirlaen dominique.meirlaen@myfutureworks.be of via +32 477 658556

Image-empty-state.png

Annelies Boelaert

Coach Mechelen, Sint-Katelijne-Waver

Met een resultaatgerichte en empathische aanpak gaat Annelies mee op zoek naar je loopbaandroom en de kracht om stappen te durven zetten. Krachtgericht coach, 20 jaar ervaring in HR en voeling met energie en stressthema's. Als je wil helder krijgen wat je doelen zijn, je sterktes en zicht wil krijgen op de arbeidsmarkt.

Image-empty-state.png

Bart Buckinx

Coach Antwerpen centrum

Ik heb een lange carrière van meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven achter me. Als coach heb ik mijn werkgeluk gevonden. Al die werkervaring is vandaag een enorme bonus geworden om jou te helpen een succesvol pad te laten bewandelen. En dat gaat lukken. Geloof me.
Het is mijn missie om jou te helpen opnieuw te dromen. Ik wil graag jouw gids zijn op een tocht naar jezelf, je waarden en je kracht. Met jouw kompas ontdekken we samen waar jouw hart en ziel naar uitgaan. Zodat je loopbaan (op welk vlak ook) iets wordt wat energie geeft in plaats van ze verbruikt.
Ik coach vanuit groepspraktijk Harmonie in Antwerpen stad.

Meer info op https://www.b-biz.org/

Image-empty-state.png

Ellen De Wolf

Coach Mechelen

De kwaliteit van onze relaties, bepalen een groot stuk ons geluk, zegt de bekende therapeute Esther Perel. De relatie met ons werk is niet anders. Toch loopt het daar vaak mis en voelen veel mensen zich niet goed in hun job of voelen ze zich niet goed in hun vel en heeft dit ook invloed op de andere domeinen van hun leven.

Als loopbaancoach help ik je om je relatie met je werk te herstellen en zelfs te verbeteren. We staan stil bij wat werken én leven voor jou persoonlijk betekent en hoe jij jouw droomscenario ziet. Je krijgt concrete handvaten om bewuster te worden van wie je bent en wie je wil zijn en hoe dit zich vertaalt in je huidige situatie. Je durft te vertrouwen op je eigen kompas en weet zelf oplossingen te realiseren voor je persoonlijke loopbaanvragen.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met krachtgericht coachen en mensen begeleiden in veranderingen en het vergroten van hun persoonlijk leiderschap.

Meer info op http://www.changemkrs.be/

ellen@changemkrs.be
+32 486 80 12 62

Image-empty-state.png

Fien Huys

Coach Sijsele

Twijfel over jouw job(keuze)? Van waar komt dat gevoel? Wat zijn jouw mogelijkheden en hoe bereik je wat je echt wil? We staan stil bij je huidige job, je loopbaan en je persoonlijkheid.


Na mijn studies klinische psychologie stapte ik bewust het bedrijfsleven in waarin ik gedurende 10 jaar diverse leidinggevende functies heb vervuld in een veranderingsgerichte context.

Verandering is niet evident en hiervoor heb je de juiste mindset nodig. Zowel persoonlijk als professioneel. Rekening houdend met de context werk ik op de juiste mindset om patronen te doorbreken en doelen te bereiken. Simpel, to the point. Jezelf beter leren kennen, weten wat jouw drijfveren zijn en wat JIJ nodig hebt. 'Een vis moet je ook geen zandkastelen leren bouwen'.


https://www.ri-start.be/

Image-empty-state.png

Helen Michel

Coach Tielt

Het pad verlichten.

Je ziet nu eenmaal méér met een gids, die nu eens een standvastig baken is, dan weer een lichtend pad.
Je kijkt anders naar de dingen die op je pad komen. Je gaat inzoomen op details. Of krijgt stap voor stap een duidelijker zicht op het totaalbeeld. Je neemt de tijd op gefocust na te denken over de richting waar je naartoe wil of om de volgende stap effectief te zetten.

Image-empty-state.png

Jeanne Akkermans

Coach Brasschaat

Persoonlijk groei en ontwikkeling stimuleren. Samen zoeken naar talenten, passies en energiebronnen. Ondersteuning bieden bij de zoektocht naar zinvol bezig zijn en meer harmonie en balans in werksituaties.

Image-empty-state.png

Kelly De Prycker

Coach Belsele

Kost je werk je veel energie? Vraag je je af wat je talenten en je passies zijn en welke job bij jou past? Hoe je een optimale work-life balans vindt?

