Back to All Events

Bouwel - Info Sessie Loopbaancoaching

  • Veerle Schoefs 13 Het Hoog Grobbendonk, Vlaanderen, 2288 Belgium (map)

Op donderdag 22 maart 2018 tussen 18.00 en 21.00 uur organiseert Veerle Schoefs individuele infosessies. Op deze manier kan je individueel en persoonlijk terecht bij Veerle om te checken of loopbaancoaching en onze specifieke aanpak, een antwoord kan bieden op je vraag. Deze sessies van telkens een half uur zijn gratis en vrijblijvend. Je dient wel op voorhand in te schrijven. 

Reserveer je plaats via: 
Veerle.schoefs@myfutureworks.be met vermelding van het uur van je voorkeur of contacteer Veerle telefonisch op 0474 55.03.67

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Talentportfolio op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen.

Mocht u overwegen uw loopbaan kritisch onder de loep te nemen, dan nodigen wij u graag uit voor één van onze info sessies verspreid in Vlaanderen.(http://www.myfutureworks.be/infosessies/).

Geen tijd om langs te komen? 
Bel Veerle met je vragen op 0474 55 03 67

Meer informatie over Veerle Schoefs vind je terug op:
• www.coachatwork.be
https://www.facebook.com/CoachAtWork.be/
https://be.linkedin.com/in/veerleschoefs

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out