loopbaanCoaches in Oost-Vlaanderen


 Katleen Straetmans  Locatie(s): Landegem (Nevele) Tel: 0474 74 31 83 E-mail: katleen.straetmans@myfutureworks.be Missie: Jij bent de enige die het juiste antwoord kent voor al jouw vragen. Ik begeleid je graag om die antwoorden in jezelf te vinden door je bewust te laten worden van jouw wérkelijke talenten en van de patronen die jou - vaak onbewust - sturen (ook degene die niet zo voedend zijn...). Zodat je opnieuw bewust wordt van jouw potentieel en van de manier waarop je dat in de wereld kan neerzetten. Talenten: groeimotor, zinzoeker, vertrouweling, ontrafelaar, buikdenker, sterkte-architect (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Katleen:  Linkedin

Katleen Straetmans

Locatie(s): Landegem (Nevele)

Tel: 0474 74 31 83
E-mail: katleen.straetmans@myfutureworks.be

Missie: Jij bent de enige die het juiste antwoord kent voor al jouw vragen. Ik begeleid je graag om die antwoorden in jezelf te vinden door je bewust te laten worden van jouw wérkelijke talenten en van de patronen die jou - vaak onbewust - sturen (ook degene die niet zo voedend zijn...). Zodat je opnieuw bewust wordt van jouw potentieel en van de manier waarop je dat in de wereld kan neerzetten.

Talenten: groeimotor, zinzoeker, vertrouweling, ontrafelaar, buikdenker, sterkte-architect (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Katleen:
Linkedin

 Annelies Maes  Locatie(s): Zwalm, Gent. Tel: 0471/56 17 54 E-mail: Annelies.maes@myfutureworks.be Missie: als bedrijfspsychologe wil ik mijn ervaring en persoonlijke talenten graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in het (her-)ontdekken van de kracht en het volle potentieel die in ieder van ons aanwezig is. Talenten: sfeervoeler, sterkte-architect, meetrekker, samenbrenger, vertrouweling, bruggenbouwer, planmaker. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Annelies: www.agave-coaching.com

Annelies Maes

Locatie(s): Zwalm, Gent.

Tel: 0471/56 17 54
E-mail: Annelies.maes@myfutureworks.be

Missie: als bedrijfspsychologe wil ik mijn ervaring en persoonlijke talenten graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in het (her-)ontdekken van de kracht en het volle potentieel die in ieder van ons aanwezig is.

Talenten: sfeervoeler, sterkte-architect, meetrekker, samenbrenger, vertrouweling, bruggenbouwer, planmaker.
(cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Annelies:
www.agave-coaching.com

 Mieke Vallaeys  Locatie(s): Beernem, Gent, Kortrijk Tel: 0479/73 82 83 E-mail: mieke.vallaeys@myfutureworks.be Missie: Mieke is reeds 20 jaar actief in het begeleiden van mensen in hun loopbaan. Ze is een ontwikkelingsgerichte coach, met focus op loopbaan, stressmanagement, perfectionisme en burn-out. Mieke werkt vanuit Beernem, Gent en Kortrijk. Talenten: Bezige bij, Ontrafelaar, Sfeervoeler, Sterkte-archtect, Groeimotor (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Mieke: www.menzenco.be

Mieke Vallaeys

Locatie(s): Beernem, Gent, Kortrijk

Tel: 0479/73 82 83
E-mail: mieke.vallaeys@myfutureworks.be

Missie: Mieke is reeds 20 jaar actief in het begeleiden van mensen in hun loopbaan. Ze is een ontwikkelingsgerichte coach, met focus op loopbaan, stressmanagement, perfectionisme en burn-out. Mieke werkt vanuit Beernem, Gent en Kortrijk.

Talenten: Bezige bij, Ontrafelaar, Sfeervoeler, Sterkte-archtect, Groeimotor
(cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Mieke:
www.menzenco.be

 
 An Vanhooren  Locatie(s): Gent Tel: 0478 84 65 73 E-mail: an.vanhooren@myfutureworks.be Missie: Ik haal met de coachee talenten, krachten en energiebronnen naar boven, en prikkel hen om die ten volle in te zetten op weg naar hun werkdromen. Ik steun & motiveer mensen in hun groei, durf & ‘goesting’ om te schitteren en plezier en voldoening te vinden in hun job en leven. Talenten: groeimotor, creatieve maker, buikdenker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over An: www.anvanhooren.be

An Vanhooren

Locatie(s): Gent

Tel: 0478 84 65 73
E-mail: an.vanhooren@myfutureworks.be

Missie: Ik haal met de coachee talenten, krachten en energiebronnen naar boven, en prikkel hen om die ten volle in te zetten op weg naar hun werkdromen. Ik steun & motiveer mensen in hun groei, durf & ‘goesting’ om te schitteren en plezier en voldoening te vinden in hun job en leven.

