Maak kennis met Annelies Maes - Loopbaancoach in Zwalm

Annelies heeft een zalig plekje ingericht om te coachen, midden de velden in de Vlaamse Ardennen. Een ideale plek om jouw loopbaan onder handen te nemen en stappen te zetten. De kernwoorden die Annelies en haar aanpak zo typisch maken: authenticiteit, spontaneïteit, verbinding en autonomie.


Haar opleiding als bedrijfspsychologe helpt Annelies om jouw loopbaanvraag in het bredere perspectief van psychisch welbevinden te plaatsen. Dat werkt ondersteunend wanneer je als coachee worstelt met vragen rond balans werk / privé, stress, relationele problemen op het werk, enz. De combinatie van een mensgerichte en tezelfdertijd stevig onderbouwde professionele aanpak biedt hierbij de grootste kans op succes.


Maak kennis met Annelies op haar site www.agave-coaching.com of via
[email protected]

Louis De Keyser

Louis is a 20 year old, in the process of moving from Belgium too his dream city, New York. He was the founder and CEO of Tiny House Belgium, a Tiny House Design and Construction company that focused on promoting the idea of 'smaller living' and 'living life without a mortgage'. He sold his business in January 2017 to pursue his dream of moving to North-America. Right now, Louis lives in Toronto Canada.