Back to All Events

webinar Loopbaancoaching

  • My Future Works Patijntjestraat 169 9000 Gent Belgium (map)

Zit je niet altijd even goed in je vel op het werk en vraag jij je af of loopbaanbegeleiding jou kan helpen, dan is het webinar een goede eerste stap. My Future Works kan je helpen! Meld je aan voor het webinar op donderdag 20 september 2018 om 20u. 

Hoe deelnemen?
Kopieer onderstaande link in jouw internet browser. Hij geeft jouw toegang tot de webinar. Geef je zelf ook tijd om te acclimatiseren vóór de start van de webinar.
LINK: https://zoom.us/j/3506622499

Bij loopbaancoaching gaat het team van jobcaoches bij My Future Works op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Keuzekompas op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Mocht u overwegen uw loopbaan kritisch onder de loep te nemen, dan kan je ook terecht op één van onze info sessies verspreid in Vlaanderen. Meer informatie vind je op de website van My Future Works. (http://www.myfutureworks.be/infosessies/).

Wil je liever een persoonlijke kennismaking? Dat kan. Neem hiervoor contact met Elie Naudts op 0495 16 76 89 of via elie@myfutureworks.be!