Talenten: groeimotor, creatieve maker, buikdenker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over An:
www.anvanhooren.be

 Karen Van Garsse  Locatie(s): Heusden, Antwerpen Tel: 0478/94 88 71 E-mail: Karen.vangarsse@myfutureworks.be Missie: Karen is professionele business coach en luistert graag naar jouw loopbaanvragen. Samen zoeken we naar jouw talenten en gids ik je in jouw carrièrezoektocht. Je kan vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en een telefonische intake. Talenten: grenzenverlegger, creatieve maker, rots, sfeervoeler, vertrouweling, sterktearchitect, toekomstdenker, meetrekker. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Karen: Linkedin

Karen Van Garsse

Locatie(s): Heusden, Antwerpen

Tel: 0478/94 88 71
E-mail: Karen.vangarsse@myfutureworks.be

Missie: Karen is professionele business coach en luistert graag naar jouw loopbaanvragen. Samen zoeken we naar jouw talenten en gids ik je in jouw carrièrezoektocht. Je kan vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en een telefonische intake.

Talenten: grenzenverlegger, creatieve maker, rots, sfeervoeler, vertrouweling, sterktearchitect, toekomstdenker, meetrekker. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Karen:
Linkedin

 Ingrid De Ryck  Locatie(s): Herzele Tel: 0499 35 52 75 E-mail: ingrid.deryck@myfutureworks.be Missie: Ik geloof in de parel in elke mens. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheden heeft om zijn volle potentieel te ontwikkelen. Om te groeien in kracht en eigen leiderschap. In persoonlijke coaching, teambegeleidingen en training verbind ik me ertoe op deze weg van bewustwording en ontwikkeling passende stapstenen aan te bieden. Talenten: Zinzoeker, vertrouweling, toekomstgericht, momentgenieter, beeldorganisator, planmaker, buikdenker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Ingrid De Ryck

Locatie(s): Herzele

Tel: 0499 35 52 75
E-mail: ingrid.deryck@myfutureworks.be

Missie: Ik geloof in de parel in elke mens. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheden heeft om zijn volle potentieel te ontwikkelen. Om te groeien in kracht en eigen leiderschap. In persoonlijke coaching, teambegeleidingen en training verbind ik me ertoe op deze weg van bewustwording en ontwikkeling passende stapstenen aan te bieden.

Talenten: Zinzoeker, vertrouweling, toekomstgericht, momentgenieter, beeldorganisator, planmaker, buikdenker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

 
 
  Sophie Dedrie  Locatie(s): Sint-Niklaas, Mortsel Tel: 0473 81 00 06 E-mail: sophie.dedrie@myfutureworks.be Missie: Vanuit een warme verbondenheid wil ik je ondersteunen in het (her)ontdekken van je eigen potentieel, je energiebronnen, je waarden en verlangens en hoe je dat vorm kan geven in je loopbaan en je leven. Zodat je met volle vertrouwen en goesting durft te gaan voor datgene wat helemaal in lijn ligt met wie jij bent. Because you're worth it !  Talenten: zinzoeker, sfeervoeler, vertrouweling, groeimotor, sterkte-architect, planmaker, mooimaker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Sophie: Linkedin


Sophie Dedrie

Locatie(s): Sint-Niklaas, Mortsel

Tel: 0473 81 00 06
E-mail: sophie.dedrie@myfutureworks.be

Missie: Vanuit een warme verbondenheid wil ik je ondersteunen in het (her)ontdekken van je eigen potentieel, je energiebronnen, je waarden en verlangens en hoe je dat vorm kan geven in je loopbaan en je leven. Zodat je met volle vertrouwen en goesting durft te gaan voor datgene wat helemaal in lijn ligt met wie jij bent. Because you're worth it !

