Back to All Events

Wilrijk - Infosessie Loopbaanbegeleiding

  • 355 Prins Boudewijnlaan Antwerpen, Vlaanderen, 2610 Belgium (map)

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Talentportfolio op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Mocht u overwegen uw loopbaan kritisch onder de loep te nemen, dan nodigen wij u graag uit voor één van onze info sessies verspreid in Vlaanderen.(http://www.myfutureworks.be/infosessies/).

Op donderdag 17 mei organiseert My Future Works met Lisbeth Peeters en Veerle Schoefs een gratis infosessie. Op deze wijze kan je vrij inlopen met je vragen rond loopbaancoaching en voor een woordje uitleg over wat coaching jou specifiek kan bieden. Aanmelden vooraf is aangewezen!

Inschrijven via: elie.naudts@myfutureworks.be.

Wil je liever een privé gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Contacteer onze coaches:

-Veerle Schoefs via veerle.schoefs@myfutureworks.be
-Lisbeth Peeters via lisbeth.peeters@myfutureworks.be