Back to All Events

Bewust kiezen voor je loopbaan

  • 42 Stationlei Grobbendonk, Vlaanderen, 2288 Belgium (map)

Op donderdag 22 februari om 19.00 uur organiseren loopbaancoaches Veerle Schoefs en Greta Janssens van MyFutureWorks een interactieve avond over loopbaanbegeleiding. In het aangename kader van de Bouwelhoeve, Stationlei 42, 2288 Bouwel-Grobbendonk, laten Veerle en Greta je kennis maken met de voordelen van loopbaanbegeleiding.

Tijdens deze avond laten we je ervaren hoe het voelt om in je talent te gaan staan en laten we je proeven van onze specifiek waarderende aanpak.

Concreet willen we dat je aan het einde van de avond vertrekt met zelfvertrouwen en inzicht in hoe je de volgende stappen kan nemen voor een loopbaan die past bij je leven. Deze avond is gratis en vrijblijvend, je dient wel op voorhand in te schrijven. 

Reserveer je plaats via: Veerle.Schoefs@myfutureworks.be of Greta.Janssens@myfutureworks.be of neem telefonisch contact op: Veerle 0474 55 03 67 - Greta 0471 38 02 72.

Bij loopbaanbegeleiding gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Talentportfolio op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.


Je hebt wel zin om je loopbaan kritisch onder de loep te nemen, maar geen tijd om langs te komen? Of Grobbendonk ligt uit de richting? Geen probleem! MyFutureWorks beschikt over een uitgebreid netwerk van professionele en betrokken coaches. Wij organiseren heel regelmatig info sessies waar je persoonlijk en individueel kan kennismaken met je MyFutureWorks loopbaancoach. Kijk zeker eens op https://www.myfutureworks.be/infosessies/

Earlier Event: February 17
Leuven - Info Sessie Loopbaancoaching