Back to All Events

Leuven - Info Sessie Loopbaancoaching

  • 10 Vinkenlaan Leuven, Vlaanderen, 3001 Belgium (map)

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Talentportfolio op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Mocht u overwegen uw loopbaan kritisch onder de loep te nemen, dan nodigen wij u graag uit voor één van onze info sessies verspreid in Vlaanderen.(http://www.myfutureworks.be/infosessies/).

Op woensdag 21 maart organiseert Franciska Devloo een gratis opendeur infosessie. Op deze wijze kan je vrij inlopen met je vragen rond loopbaancoaching en voor een woordje uitleg over wat coaching jou specifiek kan bieden. Aanmelden vooraf is aangewezen!

Inschrijven via: [email protected]

Geen tijd om langs te komen? 
Bel Franciska met je vragen op 0474 55 96 46