WEBINAR: Loopbaanbegeleiding bij My Future Works

WEBINAR van 9 augustus is VOLGEBOEKT!
We zetten deze succesvolle formule verder. Volgende webinar over loopbaanbegeleiding vindt plaats op donderdag 20 september 2018 om 20u.
Inschrijven kan nu al via: lisbeth.peeters@myfutureworks.be!  Tot snel. :-) :-)

"Ik heb het gevoel dat ik me niet helemaal kan uitleven in mijn huidige job. Nochtans heb ik 15 jaar geleden bewust gekozen voor diezelfde job." 
"Ik heb een goedbetaalde job in een stabiel bedrijf. En toch is het niet helemaal mijn ding. Mijn omgeving praat op mij in, maar ik voel dat het niet klopt. Wat nu?"
"Ik wil terug aan het werk na een periode van burn-out. Maar ik weet niet welke richting ik nu uit moet.""Een vriend geeft aan dat loopbaanbegeleiding iets is voor mij.
"Ik ben op zoek naar nieuw werk. Waarom zou ik mij laten begeleiden? Ik solliciteer gewoon en zie wel waar ik uitkom."

Herken je jezelf in één van deze uitspraken? 
My Future Works kan je helpen! :-) Het team van 35 loopbaancoaches bij My Future Works werken 'inside out'. Zij helpen je contact te maken met jouw unieke intern kompas: je sterktes en talenten, energiebronnen en potentieel. Dit kompas helpt je bij het maken van duurzame (levens)keuzes. Vanuit dit kompas wordt jouw (loopbaan)doel, jouw richting en jouw pad helder, en krijg je een beter zicht op de acties die je kunt ondernemen om een loopbaan te creëren die helemaal bij jou past. We kiezen resoluut voor de inside out benadering, zodat je zelf jouw job kunt boetseren die helemaal bij jou past. Als gegoten. Benieuwd naar wat zo'n traject precies inhoudt? Schrijf je dan zeker in voor dit gratis webinar op 9 augustus. VOLZET! :-)

Wat?
Voor een webinar hoef je je huis niet uit. Je kan het vanuit je zetel doen, of vanachter je bureau, of van aan de keukentafel. Ben je toch onderweg (liefst niet in de auto) dan is het enige wat je nodig hebt verbinding met je mailbox en internet. Je kan de presentatie volgen op je smartphone, tablet, laptop of computer. è Perfect!

Voor wie?
Voor iedereen die op een realistische manier koers wil zetten naar wat wél werkt, sterktes en kwaliteiten in zijn/haar loopbaan. 
Ken je nog iemand voor het gratis webinar? Deel gerust deze e-mail.

Wanneer?
Donderdag 9 augustus van 20u tot 20u30. VOLZET! :-)

Inhoud?
Onze ervaren loopbaancoaches Lisbeth Peeters en Veerle Schoefs (0474 550 367) zijn je gastvrouwen voor de webinar. Zij loodsen je door de presentatie en beantwoorden vragen die bij je opkomen. Het verloop:
- de aanpak van loopbaan begeleiding bij My Future Works
- een praktijkvoorbeeld
- tijd voor jouw vragen
Na de webinar is er de mogelijkheid om individueel met de loopbaancoaches te praten;
Lisbeth Peeters (0497 48 84 44) en Veerle Schoefs (0474 550 367).

Prijs?
Deze webinar is gratis.

Hoe werkt het praktisch?
Aanmelden via: veerle.schoefs@myfutureworks.be.
Gelieve jouw volledige naam en emailadres mee te geven. Op de dag van de webinar krijg je - ongeveer 5 minuten voor de start - een uitnodiging om deel te nemen aan de webinar. In deze e-mail zit een link met de toegang tot de webinar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Tot snel. :-)

We wensen je een fijne zomer!

Elie en het team van My Future Works

PS: Ook tijdens de vakantieperiode staan de My Future Works coaches voor je klaar. Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek. We brengen je graag in contact met een loopbaancoach in je buurt.