Kelly ontdekt samen met jou, jouw talenten en ze benoemt in welke context én werkomgeving jouw talenten het best tot hun recht komen. Bovendien geeft ze jou hefboomvaardigheden zodat jij ze optimaal kan inzetten en je kan kiezen voor wat écht bij je past.

Als je doet waar je goed in bent, als je vertrekt vanuit jouw eigen talent, dan laad je je batterijen op.
Als je je batterijen oplaadt, dan groeit jouw veerkracht én jouw weerbaarheid.

Kiezen voor je eigen talent is dé weg naar zelfrealisatie én authenticiteit.

‘Doen waar je goed in bent’ is een garantie op blijvende goesting in werken en leven.

Maak de juiste loopbaankeuzes die je energie geven en je doen groeien en voel ook de positieve effecten buiten je carrière. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Meer info op https://dagenraad.be/team/kelly-de-prycker/

kelly.deprycker@myfutureworks.be
+32 474 87 82 14

Image-empty-state.png

Mieke Vallaeys

Coach Beernem

Als arbeidspsycholoog werk ik al mijn hele carrière samen met mensen in verschillende rollen. Als coach zet ik graag mijn ervaring in om jou te helpen ontdekken wat je echt wil.

Image-empty-state.png

Patricia Proot

Coach Hoboken

Mijn intern kompas leidde mij en mijn gezin naar ons ZUURSTOF-project. We leven, leren en werken vaak on the road, in ons klein rijdend huisje, meestal in de natuur. De helft van het jaar in België, de andere helft reizen we in het buitenland. Ik neem je graag mee onderweg om samen jouw intern kompas te (her)ontdekken. Ik neem je online mee op pad of je bent natuurlijk altijd welkom aan ons rijdend huisje op een plekje in de natuur in België of in het buitenland. De meeste loopbaantrajecten verlopen in een combinatie online en elkaar ontmoeten in levende lijve.
www.zuurstof.net

Image-empty-state.png

Sabine Houtman

Coach Overijse

Verveel je je of voel je stress in je huidige job? Heb je nood aan heroriëntatie?

​Ik ondersteun je in je transitie zodat je naar je droom kunt luisteren en je persoonlijke project kan ontwikkelen om deze droom te belichamen.

Ook wanneer je problemen ondervindt bij het nemen van een belangrijke beslissing of je verscheurd voelt door loyaliteitsconflicten die impact hebben op je werkkeuzes.
​Ik help je de zaken weer helder te zien, zodat je, door afgestemd te zijn op wie je werkelijk bent, keuzes kan maken die in lijn liggen met wat je denkt, voelt, verlangt en liefhebt.
https://nl.sabinehoutman.com/coaching-individuel

Image-empty-state.png

Sofie Goethals

Coach Eeklo

We worden allemaal geboren met een goed werkend innerlijk kompas, dat ons de weg wijst. Maar we zijn het afgeleerd om dit te gebruiken. We volgen eerder anderen dan onze eigen intuïtie. Hierdoor geraken we soms het noorden kwijt. Of gaan we een verkeerde richting uit. Zonder dat we het echt doorhebben. Tot we voelen wel dat er iets niet klopt.
Is dit voor jou herkenbaar? Wil je ook nieuwe stappen zetten en weet je niet goed in welke richting? Of weet je wel in welke richting, maar blijf je toch stil staan?
Dan ben je bij mij aan het juist adres. Want ik ga samen met mensen onderweg. Letterlijk en Figuurlijk. Om richting te vinden, en antwoorden. En om in beweging te komen. Tijdens dag- en meerdaagse tochten, of in enkele losse sessies.
https://sofiegoethals.weebly.com/

Image-empty-state.png

Yoni Van Den Eede

Coach Opwijk & Online

Stoppen met moeten… en beginnen met mogen.

Als coach help ik je om jezelf eindelijk toe te staan wat je werkelijk wil. En dat vervolgens echt te gaan doen. Vanuit mijn filosofische achtergrond help ik je met afstand te kijken naar de verwachtingen die je jezelf oplegt, en die vaak je verlangens in de weg staan. Met sérieux waar het moet, vrolijkheid waar het past en een beetje provocatie waar het kan. Stap voor stap gaan we zo aan de slag, om je dichter bij jou te brengen.

Want het kán anders. Je kunt met meer gemak, meer lichtvoetigheid door het leven gaan. Al wat nodig is om te beginnen, is die eerste stap… en die heb je al gezet, want je bent hier.