Talenten: zinzoeker, sfeervoeler, vertrouweling, groeimotor, sterkte-architect, planmaker, mooimaker
(cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Sophie:
Linkedin

  Catherine De Kesel  Locatie(s): Maldegem (Adegem), Gent Tel: 0472 96 16 69 E-mail: catherine.dekesel@myfutureworks.be Missie: “Samen maken we een beeld van wat je nodig hebt om je job vorm te geven.” Talenten: vertrouweling – sfeervoeler – rots – groeimotor – zinzoeker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Catherine:  LinkedIn


Catherine De Kesel

Locatie(s): Maldegem (Adegem), Gent

Tel: 0472 96 16 69
E-mail: catherine.dekesel@myfutureworks.be

Missie: “Samen maken we een beeld van wat je nodig hebt om je job vorm te geven.”

Talenten: vertrouweling – sfeervoeler – rots – groeimotor – zinzoeker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Catherine:
LinkedIn

 Trees De Keyser  Locatie(s): Adegem Tel: 0473/89 40 71 E-mail: trees.dekeyser@myfutureworks.be Missie: ‘Wie in zijn kracht staat, bloeit’, Barbara Fredrickson. Vanuit een natuurlijke bewondering voor de schoonheid en de kracht in mensen, breng ik die met plezier bij jou naar boven. Van hier uit creëren we samen jouw best mogelijke toekomst en de weg ernaar toe. Het resultaat is een helder en enthousiasmerend loopbaanpad voor de komende tijd of jaren. Talenten: groeimotor, bruggenbouwer, kansengever, buikdenker, sterkte-architect (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Trees De Keyser

Locatie(s): Adegem

Tel: 0473/89 40 71
E-mail: trees.dekeyser@myfutureworks.be

Missie: ‘Wie in zijn kracht staat, bloeit’, Barbara Fredrickson.
Vanuit een natuurlijke bewondering voor de schoonheid en de kracht in mensen, breng ik die met plezier bij jou naar boven. Van hier uit creëren we samen jouw best mogelijke toekomst en de weg ernaar toe. Het resultaat is een helder en enthousiasmerend loopbaanpad voor de komende tijd of jaren.

Talenten: groeimotor, bruggenbouwer, kansengever, buikdenker, sterkte-architect (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

 
 Veerle Scevenels  Locatie(s): Sint-Denijs-Westrem, Diepenbeek, Houthalen-Helchteren Tel: 0476 26 83 08 E-mail: veerle.scevenels@myfutureworks.be Missie: Met volle aandacht mensen begeleiden om inzicht te krijgen in hun ware drijfveren en talenten en om vaardig te worden ze vervolgens vanuit innerlijke rust en zelfvertrouwen in te zetten bij het maken van loopbaankeuzes die henzelf en hun omgeving energie geven, elke dag opnieuw. Talenten: zinzoeker, rots, vertrouweling, momentgenieter, creatieve maker, sfeervoeler, positivo (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Veerle Scevenels

Locatie(s): Sint-Denijs-Westrem, Diepenbeek, Houthalen-Helchteren

Tel: 0476 26 83 08
E-mail: veerle.scevenels@myfutureworks.be

Missie: Met volle aandacht mensen begeleiden om inzicht te krijgen in hun ware drijfveren en talenten en om vaardig te worden ze vervolgens vanuit innerlijke rust en zelfvertrouwen in te zetten bij het maken van loopbaankeuzes die henzelf en hun omgeving energie geven, elke dag opnieuw.

Talenten: zinzoeker, rots, vertrouweling, momentgenieter, creatieve maker, sfeervoeler, positivo (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

 Kathleen Goethals  Locatie(s): Brugge, Gent, Kortrijk Tel: 0477 77 70 01 E-mail: kathleen.goethals@myfutureworks.be Missie: ‘Il faut avoir une musique interieure pour faire danser les peuples’ Nietzsche Jouw eigenste innerlijke muziekje naar boven halen is wat mij drijft in coaching. Hiermee zet je jezelf en de mensen rond jou in beweging richting dat wat er ècht toe doet, in en naast het werk Talenten: Groeimotor, Bewuste Beweger, Creatieve Maker, Bruggenbouwer, Woordkunstenaar (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Kathleen Goethals

