Back to All Events

Leuven - Info Sessie Loopbaancoaching

  • Francisca De Vloo 10 Vinkenlaan Leuven, Vlaanderen, 3001 Belgium (map)

Let's Make Sense in 2018. You too?

Zin in een proeverij en kennismaking #Loopbaancoaching My Future Works en met mij? Elke maandag van januari (behalve 15 januari) 2018 welkom. Schrijf je in via mail ciska@myfutureworks.be of ciska@letsmakesense.be
Deel gerust verder in je netwerk. Dank je wel

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Talentportfolio op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Mocht u overwegen uw loopbaan kritisch onder de loep te nemen, dan nodigen wij u graag uit voor één van onze info sessies verspreid in Vlaanderen.(http://www.myfutureworks.be/infosessies/).

Geen tijd om langs te komen? 
Bel Franciska met je vragen op 0474 55 96 46