Meer over mij: https://www.hetanderewerk.be/

yoni@hetanderewerk.be
+32 486 52 58 30

Image-empty-state.png

Annelies Braeckevelt

Coach Oostrozebeke

“Elke reis begint met de eerste stap.” (Ghandi)
Vanuit de absolute overtuiging dat jij de capaciteiten hebt om zelf oplossingen te bedenken voor jouw uitdagingen, wil ik je graag helpen bij het ontdekken van jouw intrinsieke potentieel en de richting die jij wil uitgaan. Jij bent de expert van jouw leven.
https://www.42coaching.be/

Image-empty-state.png

Ciska Devloo

Coach Leuven

Na een carrière van ruim 30 jaar in het bedrijfsleven heb ik ervoor gekozen mij toe te leggen op datgene waar mijn hart naar uitgaat: mensen en organisaties begeleiden en inspireren om duurzaam en betekenisvol te bewegen in werk en leven. Zodat ze meer energie, goesting, bevlogenheid, betrokkenheid en een betere communicatie met zichzelf en de anderen creëren, waardoor hun welbevinden groeit.
https://franciskadevloo.com/

Image-empty-state.png

Els Lecompte

Coach Merelbeke

Build your own dreams, before someone hires you to build theirs’ (Farah Gray).

Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

els.lecompte@mindzet.be

+32 476 21 93 92

Image-empty-state.png

Greta Janssens

Coach Grobbendonk, Nijlen

Greta heeft tal van mensen in hun veranderingstraject succesvol begeleid. Ze heeft ruime ervaring in verschillende bedrijven en sectoren. Bovendien is ze opgeleid tot Personal Certified coach.
https://gretajanssens.be/

Image-empty-state.png

Inge Peeters

Coach Mechelen

Heb je een wake-upcall gekregen? Voel je dat je een ander pad wil verkennen of bewandelen en weet je niet hoe?

Ik neem jou mee op ontdekkingsreis in jezelf en leer jou bewuste keuzes maken vanuit wie jij bent.

Om te groeien in kracht en potentieel.
Ik heb veel affiniteit met de onderwijscontext als leerkracht. Mensen uit andere sectoren zijn ook zeer welkom.
"The meaning of life is to find your gift.
The purpose of life is to give it away.” (Pablo Picasso)

Website: www.ingepeeters.be

Image-empty-state.png

Karen Van Garsse

Coach Destelbergen

Ik zet mijn coachende en faciliterende vaardigheden graag in zodat jij ervaart wie je bent in je volle authenticiteit. Je ontdekt hoe je jezelf remt in voluit leven en werken in flow en je leert bewuster en moedig kiezen voor je eigen pad.
We onderzoeken hoe je jezelf in je eigen leerproces kan ondersteunen zodat je missie zich kan ontvouwen en je de beste versie van jezelf wordt.

Als senior coach in persoonlijk leiderschap, trainer krachtgericht coachen en Keuzekompas, krijg ik energie van ondernemende mensen die eigenaarschap opnemen en diep willen duiken.
Gratis kennismakingsgesprek.
Ik coach vanuit Destelbergen.
Meer info op www.kurrent.be

Image-empty-state.png

Lies Janssens

Coach Ekeren

Mijn favoriete quote: "Live like a wildflower, search for sunshine, grow after the rain and embrace your uniqueness" (CM. Writer) - Wildflowers shows us that life doesn’t always have to grow according to plan to still be quite beautiful.

Want ja, zowel in het leven als binnen je job wijzigen er voortdurende zaken. Het verloopt vaak niet zoals je gepland had… Het kan zijn dat jij op zoek bent naar wat meer balans en ademruimte of dat je net méér uitdagingen zoekt. Weet jij wel wat je talenten en sterktes zijn én word je hier voldoende op ingezet? Zou jij ook graag nog meer energie en werkvreugde halen uit je werk?

Ik ga dan héél graag met jou op zoek naar wat jij wil, wat jou energie geeft, wat jouw talenten en waarden zijn en hoe jij die meer kan inzetten, hoe jij meer werkvreugde kan ervaren,… Zoek jouw sparkle, jouw energie, jouw kracht en je zal je bevlogen en veerkrachtig voelen. Ik help je mee een loopbaan te kiezen , die écht bij je past, InsideOut.

