Maak kennis met Trees De Keyser, loopbaancoach in Maldegem-Adegem

Na haar loopbaan in de jeugdzorg, besliste Trees om een oude droom waar te maken en zich toe te spitsen op wat ze het allerliefste doet: mensen coachen. Ze ruilde de stad voor een stille plek op het platteland en werkt als loopbaancoach bij My Future Works. Mensen (opnieuw) in hun kracht zetten tijdens een loopbaantraject, daar is Trees een krak in. Zij is alert voor kleine signalen van kracht en talent en koppelt die graag terug.

Soms vertellen mensen tijdens het eerste gesprek over hun problemen, over hoe lastig ze het hebben in hun job of over het energieverlies dat ze daar ervaren. Door voortdurend contact te maken met hun sterktes en hun talenten, slagen we er samen in om die problemen om te buigen tot nieuwe kansen en opportuniteiten. Hierdoor gaan mensen vaak al van bij het begin met een opgeladen gevoel naar huis, erop vertrouwend dat ze wel degelijk met hun loopbaan aan de slag kunnen gaan.


Benieuwd naar Trees’ aanpak?
Je kunt haar contacteren via trees.dekeyser@myfutureworks.be.