Welkom Tom Koninckx - Loopbaancoach

Welkom Tom-2.png

My Future Works verwelkomt Tom Koninckx in het netwerk van #loopbaancoaches. Vanaf nu kan je voor #loopbaanbegeleiding ook terecht bij Tom (#Brussel)! Een waardevolle toevoeging aan ons team met mensen die in het centrum van Brussel wonen. :-)

Tom Koninckx aan het woord: 

“Als Integral Master Coach ga ik samen met je op pad in een wereld die steeds sneller verandert, waar een hoge mate van onzekerheid en complexiteit heerst. Dit wordt ook de VUCA wereld genoemd waarin we momenteel leven. VUCA staat voor:

  • V= volatility: de onvoorspelbaarheid en snelheid van veranderingen

  • U= uncertainty: onzekerheid over wat er staat te gebeuren

  • C= complexity: veelheid aan krachten, chaos en verwarring rondom ons

  • A=ambiguity: oorzaak en gevolg zijn onduidelijk en moeilijk verklaarbaar

Dit stelt enorme uitdagingen voor organisaties en hun werknemers. Er wordt steeds meer van ons verwacht. 

Soms zijn we even de richting kwijt, of lopen we onszelf vast in terugkerende patronen. Op dat moment is het belangrijk om je terug te verbinden met jouw unieke kern zodat je terug in je kracht kan komen te staan. Een vertrouwenspersoon/sparringpartner kan hierbij helpen. 

Als coach help ik je om dichter bij je eigen essentie te komen en je eigen roots te (her)ontdekken door je te spiegelen en met je mee te wandelen. Samen onderzoeken en ontmantelen we de eventuele obstakels onderweg. Samen ontwikkelen we je onontgonnen potentieel. Zo word jij terug meester van jouw levenspad.”

Ontdek ook de andere #jobcoaches in Vlaanderen en Brussel via: www.myfutureworks.be.

#loopbaancoaching  #loopbaanbegeleiding #loopbaanchequeVDAB #MyFutureWorks  #insideout #jobcoaching #loopbaancheque #kompas #keuzekompas #werkplezier #zingeving #zelfbewustzijn #zelfvertrouwen #goesting #energie #waarden #sterktes #talenten #motivatie #werkbaar #kwaliteitenreflectie #keuzes