Ik heb 18 jaar ervaring als teamcoach en individuele coach. Ik ben steeds sterk bezig geweest met waarderende en krachtgerichte coaching, welzijn van medewerkers, inzetten op talenten en versterken van veerkracht en bevlogenheid.

Wat wil ik je dus graag ontmoeten en samen met jou je pad uitstippelen. Kijk voor meer info zeker eens op mijn website: www.coachingbylies.be

Ik coach vanuit mijn gezellige tuinpraktijk te Ekeren, vlot bereikbaar met openbaar vervoer (trein en bus).

contact@coachingbyLies.be
+32 478 11 31 47

Image-empty-state.png

Mieke Vermoesen

Coach Dendermonde

Als coach is Mieke ervan overtuigd dat je alle antwoorden al in je hebt. Alleen zijn ze vaak door de waan van de dag wat ondergesneeuwd.

Mieke helpt jou vanop een afstandje te kijken naar jouw eigen wereld en de wereld rondom jou.
Wat heb je nodig om te begrijpen, te durven, te willen,… ?
Wat heb je nodig om in jouw kracht te komen staan en jezelf te gunnen waar je recht op hebt?
Wat heb je nodig om de moed te vinden jouw eigen pad te volgen?

Door het stellen van rake vragen, betrokken confrontatie, te benoemen van wat is en kan zijn, het aanreiken van oefeningen en handige handvaten,…helpt Mieke jou op weg om jouw eigen pad terug te bewandelen.
Ze begeleidt jou in het weer helder krijgen van de chaos, het scherp stellen van wie je bent en het mee vorm geven van de volgende stap.
Het resultaat…antwoorden op jouw loopbaanvraagstukken maar blijvende inzichten waarmee je vanaf dan zelfstandig verder mee aan de slag kan.

Meer weten over de werking van Mieke en wat zij doet: www.stuuuw.be
Interesse in een vrijblijvende kennismaking : 0474 36 29 46 of via mieke@stuuuw.be

Image-empty-state.png

Rebekka Schotte

Coach Kortenberg

Gefascineerd door werk en waarom we doen wat we doen, coach ik multipotentials om terug hun eigen koers te varen. Ik hou ervan om wat je drijft te ontrafelen en dit samen terug helder te krijgen. Mijn sterkte is te inspireren en out-of-the-box oplossingen te bedenken. Hiervoor tap ik uit mijn professionele ervaring als counseler, coachend leidinggevende in de zorgsector en hogeschooldocent. Ik ben gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling en groei en blijf mezelf hierin uitdagen. Mag ik jou ook challengen?

http://www.rebekkaschotte.be
+32 474 80 35 99
rebekka.schotte@myfutureworks.be
OF
rebekkaschotte@hotmail.com

Image-empty-state.png

Sabine Keerman

Coach Oostkamp

Wanneer nam jij nog eens 7 uur de tijd om stil te staan bij je loopbaan? In een traject loopbaanbegeleiding werken we aan je werk zodat het in je werk weer meer werkt. Samen met jou vertrek ik vanuit wie jij bent en we verkennen wat jij nodig hebt om je (terug) ‘wel in je vel’ te voelen in je job. We zetten deze inzichten om in concrete, instapbare acties.
Ik ben sinds 2008 zelfstandig coach onder de naam Coaching4you.
Klanten typeren mijn aanpak als deskundig en terzelfdertijd to the point, toegankelijk en op maat.
‘Met meer inzicht en overzicht terug uitzicht creëren…’

Meer info op www.coaching4you.be
sabine.keerman@myfutureworks.be
+32 476 43 93 99

Image-empty-state.png

Suzy Scheers

Mortsel, Leest

Ik creëer vrijheid door stil te staan bij wat jij voelt, zodat jij je leven terug in kan richten op basis van wat je echt wilt en bij jou past. Ik stimuleer je om te (her)ontdekken wie jij bent en maak je bewuster van wat je kunt en kent om zo te komen tot de waaier aan mogelijkheden die jij in jezelf hebt om verder te groeien en bloeien.

https://suzyscheers.webnode.be/

Image-empty-state.png

Annemie Decavele

Coach Leuven

Mijn passie? Mensen ondersteunen om hun verhaal helder te krijgen zodat ze vanuit vertrouwen keuzes maken en spreken, om zodoende met meer voldoening in het leven te staan.
- door hun verhaal helder te krijgen voor zichzelf en voor anderen
- door hen bewust te maken van hun troeven
- door hen inzicht te geven in mogelijke belemmerende mechanismes in
zichzelf en in interactie met anderen
- door hen een op maat gemaakte rugzak vol helpende tools aan te reiken

"It is an absolute human certainty that
no one can know his own beauty
or perceive a sense of his own worth
until it has been
reflected back to him
in the mirror
of another loving, caring human being."- John Joseph Powell

Annemie coacht vanuit de belevingsoptie in de Tiensestraat in Leuven.

www.strafverhaal.be

Image-empty-state.png

Dominique Meirlaen

Coach Sint-Maria-Horebeke, Gent en Vervangend Coördinator


Choose happiness, not succes, as your life’s goal. If you become successful but aren’t happy, then what is the point ?’ ‘Haemin Sunim.

