Back to All Events

Hoboken - Loopbaancoaching voor onderwijsmensen: vrijblijvende infobabbels

  • Koffie & Korneel Antwerpsesteenweg 61 2660 Hoboken Belgium (map)

Welkom in koffiebar Koffie en Korneel voor een vrijblijvende INFOBABBEL over LOOPBAANCOACHING VOOR ONDERWIJSMENSEN.

Verschillende mensen in onderwijs voelen of voelden passie voor onderwijs, maar zijn door omstandigheden de weg kwijt.

Als lerarenopleider en coach vertoefde Patricia Proot in veel verschillende scholen en leercontexten in binnen- en buitenland. Wanneer leerlingen, leerkrachten, directies en andere betrokkenen hun eigen leerproces écht in handen konden nemen, zag ze fonkels in hun ogen. Patricia raakte geïnspireerd en besefte dat verbinding met je eigen kern en met elkaar essentieel is om het beste van jezelf te kunnen geven.

Patricia zoekt graag samen met die mensen, die de weg kwijt zijn in onderwijs, naar wat zij nodig hebben, tot hun ogen terug fonkelen.

Welkom in Koffiebar Koffie en Korneel (Hoboken) tussen 10u en 16u voor een babbel:

- als bovenstaand bericht je nieuwsgierig heeft gemaakt, of
- als je vast zit in je onderwijsjob en je wil er graag even over sparren, of
- als je iemand kent die vast zit in zijn/haar onderwijsjob en je wil met iets meer info over de aanpak van loopbaancoaching naar hem/haar toestappen, of
- je werkt in onderwijs en bent coach (in spé) en je bent nieuwsgierig naar de aanpak en ervaringen als loopbaancoach voor onderwijsmensen, of
- je wilt gewoon even dag komen zeggen

Kan je niet op 3 april maar je wil wel graag meer info, bel of mail Patricia gerust voor een vrijblijvende infobabbel op een ander moment.

Contactgegevens Patricia Proot
0499/72.09.08 - Patricia.Proot@myfutureworks.be

Er wordt veel geschreven over loopbaanbegeleiding. Maar is het iets voor jou? Niet altijd eenvoudig te achterhalen. My Future Works biedt jou informatiemomenten aan: een perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze unieke aanpak. Dit is al een grote opsteker! Als je daarna loopbaanbegeleiding wilt opstarten, kan je tot 8 uur coaching volgen voor amper 80 EUR (via loopbaancheques van VDAB), bij Helen of één van de Loopbaancoaches van My Future Works. (http://www.myfutureworks.be/infosessies/).