Maak kennis met Annelies Maes - Loopbaancoach in Zwalm

Annelies heeft een zalig plekje ingericht om te coachen, midden de velden in de Vlaamse Ardennen. Een ideale plek om jouw loopbaan onder handen te nemen en stappen te zetten. De kernwoorden die Annelies en haar aanpak zo typisch maken: authenticiteit, spontaneïteit, verbinding en autonomie.


Haar opleiding als bedrijfspsychologe helpt Annelies om jouw loopbaanvraag in het bredere perspectief van psychisch welbevinden te plaatsen. Dat werkt ondersteunend wanneer je als coachee worstelt met vragen rond balans werk / privé, stress, relationele problemen op het werk, enz. De combinatie van een mensgerichte en tezelfdertijd stevig onderbouwde professionele aanpak biedt hierbij de grootste kans op succes.


Maak kennis met Annelies op haar site www.agave-coaching.com of via
annelies.maes@myfutureworks.be

Louis De Keyser

Blogger @ http://louisdekeyser.com  Founder of Tiny House Belgium, Blogger about Innovation, Technology, Marketing and Business in NYC.