Wat maakt jou gelukkig in je werk? Daar gaan we samen naar op zoek. Bewuste keuzes maken die aansluiten bij wie jij echt bent, wat je gelukkig maakt en energie geeft. Dat is mijn doel. Dit aan de hand van een waarderende aanpak die mede gebaseerd is op krachtgericht coachen. Extra troef: Bedrijfspsychologe met 14 jaar ervaring in publieke en private sector als recruiter en assessor. Het is net de combinatie van mijn waarderende benadering met de zeer ruime en diepgaande kennis van de arbeidsmarkt die jou het beste bieden. Daarnaast bied ik ook coaching met paarden aan. De paarden kunnen ook ingezet worden bij loopbaan gerelateerde vragen.

Ik coach vanuit Gent (Sint-Denijs-Westrem) en Horebeke.
www.seahorsecoaching.be

Image-empty-state.png

Evelyne Schöller

Coach Sint-Pieters-Woluwe

Door mijn 20 jaar ervaring als Human Resources verantwoordelijke (lid van het management team) in verschillende sectoren, kan ik een situatie snel inschatten en de elementen aangeven om naar het beoogde doel te evolueren.

Als licentiehouder van het Keuzekompas® ondersteun ik mensen bij het maken van cruciale keuzes in hun leven. Het Keuzekompas® helpt jou om die dingen, die er voor jou echt toe doen, op een rijtje te zetten wanneer belangrijke levenskeuzes zich aandienen. Beslissingen in studie, werk en leven zijn immers zoveel authentieker en duurzamer wanneer ze aansluiten bij jouw intern kompas. Meer info over het Keuzekompas® vind je op www.keuzekompas.be

https://www.stravigo.be/nl/

Image-empty-state.png

Griet Vanhooren

Coach Deinze, Koksijde

Bewustwording en groei, inspiratie, zacht-sterk, verbinding, avontuur, zoektocht, motivatie, veerkracht zijn mijn thema’s. Ik ben er graag voor jou als ondersteuning bij bewust worden en groeien naar wat wat jij echt wil.

Image-empty-state.png

Isabelle Bouckaert

Coach Sint-Eloois-Winkel

Stel je jezelf op het werk wel eens de vraag “is dit het nu?”? Op bepaalde momenten in ons leven willen we weten dat wat we doen ook zinvol is en waarde heeft. Ik begeleid jou graag in jouw ontdekkingstocht naar zingeving in jouw job, naar jouw waarde(n), naar jouw talenten. Samen verkennen we jouw innerlijke drijfveren en bepaal jij jouw groeipad. Want geef nu toe, het ultieme doel van iedereen is toch doen wat je graag doet en wat je energie geeft.

Image-empty-state.png

Katrien T’Jonck

Coach Vlezenbeek, Sint-Pieters-Leeuw

Vanuit een warm hart, mijn ervaringen in de HR-wereld, mijn coachingsvaardigheden en mijn achtergrond als gestalttherapeut wil ik mee zorgen dat je weer goesting en betekenis kan vinden in je werk. Zoeken naar wat je écht graag doet, nodig hebt en wat je vrolijk maakt,

Ik werk gevoelsmatig EN sta tegelijk met de voeten in de werkwereld.

Image-empty-state.png

Liesbeth Vandeputte

Coach Meise

“Na meer dan 15 jaar ervaring in de bedrijfswereld als manager, communicatie- en public affairs expert, heb ik de switch gemaakt om te leven van mijn grote passie: paarden. Die switch is een opeenstapeling van kleine stapjes geweest en begon met één ding: de “goesting” om te veranderen.

Hunker je ook naar iets nieuws, maar weet je nog niet goed naar wat? Of hoe je eraan moet beginnen? Of twijfel je of er wel verandering nodig is? Vanuit jouw vraag gaan we op zoek naar het pad dat het beste bij je past, op jouw ritme. Niets moet, alles kan!

