Back to All Events

Antwerpen - Info Sessie Loopbaancoaching

  • Hadewijch Dewinter 138 Van Praetlei Antwerpen, Vlaanderen, 2170 Belgium (map)

Nieuwsgierig of loopbaancoaching iets voor jou zou zijn? Nog wat vragen voor je de stap zet naar een loopbaancoach? Kom dan vrijblijvend eens langs op de info-avond die ik organiseer op zondag 14 januari 2018. Ik leg je uit wat zo'n loopbaantraject omvat en beantwoord met plezier al je vragen. 

Samen met een coach nadenken over de volgende stap in je loopbaan: een mooier cadeau kan je jezelf niet doen voor Nieuwjaar. 

Bij loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat wel werkt, eerder dan naar problemen en moeilijkheden te zoeken. We maken samen jouw Talentportfolio op aan de hand van oefeningen en coachinggesprekken. Samen boetseren we dan jouw job, zodat deze aansluit bij jouw dromen, talenten, ambities en energie. We helpen je in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, waardoor je concrete stappen kan ondernemen. 

Inschrijven verplicht via hadewijch.dewinter@myfutureworks.be.
Of via: 0489 31 92 92.

Earlier Event: January 11
Antwerpen - Info Sessie Loopbaancoaching
Later Event: January 15
Hasselt - Info Sessie Loopbaancoaching