Back to All Events

Tielt - Info sessie Loopbaancoaching

  • My Future Works - Helen Michel Marialoopsesteenweg 18 8700 Tielt Belgium (map)

Wees welkom het eerste weekend van december bij Pembroke Antiques en Fyr Consulting.
Tijdens het Moeder en dochter Pop-up event is er om 11u, 14u en 16u een infosessie 'Professionele en individuele doelstellingen met plezier bereiken'. Onze loopbaancoach Helen Michel kijkt er alvast naar uit. En heb je ook interesse in antiek? Dan ben je absoluut aan het juiste adres op 1 & 2 december 2018 te Tielt, Marialoopsesteenweg 18.

Op zaterdag 1 en zondag 2 december 2018 kan je langskomen om 11u, 14u of 16u bij Helen Michel, loopbaancoach te Tielt van My Future Works.

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Keuzekompas op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Er wordt veel geschreven over loopbaanbegeleiding. Maar is het iets voor jou? Niet altijd eenvoudig te achterhalen. My Future Works biedt jou informatiemomenten aan: een perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze unieke aanpak. Dit is al een grote opsteker! Als je daarna loopbaanbegeleiding wilt opstarten, kan je tot 8 uur coaching volgen voor amper 80 EUR (via loopbaancheques van VDAB), bij Helen of één van de Loopbaancoaches van My Future Works. (http://www.myfutureworks.be/infosessies/).

Earlier Event: December 1
Tielt - Info sessie Loopbaancoaching
Later Event: December 13
Mechelen - Info sessie Loopbaancoaching