Back to All Events

Grobbendonk - Info sessie Loopbaancoaching

  • Greta Janssens 8 Sperwerlaan Grobbendonk, Vlaanderen, 2280 Belgium (map)

Op woensdag 31 januari 2018 tussen 19.30 en 22.00 uur organiseert Greta Janssens individuele infosessies. Op deze manier kan je individueel en persoonlijk terecht bij Greta om te checken of loopbaancoaching en onze specifieke aanpak, een antwoord kan bieden op je vraag. Deze sessies van telkens een half uur zijn gratis en vrijblijvend. Je dient wel op voorhand in te schrijven. 

Reserveer je plaats via: 
greta.janssens@myfutureworks.be met vermelding van het uur van je voorkeur of contacteer Greta telefonisch op 0471/38 02 72.

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Talentportfolio op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Mocht u overwegen uw loopbaan kritisch onder de loep te nemen, dan nodigen wij u graag uit voor één van onze info sessies verspreid in Vlaanderen.(http://www.myfutureworks.be/infosessies/).

Geen tijd om langs te komen? 
Bel Greta met je vragen op 0471/38 02 72

Meer informatie over Greta Janssens vind je terug op:
• gretajanssens.be
• https://be.linkedin.com/in/gretajanssens

Earlier Event: January 22
Leuven - Info Sessie Loopbaancoaching
Later Event: February 17
Leuven - Info Sessie Loopbaancoaching