Liesbeth werkt als loopbaancoach, paardencoach en geeft regelmatig opleidingen in bedrijven. Met haar verschillende ervaringen vormt ze een leuke sparringpartner die je zal helpen diep vanbinnen kijken om de juiste richting te geven aan je leven.”

Liesbeth@impala-coaching.be
+32 492 73 57 52

Image-empty-state.png

Nele Ceelen

Coach Kontich

Ben je uitgekeken op wat je doet? Wil je graag die ene droom op professioneel
vlak waarmaken en ben je zoekend? Twijfel je aan wat je nu doet en kan je
moeilijk kiezen welke richting je uit wilt gaan? Ben je ooit mee in het
familiebedrijf gestapt omdat iedereen dat verwachtte?
Veel vragen...ik zoek graag mee naar de antwoorden. Als systemisch coach en
trainer in “wicked skills” (de zogenaamde soft skills) in prive en
overheidsorganisaties beschik ik over een creatief pakket van tools om samen
aan de slag te gaan: het keuzecompas is onze leidraad, ons buikgevoel een van
de vele hulpbronnen naast hoofd en hart, beweging, stilte en een goede streep
humor. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Je vindt mij in de Geboortepraktijk in Kontich. https://www.geboortepraktijk.be/praktijk.html

Image-empty-state.png

Rik De Greef

Coach Ternat, Brugge

Loopbaancoaching is voor mij je loopbaan uitstippelen op de kaart van je leven. Samen met jou vertrek ik vanuit wie je bent en wat je talenten zijn naar de ‘realistische dagdroom’ van je professionele toekomst. Om ten slotte die droom te verwerkelijken in een concreet actieplan. Ik coach op pragmatische wijze, spiegelend wanneer opportuun en prikkelend wanneer nodig. Extra troef daarbij is mijn + 15 jaar business ervaring gecombineerd met een even lange coaching ervaring.

Image-empty-state.png

Shirley Van den Driessche

Coach Eeklo, Gent

Als loopbaancoach wil ik van betekenis zijn voor anderen in hun groei. Ik ondersteun je in jouw proces, in jouw ontdekkingen en de ontwikkeling van jouw talenten, krachten, waarden... Zo kun jij bewuster jouw keuzes afstemmen op wie je bent en wat je nodig hebt.
Ik wens vooral dat jij je vrij kunt voelen om te tonen wie je bent. Daar begeleid ik je heel graag bij!

- Master Criminologie en kandidaturen Psychologie
- Keuzekompascoach
- Krachtgericht Coach
- Acceptance & Commitment Therapy
- Talentgedreven Coach

Web: https://www.praktijk-de-zilverberk.be/shirley-van-den-driessche.html

Image-empty-state.png

Winnie Winters

Coach Wilsele, Tremelo, online

Van opleiding psycholoog en gefascineerd door de verbinding tussen lichaam en geest en hoe je die connectie kunt inzetten om keuzes te maken die beter bij jou passen.
Ik help je:
- jouw plek te vinden in deze wereld, op alle gebieden
- al je kwaliteiten kennen en kunnen inzetten, vol overtuiging
- te weten wat je wil
- gezien en begrepen te worden in je talenten.
- Flow, en (werk)geluk te ervaren
- Jouw spark (terug) te vinden.

Als loopbaancoach faciliteer ik graag dit transformatieproces.

Wat is specifiek aan mijn aanpak? “You own it when you feel it in your body” In mijn eigen zoektocht naar betekenis stootte ik op een belangrijke tegenstelling. Hoe meer ik mentaal werk deed (psychologie, academisch werk, psychotherapie, spiritualiteit), hoe meer ik het belang van belichaming besefte: die mind-body connectie is cruciaal voor de verandering zelf!

Ik help je dus graag een loopbaan te kiezen die past bij wie jij écht bent, niet op basis van de verwachtingen van buitenaf, maar van binnenuit en met je lichaam als tool, zodat je fully engaged kan werken en leven. We bekijken samen welke mind/body verhouding voor jou werkt.

Voorbeeldthema’s: keuzestress, work-life balans, loopbaanvragen, zingeving, jobkeuzes maken in verbinding met je lichaam, flow,…
Mijn specialisatie is creatieve generalisten.
Welkom in onze groepspraktijk in Tremelo!
Website https://www.winniewinters.com/nl/
+32 496 28 23 10

bottom of page