Maak kennis met Ann Stockmans, onze loopbaancoach in Kampenhout / Antwerpen

Vandaag zijn we op bezoek bij Ann thuis in Kampenhout, waar ze een gezellige coachingplek heeft ingericht.

Screen Shot 2018-04-27 at 10.39.59 AM.png

Ann is loopbaanbegeleider, stress- en burnoutcoach, en jongerencoach bij ons zusterbedrijf The Future Generation.  Haar passie voor mensen heeft ze helemaal kunnen waarmaken in haar beroep. Ann heeft een vooropleiding in genees- en verpleegkunde en in farmacie, ook daar al bleek haar grote interesse in de mens en zijn lichamelijke en psychische gezondheid. Ergens borrelt bij haar nog wel de goesting om daar in de toekomst ook nog iets meer mee te doen, wie weet …

De manier waarop wij binnen My Future Works aan loopbaancoaching doen, sluit helemaal aan bij hoe Ann naar de wereld kijkt. Het zoeken naar talenten, sterktes en kracht bij de coachee is voor Ann het essentiële verschil tussen de manier van werken van ons loopbaancentrum en die van vele andere centra. Ze krijgt regelmatig mensen op bezoek die eerder reeds een andere loopbaancoach of hulpverlener bezochten, en zo het verschil in Ann’s aanpak heel goed konden voelen. Die feedback maakt Ann uiteraard zeer gelukkig.

Ann werkt niet enkel bij haar thuis in Kampenhout, zij coacht ook op verplaatsing in de locatie van My Future Works in Wilrijk. Wil je meer weten over haar aanpak, dan kun je terecht op haar site www.ticco.be of je contacteert haar via Ann.stockmans@myfutureworks.be. Op haar site vind je ook enkele getuigenissen van mensen die bij Ann een coachingtraject volgden. Heel inspirerend !