Locatie(s): Brugge, Gent, Kortrijk

Tel: 0477 77 70 01
E-mail: kathleen.goethals@myfutureworks.be

Missie: ‘Il faut avoir une musique interieure pour faire danser les peuples’ Nietzsche

Jouw eigenste innerlijke muziekje naar boven halen is wat mij drijft in coaching. Hiermee zet je jezelf en de mensen rond jou in beweging richting dat wat er ècht toe doet, in en naast het werk

Talenten: Groeimotor, Bewuste Beweger, Creatieve Maker, Bruggenbouwer, Woordkunstenaar (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

  Hans Claeys  Locatie(s): Alveringem, Kortrijk, Mechelen, Sint-Niklaas en Gent Tel: 0476 31 65 99 E-mail: hans.claeys@myfutureworks.be Missie: Ik bied een rustpunt waarin mensen ruimte en vertrouwen kunnen vinden om hun eigen krachten en talenten te (her)vinden of zichzelf erdoor te laten herbronnen. Daarnaast ben ik ook stimulerend aanwezig om hen vanuit hun eigen talenten, energiebronnen en dromen te laten groeien naar een nieuwe stap in hun (persoonlijke) loopbaan. Talenten: Groeimotor, Buikdenker, Creatieve Maker, Zichtbare presteerder. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Hans: www.hansclaeys.be  LinkedIn


Hans Claeys

Locatie(s): Alveringem, Kortrijk, Mechelen, Sint-Niklaas en Gent

Tel: 0476 31 65 99
E-mail: hans.claeys@myfutureworks.be

Missie: Ik bied een rustpunt waarin mensen ruimte en vertrouwen kunnen vinden om hun eigen krachten en talenten te (her)vinden of zichzelf erdoor te laten herbronnen. Daarnaast ben ik ook stimulerend aanwezig om hen vanuit hun eigen talenten, energiebronnen en dromen te laten groeien naar een nieuwe stap in hun (persoonlijke) loopbaan.

Talenten: Groeimotor, Buikdenker, Creatieve Maker, Zichtbare presteerder. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Hans:
www.hansclaeys.be
LinkedIn

 
 Greet Indesteege  Locatie(s): Bornem, Sint-Niklaas Tel: 0473 71 25 97 E-mail: Greet.indesteege@myfutureworks.be Missie: ik sta vol energie klaar om iedereen te coachen die een beweging wil maken in zijn/haar loopbaan. Iedereen die zijn of haar carrière invulling wil geven in de huidige job, een andere job of zelfstandige activiteit. Talenten: positivo, creatieve maker, zinzoeker, motivator, ideeënvormer. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt) Meer informatie over Greet:  Linkedin

Greet Indesteege

Locatie(s): Bornem, Sint-Niklaas

Tel: 0473 71 25 97
E-mail: Greet.indesteege@myfutureworks.be

Missie: ik sta vol energie klaar om iedereen te coachen die een beweging wil maken in zijn/haar loopbaan. Iedereen die zijn of haar carrière invulling wil geven in de huidige job, een andere job of zelfstandige activiteit.

Talenten: positivo, creatieve maker, zinzoeker, motivator, ideeënvormer. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Meer informatie over Greet:
Linkedin

  Els Lecompte  Locatie(s): Merelbeke Tel: 0476 21 93 92 E-mail: els.lecompte@myfutureworks.be Missie: “Build your own dreams, before someone hires you to build theirs” (Farah Gray) Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten. Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Talenten: groeimotor, grenzenverlegger, bewuste beweger, creatieve maker, kansengever, bruggenbouwer, zinzoeker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)


Els Lecompte

Locatie(s): Merelbeke

Tel: 0476 21 93 92
E-mail: els.lecompte@myfutureworks.be

Missie: “Build your own dreams, before someone hires you to build theirs” (Farah Gray)

Vanuit mijn passie voor mensen wil ik mijn ervaring als coach graag inzetten om mensen, teams en organisaties te begeleiden in hun groeiproces en het zoeken naar hoe hun eigen kracht ten volle te benutten.

Nood aan iemand die jou vanuit een positieve blik begeleidt in de zoektocht naar wat jouw talenten en waarden zijn en hoe je die koppelt aan een loopbaan die jou energie geeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Talenten: groeimotor, grenzenverlegger, bewuste beweger, creatieve maker, kansengever, bruggenbouwer, zinzoeker (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)