WORKSHOP: Met meer Zelfvertrouwen door het leven

Bij loopbaanbegeleiding sluiten we af met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, kortweg POP genoemd. Het helpt je verder om jouw acties uit het traject te volbrengen in het licht van jouw loopbaan (keuzes). Geregeld komen thema's / vragen naar boven die we kunnen situeren in andere levensdomeinen en/of zaken die meer aandacht nodig hebben buiten de jobcoaching. In samenwerking met onze loopbaancoach Lisbeth Peeters uit Puurs organiseren we een workshop rond Meer zelfvertrouwen.

Meer Zelfvertrouwen: iets voor jou?

Wij hebben ALLEMAAL de tools in ons om met een gezond zelfvertrouwen door het leven te gaan. Door allerlei gebeurtenissen verdwijnen deze tools soms onder het stof en gaande weg vergeten we ze zelfs. Deze workshop veegt met een zacht stofdoek al het stof van wat we vergeten zijn en zet ons terug in onze kracht en zelfvertrouwen! Alle informatie vind je terug op: fundamenteelbewustzijn.com.

Zelfvertrouwen & jobcoaching.jpg

Praktische informatie

-vrijdag 21 september 2018 van 10u tot 18u
-Sint Denijslaan 98a, 9000 Gent
-Meer info? Contacteer Lisbeth Peeters op fundamenteelbewustzijn@lisbethpeeters.com
-Inschrijven? via fundamenteelbewustzijn@lisbethpeeters.com
-Ook als je geen loopbaanbegeleiding volgt / hebt gevolgd, kan je deelnemen natuurlijk! :-)

Vanaf 2018 trakteren we jou met onze kennis rond één concreet thema. We kiezen die onderwerpen waarvan we weten dat ze geregeld aan bod komen (aangesneden worden) in loopbaanbegeleiding. We gaan vaak heel praktisch aan de slag. We zorgen ervoor dat je tevreden naar huis gaat.