My Future Works ondersteunt de week van het werkgeluk

My Future Works zet de schouders mee onder de Week van het Werkgeluk.

Waarom doet My Future Works mee met de Week van het Werkgeluk?  

Eén van de kernvragen die ons als loopbaancoaches bezighoudt, is: wat maakt jou gelukkig in het werk? Want wat je gelukkig maakt, geeft je energie om door te gaan. Het ligt binnen ieders mogelijkheden om daar werk van te maken. Passie, missie, roeping en werk zijn hierbij vier sleutelbegrippen die een onmiskenbare rol spelen.

My Future Works helpt werknemers, werkgevers en zelfstandigen meer voldoening uit hun job te halen. Wij geloven sterk in een ‘inside out’ aanpak van loopbaancoaching: hoe kunnen we de klant helpen om zijn job zo te boetseren dat deze maximaal aansluit bij zijn eigen innerlijk kompas. Op die manier wil My Future Works zijn steentje bijdragen tot een duurzame economie.

Wat betekent werkgeluk voor jouw organisatie?

My Future Works wil zijn steentje bijdragen tot een duurzame economie, waarin mensen hun dromen kunnen realiseren en echt energie krijgen en geluk ervaren in hun loopbaan. We zijn ervan overtuigd dat elke verschuiving gebeurt “van binnen naar buiten”. Indien meer mensen zich bewust vragen gaan stellen over het waarom van hun werk, en hierover in dialoog gaan met hun werkgever, verandert een organisatie van binnenuit. En daar willen we als loopbaancoach graag ons steentje toe bijdragen. Hoe kunnen we de klant helpen een job te vinden of aan te passen zodat deze maximaal aansluit bij zijn Keuzekompas®.

Het innerlijk kompas helpt jou bij het maken van duurzame levenskeuzes. Vanuit dit kompas wordt jouw (loopbaan)doel, jouw richting en jouw pad helder, en krijg je een beter zicht op de acties die je kunt ondernemen om een loopbaan te creëren die helemaal bij jou past. Als gegoten.

Meer informatie over de Week van het Werkgeluk, van 24 tot en met 28 september 2018.

Op de site https://www.weekvanhetwerkgeluk.be kan iedereen het manifest voor werkgeluk ondertekenen en zich inzetten om voor zichzelf en zijn/haar organisatie werkgeluk op de agenda te zetten, actief te promoten enz.

Heb je vragen over jouw werkgeluk? Contacteer My Future Works voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vandaag kan je ook beroep doen op de loopbaancheque van VDAB. Dat maakt het voor jou financieel haalbaar voor een traject van loopbaanbegeleiding. Praktische informatie over de loopbaancheque, vind je hier. Het team van loopbaancoaches bij My Future Works staan voor jou klaar.