Loopbaancoaches in Limburg


 Rudi Das  Locatie(s): Beringen Tel: 0478 24 08 21 E-mail: rudi.das@myfutureworks.be Missie: Mensen stimuleren en uitdagen om zich te ontwikkelen vanuit hun sterkten, en ze daarbij coachen, begeleiden, en ondersteunen. Ze hun unieke combinatie van talenten helpen ontdekken, en manieren waarop ze die kunnen inzetten en een waarde- en zinvolle bijdrage leveren aan het geheel waar ze deel van uitmaken. Talenten: kansengever, groeimotor, grenzenverlegger, rots, woordkunstenaar, vertrouweling (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Rudi Das

Locatie(s): Beringen

Tel: 0478 24 08 21
E-mail: rudi.das@myfutureworks.be

Missie: Mensen stimuleren en uitdagen om zich te ontwikkelen vanuit hun sterkten, en ze daarbij coachen, begeleiden, en ondersteunen. Ze hun unieke combinatie van talenten helpen ontdekken, en manieren waarop ze die kunnen inzetten en een waarde- en zinvolle bijdrage leveren aan het geheel waar ze deel van uitmaken.

Talenten: kansengever, groeimotor, grenzenverlegger, rots, woordkunstenaar, vertrouweling (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

 Veerle Scevenels  Locatie(s): Diepenbeek, Houthalen-Helchteren, Sint-Denijs-Westrem Tel: 0476 26 83 08 E-mail: veerle.scevenels@myfutureworks.be Missie: Met volle aandacht mensen begeleiden om inzicht te krijgen in hun ware drijfveren en talenten en om vaardig te worden ze vervolgens vanuit innerlijke rust en zelfvertrouwen in te zetten bij het maken van loopbaankeuzes die henzelf en hun omgeving energie geven, elke dag opnieuw. Talenten: zinzoeker, rots, vertrouweling, momentgenieter, creatieve maker, sfeervoeler, positivo (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Veerle Scevenels

Locatie(s): Diepenbeek, Houthalen-Helchteren, Sint-Denijs-Westrem

Tel: 0476 26 83 08
E-mail: veerle.scevenels@myfutureworks.be

Missie: Met volle aandacht mensen begeleiden om inzicht te krijgen in hun ware drijfveren en talenten en om vaardig te worden ze vervolgens vanuit innerlijke rust en zelfvertrouwen in te zetten bij het maken van loopbaankeuzes die henzelf en hun omgeving energie geven, elke dag opnieuw.

Talenten: zinzoeker, rots, vertrouweling, momentgenieter, creatieve maker, sfeervoeler, positivo (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

 Marc Bähner  Locatie(s): Diepenbeek, Tongeren, Zonhoven, Genk Tel: 0499 58 31 22 E-mail: marc.bahner@myfutureworks.be Missie: Voluit aanwezig zijn voor de coachee en deze ondersteunen op een persoonlijke, professionele en coachende wijze bij de zoektocht naar mogelijke antwoorden en acties op zijn/haar loopbaanvragen. Talenten: Aansteker, planmaker, Vertrouweling, groeimotor, sfeervoeler, positivo (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Marc Bähner

Locatie(s): Diepenbeek, Tongeren, Zonhoven, Genk

Tel: 0499 58 31 22
E-mail: marc.bahner@myfutureworks.be

Missie: Voluit aanwezig zijn voor de coachee en deze ondersteunen op een persoonlijke, professionele en coachende wijze bij de zoektocht naar mogelijke antwoorden en acties op zijn/haar loopbaanvragen.

Talenten: Aansteker, planmaker, Vertrouweling, groeimotor, sfeervoeler, positivo (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

 
 Astrid Alders  Locatie(s): Hasselt, Diepenbeek Tel:0479/49 65 61 E-mail: astrid.alders@myfutureworks.be Missie: Via coaching daag ik je uit om je eigen talentenverhaal te vinden en dit in te zetten in je werksituatie. Ik vind het fascinerend te zien hoe mensen kunnen groeien, evolueren en wil je hier ruimte voor geven in een loopbaancoachingstraject. Talenten: stille helper, groeimotor, sfeervoeler, buikdenker, beeldorganisator, creatieve maker, ideeënfontein. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)

Astrid Alders

Locatie(s): Hasselt, Diepenbeek

Tel:0479/49 65 61
E-mail: astrid.alders@myfutureworks.be

Missie: Via coaching daag ik je uit om je eigen talentenverhaal te vinden en dit in te zetten in je werksituatie. Ik vind het fascinerend te zien hoe mensen kunnen groeien, evolueren en wil je hier ruimte voor geven in een loopbaancoachingstraject.

Talenten: stille helper, groeimotor, sfeervoeler, buikdenker, beeldorganisator, creatieve maker, ideeënfontein. (cfr. Talententoolbox L. Dewulf en P. Beschuyt)