Back to All Events

Opwijk - Kennismakingsdag Loopbaancoaching

  • My Future Works - Els Aelbrecht 13 Rubensveld Opwijk, Vlaanderen, 1745 Belgium (map)

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Keuzekompas op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Op dinsdag 26 juni 2018 organiseert Els Aelbrecht een gratis Kennismakingsdag. Op deze wijze kan je de ganse dag vrijblijvend langskomen voor een gratis kennismaking met loopbaancoaching. Aanmelden vooraf is aangewezen!

Inschrijven via: els.aelbrecht@myfutureworks.be.

Geen tijd om langs te komen? Bel Els Aelbrecht met je vragen op 0476 83 22 29.

Earlier Event: June 21
Bewust kiezen voor je loopbaan